• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Adet getirme yogasi var onu yapın uygun ısrarla devam edin gunde aklina geldikçe yap.. iki güne kesin gelir..
İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda Ebru hanımın YouTube kanalında adet söktürme masajları var çok işe yaradığını söylüyorlar

Daha belli değil hiç kontrol edilmedi .Bir de siz tüm iğneleri göbekten mi yaptınız ben artık göbekten yapamayacak gibiyim koldan veya kalçadan da yapıldığını duymuştum acaba etkisi azalır mı
Neden göbekten devam etmiyosunuz ki merak ettim

Göbeğim çok şişti aşırı gerginlik var canım acımaya başladı artık
😔😔 hangi iğneyi kullanıyosun kaçıncı günündesin ?
Kola geçmek yerine göbeğinde iğne yapmadığım yerlere yapsan ya da bi gün sol tarafına bi gün sağ tarafına şeklinde . Doktoruna sormadan göbekten uzaklaşma bence

Canim yumurta gelistirme ignelwriyse sadece gobekten oluyo
Aşılamada kanamaya başlamıştı artık hemşire bacaktan ya da koldan da yapabilirsin demişti ama son gün de dayanmıştım 😥 yarın bir daha sorayım bakalım bu kadar şişkinlik normal mi acaba dün asistana mesaj yazdım normal olası şeyler diyor ama karnım ciddi anlamda çok şişti

😔😔 hangi iğneyi kullanıyosun kaçıncı günündesin ?
Kola geçmek yerine göbeğinde iğne yapmadığım yerlere yapsan ya da bi gün sol tarafına bi gün sağ tarafına şeklinde . Doktoruna sormadan göbekten uzaklaşma bence
Yarın soracağım 😥 evet sağ sol olarak yapıyoruz ama iki tane iğne olduğu için hem sağa hem sola tek seferde yapılmış oluyot bugün bir de üçüncüsü başladı .Gonal F 225 mg menapur 75 mg bugün itibariyle Cedotrite de başladık ,bugün beşinci günüm yarın kontrolüm var

Yarın soracağım 😥 evet sağ sol olarak yapıyoruz ama iki tane iğne olduğu için hem sağa hem sola tek seferde yapılmış oluyot bugün bir de üçüncüsü başladı .Gonal F 225 mg menapur 75 mg bugün itibariyle Cedotrite de başladık ,bugün beşinci günüm yarın kontrolüm var
Güzel düşünelim demek ki iğneler işe yarıyo yumurtalar büyüyo ki göbeğin acıyo büyüsün minnoşlarr 🥳
Doktorun en uygun çözümü söyler hem yarın 6. Günün az kalmış opu ya 🙏🏻 Kolonyalı pamuk koy üstüne hemende ayağa kalkma şifa olsun insan

Güzel düşünelim demek ki iğneler işe yarıyo yumurtalar büyüyo ki göbeğin acıyo büyüsün minnoşlarr 🥳
Doktorun en uygun çözümü söyler hem yarın 6. Günün az kalmış opu ya 🙏🏻 Kolonyalı pamuk koy üstüne hemende ayağa kalkma şifa olsun insan
Çok teşekkür ederim 🥰 aşırı tepki verir de Ohss denen sendrom olur diye de çekiniyorum evet iyi düşünmek istiyorum ama nedense olmuyor 🥲 merak ediyorum ne zaman olacak toplama işlemi pzartesi falan olur gibi geliyor ☺️ Amin inşallah hepimize şifa olsun 🙏

Hemen mi oldu bende şu an kızarıklık ve kaşıntı var artarsa diye korkuyorum ama nerdeyse 45 dk oldu şu an hala aynı kırmızı birkaç benek ve kaşıntı
O kadarını normal karşılıyorlar benimki 5 dakika içinde oldu resmini atmıştım istersen tekrar atayım biraz soğuk kompres yap istersen rahatlatır ilaçlar üst üste gelince yan etkileri çoğalıyor işte Rabbim kolaylık versin yarın mutlaka doktorada söyle

O kadarını normal karşılıyorlar benimki 5 dakika içinde oldu resmini atmıştım istersen tekrar atayım biraz soğuk kompres yap istersen rahatlatır ilaçlar üst üste gelince yan etkileri çoğalıyor işte Rabbim kolaylık versin yarın mutlaka doktorada söyle
Amin hepimize 🤲 evet maalesef yarın bunu da sorayım şimdiye kadar bi şey olmadı inş olmaz sebepsiz alerjim var da bir an kızarmaya başlayınca tedirgin oldum çoğalmadı şükür aslnda bu ilacın ilk dozunun hastanede yapılması gerekiyormuş ama yaptıktan sonra okudum prospektüsü

Amin hepimize 🤲 evet maalesef yarın bunu da sorayım şimdiye kadar bi şey olmadı inş olmaz sebepsiz alerjim var da bir an kızarmaya başlayınca tedirgin oldum çoğalmadı şükür aslnda bu ilacın ilk dozunun hastanede yapılması gerekiyormuş ama yaptıktan sonra okudum prospektüsü
Aynen benimde ilkini onlar yapmıştı ay hayırlısı ile şu bebeleri bi kucağımıza alsaydık 🤭😄

Merhaba kızlar,
Ben de 7 şubat günü transfer oldum. 2 adet 5 gün embriyosu.
Daha önce 1 tüp bebek taze transfer , 1 de aşılama denemem var. Henüz pozitifi görmedim.
Aralık ayında histeroskopi yapıldı.
Bekleme süreci gerçekten zor umarım pozitif sonuçlar alırız hepimiz.

Ben dün 375 bugün 500 mm vurdum beni düşün bide 😄
İnş sağlıkla en güzel yumurtalarınız toplanır benim merakım bu söylediğiniz mm yer gonal F ölçüleri mi çok yüksek değil mi acaba kilonuz kaç kiloya göre mi veriliyor

İnş sağlıkla en güzel yumurtalarınız toplanır benim merakım bu söylediğiniz mm yer gonal F ölçüleri mi çok yüksek değil mi acaba kilonuz kaç kiloya göre mi veriliyor
Evet çok yüksek gonalf bunlar ve 39 kiloyum yeni konuştuğum doktor da çok şaşırdı ve hemen sabah beni görmek istedi bakalım ne olcak 🤷

Back