• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Aynen 2 gün kala tazelemesi lazim deyim siz anlayın hem daha sağlıklı olur 3 gun oncesinden sizinle bi munasebete girmesin nasil iciniz rahat ediyorsa hem siz dinlenmis olursunuz
valla hiç istemiyorum zaten duygularım darmadağın bi gülüyorum bi ağlıyorum bi mutluyum bir sinirli şu an o modda hiç değilim sadece opü olsun ve şu stres üstümden kalksın istiyorum

Yarın soracağım 😥 evet sağ sol olarak yapıyoruz ama iki tane iğne olduğu için hem sağa hem sola tek seferde yapılmış oluyot bugün bir de üçüncüsü başladı .Gonal F 225 mg menapur 75 mg bugün itibariyle Cedotrite de başladık ,bugün beşinci günüm yarın kontrolüm var
Canım bende bir öncekinde senin gibi 3 iğne yapıyordum. iğneden önce bol kolonyalı pamuk ile göbeğini sil zaten iğne izleri bellidir onun biraz altına üstüne yap ve yaptıktan sonra uzanıp o bölgeleri yavaşca avuç için ile ov. bende ne ağrı ne acı olmadı geçen ay. hem ovunca ilaç dağılıyor rahatlarsın..gerginlik illa ki var çünkü hormon alıyorsun vücuda ona yapack bir şey yok maalesef. bende bugün cetrotideya başlıyorum. öğlen 12-2 arası o akşam 5-7 arası gonalf.

Moralim bozuldu yine nereden başladım bu işe demeye başladım 11 bin TL fiyat verdi bugün gonalf ı tekrar vurulucam yarın muayene edicek yine, 😭😭

Ah ne güzel maşallah 🧿 bir gün ağrı mı oldu sadece. Kanama falan olmasın da bir gün dayanırız belki hafta sonuna denk gelirse izin almaya bile gerek kalmaz o zaman
Evet, adetiniz nasıl bilmiyorum benim sancılı olur o yüzden ağrı pek koymadı ama tabi halsizlik uyku oldu dinlendim eve gelip, araç kullanmayın kesinlikle iyiyim zannediyor insan ams birden baş dönmesi uyku hali geliveriyor. Korkmayın inş sorunsuz geçer bir an önce sonuca ulaşırsınız, benim haberim geldi 3 yumurtam da döllenmiş bakalım transfer günü bekliyoruz artık.

Moralim bozuldu yine nereden başladım bu işe demeye başladım 11 bin TL fiyat verdi bugün gonalf ı tekrar vurulucam yarın muayene edicek yine, 😭😭
Noolmuş yumurtalar, ben sanki başka merkezde toplatıcaksınız diye hatırlıyorum, bu yeni merkez mi 11bin fiyat verdi.

Noolmuş yumurtalar, ben sanki başka merkezde toplatıcaksınız diye hatırlıyorum, bu yeni merkez mi 11bin fiyat verdi.
12 tane yumurta var ama 6 tanesi işe yarar dedi bugün 225 doz daha gonalf vurdum yarın tekrar muayene ye çağırdı, evet dün dediğim doktor toplama dölleme dondurma ve sonraki aylarda transfer i herşey dahil 11 bin TL

12 tane yumurta var ama 6 tanesi işe yarar dedi bugün 225 doz daha gonalf vurdum yarın tekrar muayene ye çağırdı, evet dün dediğim doktor toplama dölleme dondurma ve sonraki aylarda transfer i herşey dahil 11 bin TL
Aslında iyi geldi fiyat dondurma dahil benimki de 15 olacaktı ama taze transfer yapılacak yumurtam az, 6 tane güzel bence hiç moral bozmaya gerek yok inanıyorum çabalarınızın sonucunu alacaksınız 🙏

Aslında iyi geldi fiyat dondurma dahil benimki de 15 olacaktı ama taze transfer yapılacak yumurtam az, 6 tane güzel bence hiç moral bozmaya gerek yok inanıyorum çabalarınızın sonucunu alacaksınız 🙏
İnşallah canım eşim biraz rahatlattı beni sağolsun şimdi daha iyi hissediyorum inşallah güzel sonuçlar olur 🤲

Selam kizlar bugun anestezi gorusmesine gittim yarin opu olucam sabahtan ama asiri gerginim. Anestezi olayini sevmiyorum kotu yapiyor beni. O damar yolu beni benden aliyo ama sirf benek sahibi olmak icin nelere katlaniyoruz ya. Allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah.🙏🏻

Evet iyi değilmiş kalitesi düşüyormuş. Taze olması gerekirmiş. Benim opu yarın bu akşam bitter çikolata yedireceğim eşime yerse😂 ikinci opu olunca her şeyi dememek istiyorum
Benimde yarin beraber beklicez yani😁 doktor olursa 2 koyalim dedi ama cesaret edemiyorum.

Selam kizlar bugun anestezi gorusmesine gittim yarin opu olucam sabahtan ama asiri gerginim. Anestezi olayini sevmiyorum kotu yapiyor beni. O damar yolu beni benden aliyo ama sirf benek sahibi olmak icin nelere katlaniyoruz ya. Allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah.🙏🏻
Hiç korkacak bir şey yok, damar yolundan bir ilaç verdiler bana uyuması da uyanması da rahat, ameliyattaki genel anestezi gibi değil.

Evet, adetiniz nasıl bilmiyorum benim sancılı olur o yüzden ağrı pek koymadı ama tabi halsizlik uyku oldu dinlendim eve gelip, araç kullanmayın kesinlikle iyiyim zannediyor insan ams birden baş dönmesi uyku hali geliveriyor. Korkmayın inş sorunsuz geçer bir an önce sonuca ulaşırsınız, benim haberim geldi 3 yumurtam da döllenmiş bakalım transfer günü bekliyoruz artık.
Siz hangi gun opu olmustunuz,?

Back