• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar merhaba,
Herkesin tedavisi hayırlı olsun Rabbim inşallah transfer olanların sağlıkla kucaklarına bebelerini almalarını nasip eder. Opü olacaklarda inşallah sorun yaşamadan kaliteli yumoşlar elde ederler.

Ben 31 yaşındayım(32ye az kaldı:)) bir dış gebelik ve bir kimyasal doğal yolla elde ettik ama daha fazla bekllemeyelim diye tüp bebeğe başladık. aralık sonu başladık opü öncesi pcr testim pozitif çıkınca yarım kaldı şimid yeniden başladık. gonal f 225 kullanıyorum günde. bugün ilacın 5.günü yarın kontrolüm var. inşallah bu ay göreceğim tek pozitif bebek olur:) benim sormak istediğim şey şu siz şu süreçte eşinizle beraber oldunuz mu? doktorunuz ne önerdi? birde opü zamanı sperm verecekleri için kaç gün önceden tazelenmesi gerekti.
Öncelikle hayırlı olsun, umarım hızlı ve sorunsuz sonuç alırsınız. Bende ilişki hep yasaktı, opu çarşambaydı son pazar dışarı boşalma istediler 2-5 gün arası perhiz gerekiyor. Opudan sonra da ilişki yasak, heralde trasfer sonrası da yasakmış bir süre 🙄

Selam kizlar bugun anestezi gorusmesine gittim yarin opu olucam sabahtan ama asiri gerginim. Anestezi olayini sevmiyorum kotu yapiyor beni. O damar yolu beni benden aliyo ama sirf benek sahibi olmak icin nelere katlaniyoruz ya. Allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah.🙏🏻
Ben hayatımda ilk defa opuda anestezi oldum. Benim çok hoşuma gitmişti :)) şak diye gözümü açıp sohbet muhabbet etmiştik hemşirelerle

Selam kizlar bugun anestezi gorusmesine gittim yarin opu olucam sabahtan ama asiri gerginim. Anestezi olayini sevmiyorum kotu yapiyor beni. O damar yolu beni benden aliyo ama sirf benek sahibi olmak icin nelere katlaniyoruz ya. Allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah.🙏🏻
Hadi hayırlı olsun canım en zor kısmı atlatıyor sun artık 😊

Öncelikle hayırlı olsun, umarım hızlı ve sorunsuz sonuç alırsınız. Bende ilişki hep yasaktı, opu çarşambaydı son pazar dışarı boşalma istediler 2-5 gün arası perhiz gerekiyor. Opudan sonra da ilişki yasak, heralde trasfer sonrası da yasakmış bir süre 🙄
Teşekküler amin inşallah hepimiz güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız inşallah. bize girin yada girmeyin diye bir şey demedi doktorumuz ama merak ettim burda arkadaşlardan giren var mı? evet bizde hiç beraber olmadık. büyük ihtimal pazartesi opü olursa cumartesi en kötü boşalma olması gerekiyor. aman olmasın yetti 6 senedir oluyorda ne oldu😂😂😂

Evet, adetiniz nasıl bilmiyorum benim sancılı olur o yüzden ağrı pek koymadı ama tabi halsizlik uyku oldu dinlendim eve gelip, araç kullanmayın kesinlikle iyiyim zannediyor insan ams birden baş dönmesi uyku hali geliveriyor. Korkmayın inş sorunsuz geçer bir an önce sonuca ulaşırsınız, benim haberim geldi 3 yumurtam da döllenmiş bakalım transfer günü bekliyoruz artık.
Tamam öyle yapayım eşimle giderim artık araç kullanmam ,sizin adetiniz bu ilaçları kullanırken uzadı mı normalde benim 5-6 günde biterdi bugün 7.gün hala az az devam ediyor kanama

valla hiç istemiyorum zaten duygularım darmadağın bi gülüyorum bi ağlıyorum bi mutluyum bir sinirli şu an o modda hiç değilim sadece opü olsun ve şu stres üstümden kalksın istiyorum
Olmaz öyle sey şimdiden strese girme heycanli gecmesi lazim senin için

Kızlar merhaba bugün yumurta toplamam vardı.doktor 1 ay vücut dinlensin öbür ay bişey çıkmazsa transfer yaparız dedi.beklemek ne zor.inşallah 5. Güne gelir yumurtalar

Back