İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda Ebru hanımın YouTube kanalında adet söktürme masajları var çok işe yaradığını söylüyorlarAdet getirme yogasi var onu yapın uygun ısrarla devam edin gunde aklina geldikçe yap.. iki güne kesin gelir..
Cedrotide alerji yapan siz miydiniz ? Benim de iğnenin yapıldığı bölge kızardıİnsanı bu fiyatlarda çok yoruyor vallahi ya , 1 buçuk vardır dondurma da herhalde
Neden göbekten devam etmiyosunuz ki merak ettimDaha belli değil hiç kontrol edilmedi .Bir de siz tüm iğneleri göbekten mi yaptınız ben artık göbekten yapamayacak gibiyim koldan veya kalçadan da yapıldığını duymuştum acaba etkisi azalır mı
Göbeğim çok şişti aşırı gerginlik var canım acımaya başladı artıkNeden göbekten devam etmiyosunuz ki merak ettim
Canim yumurta gelistirme ignelwriyse sadece gobekten oluyoGöbeğim çok şişti aşırı gerginlik var canım acımaya başladı artık
Göbeğim çok şişti aşırı gerginlik var canım acımaya başladı artık
Aşılamada kanamaya başlamıştı artık hemşire bacaktan ya da koldan da yapabilirsin demişti ama son gün de dayanmıştımCanim yumurta gelistirme ignelwriyse sadece gobekten oluyo
Yarın soracağımhangi iğneyi kullanıyosun kaçıncı günündesin ?
Kola geçmek yerine göbeğinde iğne yapmadığım yerlere yapsan ya da bi gün sol tarafına bi gün sağ tarafına şeklinde . Doktoruna sormadan göbekten uzaklaşma bence
Güzel düşünelim demek ki iğneler işe yarıyo yumurtalar büyüyo ki göbeğin acıyo büyüsün minnoşlarrYarın soracağımevet sağ sol olarak yapıyoruz ama iki tane iğne olduğu için hem sağa hem sola tek seferde yapılmış oluyot bugün bir de üçüncüsü başladı .Gonal F 225 mg menapur 75 mg bugün itibariyle Cedotrite de başladık ,bugün beşinci günüm yarın kontrolüm var
Benim su toplar gibi şişti kızardı aynı su toplamış gibi derim kabardıCedrotide alerji yapan siz miydiniz ? Benim de iğnenin yapıldığı bölge kızardı
Çok teşekkür ederimGüzel düşünelim demek ki iğneler işe yarıyo yumurtalar büyüyo ki göbeğin acıyo büyüsün minnoşlarr
Doktorun en uygun çözümü söyler hem yarın 6. Günün az kalmış opu yaKolonyalı pamuk koy üstüne hemende ayağa kalkma şifa olsun insan
Hemen mi oldu bende şu an kızarıklık ve kaşıntı var artarsa diye korkuyorum ama nerdeyse 45 dk oldu şu an hala aynı kırmızı birkaç benek ve kaşıntıBenim su toplar gibi şişti kızardı aynı su toplamış gibi derim kabardı
O kadarını normal karşılıyorlar benimki 5 dakika içinde oldu resmini atmıştım istersen tekrar atayım biraz soğuk kompres yap istersen rahatlatır ilaçlar üst üste gelince yan etkileri çoğalıyor işte Rabbim kolaylık versin yarın mutlaka doktorada söyleHemen mi oldu bende şu an kızarıklık ve kaşıntı var artarsa diye korkuyorum ama nerdeyse 45 dk oldu şu an hala aynı kırmızı birkaç benek ve kaşıntı
Amin hepimizeO kadarını normal karşılıyorlar benimki 5 dakika içinde oldu resmini atmıştım istersen tekrar atayım biraz soğuk kompres yap istersen rahatlatır ilaçlar üst üste gelince yan etkileri çoğalıyor işte Rabbim kolaylık versin yarın mutlaka doktorada söyle
Aynen benimde ilkini onlar yapmıştı ay hayırlısı ile şu bebeleri bi kucağımıza alsaydıkAmin hepimizeevet maalesef yarın bunu da sorayım şimdiye kadar bi şey olmadı inş olmaz sebepsiz alerjim var da bir an kızarmaya başlayınca tedirgin oldum çoğalmadı şükür aslnda bu ilacın ilk dozunun hastanede yapılması gerekiyormuş ama yaptıktan sonra okudum prospektüsü
Bi deneyim teşekkür ederimAdet getirme yogasi var onu yapın uygun ısrarla devam edin gunde aklina geldikçe yap.. iki güne kesin gelir..
Aynen benimde ilkini onlar yapmıştı ay hayırlısı ile şu bebeleri bi kucağımıza alsaydık
İnş sağlıkla en güzel yumurtalarınız toplanır benim merakım bu söylediğiniz mm yer gonal F ölçüleri mi çok yüksek değil mi acaba kilonuz kaç kiloya göre mi veriliyorBen dün 375 bugün 500 mm vurdum beni düşün bide
Evet çok yüksek gonalf bunlar ve 39 kiloyum yeni konuştuğum doktor da çok şaşırdı ve hemen sabah beni görmek istedi bakalım ne olcakİnş sağlıkla en güzel yumurtalarınız toplanır benim merakım bu söylediğiniz mm yer gonal F ölçüleri mi çok yüksek değil mi acaba kilonuz kaç kiloya göre mi veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?