• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hahahahah değildim aynen.
Yok aslında olan şu ben 2 gün önce gece uyuyamadım bi fenalık bastı bana o gün bugündür üstümde bi ağırlık sinir stres oldum. Belirsizlik boğdu aman varsa var yoksa yok dedim. Zaten gram oldugunu dusunmuyordum. 3.gün bu tutundu cunku ben takıntılı zırt pırt test yapan biri değilim. Oyle oturup kendimi dinliyeyim diye kasmam yani. Ama 3.gün yasadıgım bel ağrısı tarifsizdi. Neyse bu 3.gün tutundu ama sonra anneeeeeğğğ dedi gitti diye düşündüm. Bugünde test yapınca negatifi gördüm. Uzun süre tepkisizdim. Yattım uyudum falan sonra bi vurdu üzüntü stres agladı deli gibi. İyide geldi. Sonra wc ye gittim gerisini biliyorsunuz ayyy ne yazdım 😂 B Burcu2480
canim gecmis olsun. ama ben progesteron kullanirken regl olunmaz diye biliyorum. (progesteron degerinin dusmesi gerek kanama icin ) gec yerleşmiş olabilir ve yerlesme kanamasi olabilir. umarim oyledir. oyleyse zaten idarda da cikmaz henuz. kan vermeden belli olmaz bence.

canim gecmis olsun. ama ben progesteron kullanirken regl olunmaz diye biliyorum. (progesteron degerinin dusmesi gerek kanama icin ) gec yerleşmiş olabilir ve yerlesme kanamasi olabilir. umarim oyledir. oyleyse zaten idarda da cikmaz henuz. kan vermeden belli olmaz bence.
Bilemiyorum🤷🏻‍♀️
Doktorumda ameliyatta falan sanırım normalde tık diye döner. Dönmeyeceği tuttu.
Şimdi yine gittim baktım kanama yok silince çooooook açıık belli belirsiz şeffaf pembemsi , pembe bile değil. Normal gebelik olsa geç döllenme vs olurda. Tüp bebekte geç yerleşme diye bir şey olduğunu bilmiyordum

Bilemiyorum🤷🏻‍♀️
Şimdi yine gittim baktım kanama yok silince çooooook açıık belli belirsiz şeffaf pembemsi , pembe bile değil. Normal gebelik olsa geç döllenme vs olurda. Tüp bebekte geç yerleşme diye bir şey olduğunu bilmiyordum
ben de bilemedim. ama anlattigin implantasyon kanamasi gibi duruyo. bakalim doktor ne dicek.

Hahahahah değildim aynen.
Yok aslında olan şu ben 2 gün önce gece uyuyamadım bi fenalık bastı bana o gün bugündür üstümde bi ağırlık sinir stres oldum. Belirsizlik boğdu aman varsa var yoksa yok dedim. Zaten gram oldugunu dusunmuyordum. 3.gün bu tutundu cunku ben takıntılı zırt pırt test yapan biri değilim. Oyle oturup kendimi dinliyeyim diye kasmam yani. Ama 3.gün yasadıgım bel ağrısı tarifsizdi. Neyse bu 3.gün tutundu ama sonra anneeeeeğğğ dedi gitti diye düşündüm. Bugünde test yapınca negatifi gördüm. Uzun süre tepkisizdim. Yattım uyudum falan sonra bi vurdu üzüntü stres agladı deli gibi. İyide geldi. Sonra wc ye gittim gerisini biliyorsunuz ayyy ne yazdım 😂 B Burcu2480
Aynen öyle varsa var yoksa da dünyanın sonu değil elbette ki. Ama daha bu kanaate varmak için çok erken

Evet tüpte de normal gebelik gibi geç tutunma süreci var. Bencede umarım öyledir 🙏

Bilemiyorum🤷🏻‍♀️
😁😁 Allah'ım insallah tutunmustur pembesi silince geçti tekrar gelmedi diyorsan eger oldu bu iş 🥰🥰

Teşekküler amin inşallah hepimiz güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız inşallah. bize girin yada girmeyin diye bir şey demedi doktorumuz ama merak ettim burda arkadaşlardan giren var mı? evet bizde hiç beraber olmadık. büyük ihtimal pazartesi opü olursa cumartesi en kötü boşalma olması gerekiyor. aman olmasın yetti 6 senedir oluyorda ne oldu😂😂
Ben en son bi sene once polip ameliyati olmustuM mideme vuruyo 2 gun kendime gelemedim . umarim bi sefer guzel olur 🙏🏻
Bebeklerin oluşacak öyle düşün kendini rahatlat inşallah güzel geçer yumurtaların güzel gelişir

Kızlar merhaba bugün yumurta toplamam vardı.doktor 1 ay vücut dinlensin öbür ay bişey çıkmazsa transfer yaparız dedi.beklemek ne zor.inşallah 5. Güne gelir yumurtalar
Bu süreçte beslenmenize dikkat edin bol sebze yeşillik balık tüketmenizi tavsiye ederim. Ben opudan sonra haftada iki kez avokado yemeye başlamıştım . Et ve tavuk haftada bi kez yersem yiyordum sebze tüketmeye gayret ediyordum kendini bebişe hazırlamaya başla bence sen iyi olursan o da iyi olur

Kizlar bugun transferde 2.gunum ogleden beri kasiklarim agriyor gecmedi sanki bacaklarimada vuracak gibi oluyor arada size boyl bir durum olmusmuydu umarim.hersey yolundadir

Back