Kesinlikle bilmediğimiz bir sıkıntı var ki olmuyor ben de 5.5 senelik evliyim ve hiç olmadı kimyasal bile olmadı iki aşılamaya rağmen demek ki var bir sıkıntı .İnşallah ilk denemede tutar .Doktordan pozitif enerji almanız çok iyi beni Eray Bey maalesef olumsuz etkiliyor yarın umarım iyi geçer çok gerçekçi olup olumsuza odaklanmak da kötü çünküBana da 2. Sinde aynısını yaptılar acayip kanamam oldu onlar yüzünden bayılıcaktım nerede ise yarım saat aşılama masasından kaldırmadılar o yüzden o soğukta yarı çıplak bekledim , uzun süre olmaması da bş sebep sorun diyorlar işte 4 buçuk yıldır evliyim ilk 6 aylıkken bi düşük yaptım bir daha da olmadı yıl oldu 2022 hala tık yok mecbur tüp bebek deniyoruz inşallah geçtiğim doktor uğurlu gelir olurda tutarsa gebelik takibimide onda devam etmek istiyorum teşhisleri çok iyi bütün yorumları harika banada iiyi gelir inşallah
Gerçekten parayı veren düdüğü çalar mantığı insanlar maddi sebeplerden kaynaklı üniversite hastanelerini tercih ediyor ama işte aradığın cevapları bulamıyorsun insanca davranılmıyorsun birşeyi anlamadığında gerizekalı gibi bakıyorlar bazen yani kendi bilgilerini bizimde bilmemizi ister gibi yangından mal kaçırırcasına soyunup giyiniyorum muayene de acele et diye oradan fitilliyorYa ben de çok düşündüm onu aşılamada yeterince yatmadım yok geriye doğru yatmadım ondan tutmadı falan ama sadece 15 dk sırtüstü yatmak yeterliymiş, zaten spermin iyisi seçiliyor yıkanıyor yumurtanın yanına salınıyor olacağı varsa olur diye düşünüyorum, geriye dönüp düşünmek keşke demek çok can sıkıcı oluyor, bizlerin gösterdiği hassasiyeti doktor ve hemşirelerden de bekliyoruz ama aslında onlar buna iş gibi bakıyor, bir prosedür var ve onu uyguluyor, empati kuran hassas ilgili doktorlar da yok değil ama her işte olduğu gibi bunda da durum para ile doğru orantılı
Çok sevindim senin adına gözün aydınBenim covit testim negatif cikti cok sukur
Yok olmadı sadece hafif bir lekelenme oldu işlemi yaptıkları alet yüzünden olabiliyormuş, kaç yumurta var azsa çabuk ve sorunsuz oluyormuş benim 3 yumurtam vardı rahat oldu.Benim kanama sorunum olduğu için kanama olmasın diye pıhtılaştırıcı iğne olacağım o biraz tedirgin ediyor o ilaçların temini de zor maalesef kanamanız oldu mu sizin ?
Yarın doktor çıktıktan sonra da yazarım deneyimimi ama diyorum ya telefondan bile moralimi düzeltti benim ağlamak üzereydim çünküKesinlikle bilmediğimiz bir sıkıntı var ki olmuyor ben de 5.5 senelik evliyim ve hiç olmadı kimyasal bile olmadı iki aşılamaya rağmen demek ki var bir sıkıntı .İnşallah ilk denemede tutar .Doktordan pozitif enerji almanız çok iyi beni Eray Bey maalesef olumsuz etkiliyor yarın umarım iyi geçer çok gerçekçi olup olumsuza odaklanmak da kötü çünküBir kere olmuş bebeğiniz yine olur inşallah bu defa sağlıkla kucağınıza alırsınız
Sagol canim sende uzulme bence bu senin dogru doktoru bulman icin bir issaretÇok sevindim senin adına gözün aydın
İnşallah öyledir vallahiSagol canim sende uzulme bence bu senin dogru doktoru bulman icin bir issaret
Özel bir durum olunca da özel merkezler kabul etmiyor ama benim gibi ve mecbur kalıyorsun o araştırma hastanelerineGerçekten parayı veren düdüğü çalar mantığı insanlar maddi sebeplerden kaynaklı üniversite hastanelerini tercih ediyor ama işte aradığın cevapları bulamıyorsun insanca davranılmıyorsun birşeyi anlamadığında gerizekalı gibi bakıyorlar bazen yani kendi bilgilerini bizimde bilmemizi ister gibi yangından mal kaçırırcasına soyunup giyiniyorum muayene de acele et diye oradan fitilliyorherşey para saygı görmek bile para resmen
Çok güzel maşallah diyelim inşallah hep böyle olumlu devam ederYarın doktor çıktıktan sonra da yazarım deneyimimi ama diyorum ya telefondan bile moralimi düzeltti benim ağlamak üzereydim çünkü
Daha belli değil hiç kontrol edilmedi .Bir de siz tüm iğneleri göbekten mi yaptınız ben artık göbekten yapamayacak gibiyim koldan veya kalçadan da yapıldığını duymuştum acaba etkisi azalır mıYok olmadı sadece hafif bir lekelenme oldu işlemi yaptıkları alet yüzünden olabiliyormuş, kaç yumurta var azsa çabuk ve sorunsuz oluyormuş benim 3 yumurtam vardı rahat oldu.
Özel bir durum olunca da özel merkezler kabul etmiyor ama benim gibi ve mecbur kalıyorsun o araştırma hastanelerineHa bir de gerçekten parayla alakalı değil doktorun insaniyetiyle alakalı ne devlet hastanelerinde doktorlar var özel gibi muamele eden bir de özel hastanelerde insan ilişkileri kötü olan var maalesef Eray Bey de hep iyi diye önerildi ama aşırı gergin sinirli hiç soru sorulmuyor gittim tedaviye başladık ama ne olacak nasıl olacak hiçbir şekilde bir şey söylemiyor asistanla muhatap oluyorsun o da doktor değil muhtelemen ilk ben Bahçeci ile görüşmüştüm biraz pişman oldum orada başlamadığjma Sabri Bey iletişim açısından çok iyiydi en ufak şeyi bile sabırla anlatıyor
Eray bey için gerçekten iyi diyorlardı ama dediğiniz gibi bu süreçte en önemli şey iletişim bizler insanız ve ilk defa bilmediğimiz şeyler yaşıyoruz merak ediyoruz anlatmak çokta zor olmamalı ama işte bilemiyorsun ki inşallah sürecinizden bebeğinizi alarak dönersiniz de emekleriniz karşılığını bulurÇok güzel maşallah diyelim inşallah hep böyle olumlu devam ederYarın ben de muayeneden sonra inşallah biraz pozitife dönerim motivasyon açısından
İnşallah sonu güzel olsun daEray bey için gerçekten iyi diyorlardı ama dediğiniz gibi bu süreçte en önemli şey iletişim bizler insanız ve ilk defa bilmediğimiz şeyler yaşıyoruz merak ediyoruz anlatmak çokta zor olmamalı ama işte bilemiyorsun ki inşallah sürecinizden bebeğinizi alarak dönersiniz de emekleriniz karşılığını bulurEray beyde ne kadar tuttu tedaviniz peki
İşinin ehli öyle düşün bu size pozitif haberleri getiricek inşallahİnşallah sonu güzel olsun dayani sert mizaçlı olduğunu duymuştum da tersine denk geldim herhalde yarın için gardımı aldım bakalım Şu an için hiç bilmiyoruz muayene 600 TL ama tek sefer ödeniyormuş biz her defasında ödenecek sanmıştık o açıdan iyi oldu ilk muayenede daha ilgiliydi . Sanırım tüp bebek 7.5 ya da 7 gibi bir şey demiştiler biz şu anda daha o aşamaya gelmedik sadece ilaçlarımızı aldık onları da 2 ay önce almıştım Umuttepe’de yazdırmıştık raporlu
Ben Eray hocayı bu kadar önerince daha pahalı bekliyordum çünkü görüştüğüm yerler bayağı yüksekti fiyatları Bahçeci 15 bin sadece tüp bebek işlemi dondurma vs ücreti içinde değil Eray bey için de gerçi dondurma falan olursa ekstra ne olacak hiç konuşmadık amaİşinin ehli öyle düşün bu size pozitif haberleri getiricek inşallahdemekki bende gittiğim yerde buna yakın bir rakam veririm heralde çünkü yumurta toplamadan sonra bi transfer kalıyor onuda yine orda yaptırırım Umuttepe ye geçmem daha
İnsanı bu fiyatlarda çok yoruyor vallahi ya , 1 buçuk vardır dondurma da herhaldeBen Eray hocayı bu kadar önerince daha pahalı bekliyordum çünkü görüştüğüm yerler bayağı yüksekti fiyatları Bahçeci 15 bin sadece tüp bebek işlemi dondurma vs ücreti içinde değil Eray bey için de gerçi dondurma falan olursa ekstra ne olacak hiç konuşmadık ama
Embriyo başı geçen sene fiyatı Bahçeci’nin 2550 ama diğer merkezleri bilmiyorumİnsanı bu fiyatlarda çok yoruyor vallahi ya , 1 buçuk vardır dondurma da herhalde
Adet getirme yogasi var onu yapın uygun ısrarla devam edin gunde aklina geldikçe yap.. iki güne kesin gelir..Hayırlısı olsun demekten baska çare yok moraller yerine gelsin olumsuzlugu cagirma
Benim regli gelmeyi bilmiyor bu ayneden anlamadim kendiliginden gelmesi gerekiyormus ilac da kullanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?