İnşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın canım benimMerhaba kızlar,
Ben de 7 şubat günü transfer oldum. 2 adet 5 gün embriyosu.
Daha önce 1 tüp bebek taze transfer , 1 de aşılama denemem var. Henüz pozitifi görmedim.
Aralık ayında histeroskopi yapıldı.
Bekleme süreci gerçekten zor umarım pozitif sonuçlar alırız hepimiz.
Korkmaaaa aklına kötü şeyler getirme oyalanacak bişi bul kendine ben çalışıyorum gün içinde aklıma bile gelmiyo bazen.Çok teşekkür ederimaşırı tepki verir de Ohss denen sendrom olur diye de çekiniyorum evet iyi düşünmek istiyorum ama nedense olmuyor merak ediyorum ne zaman olacak toplama işlemi pzartesi falan olur gibi geliyor Amin inşallah hepimize şifa olsun
Ben de çalışıyorum gün içinde gerçekten akla bile gelmiyor keyfim de yerinde ama akşamları böyle gerildikçe bi telaş basıyor bir de hiç kontrol edilmediği için bugün rahatlarım diye düşünüyorum biraz daha önümüzü göreceğiz çünküKorkmaaaa aklına kötü şeyler getirme oyalanacak bişi bul kendine ben çalışıyorum gün içinde aklıma bile gelmiyo bazen.
En önemli tedavi “güzel düşünmektir” herşey güzel olacak burdan anneler grubuna geçeceğiz
Kilonuz baya düşük bu kilo bu ilaçları nasıl kaldırsın ben 70 kiloyum iki doktorda ayrı ayrı tüp bebek yaptırdım ve ikiside 225 ml verdi şükür sağlıkla da toplandı yumurtalar gerisi nasip olmadı ama inş bugün transferim var dondurulmuş embriyo inş bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olurEvet çok yüksek gonalf bunlar ve 39 kiloyum yeni konuştuğum doktor da çok şaşırdı ve hemen sabah beni görmek istedi bakalım ne olcak
Benim de oldu cetrotide vurunca etrafı kızardı benek benek kaşıntı olmadı sanırım, sonuncuda morardı, dün hemşireye sordum sizinki az bile mosmor oluyor dediHemen mi oldu bende şu an kızarıklık ve kaşıntı var artarsa diye korkuyorum ama nerdeyse 45 dk oldu şu an hala aynı kırmızı birkaç benek ve kaşıntı
Ne bileyim üniversitesitedeki doktor umun aklına tüküreyim işte elinde kaç doz kaldı ise vur dedi dün 500 dozu yedirdi bana güzelce, karnım falan çok ağrıyor zaten napcsm bilmiyorumKilonuz baya düşük bu kilo bu ilaçları nasıl kaldırsın ben 70 kiloyum iki doktorda ayrı ayrı tüp bebek yaptırdım ve ikiside 225 ml verdi şükür sağlıkla da toplandı yumurtalar gerisi nasip olmadı ama inş bugün transferim var dondurulmuş embriyo inş bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olur
Ben medicalparkta yaptırıyorum, taze transfer olacak dendi ama dondurma fiyatını öğrendim, kaç yumurta olduğu önemli değilmiş yıllık 2000 TL , açıkcası bana biraz yüksek geldi, Arkadaşım Liv hospitalda yaptırmıştı transferi onların da 100 $ dı diye biliyorum. Belki o duruma gelirse pazarlık yapılabilir. Sağlıkta da pazarlık komik geliyor ama oluyor işte.İnsanı bu fiyatlarda çok yoruyor vallahi ya , 1 buçuk vardır dondurma da herhalde
Kaçıncı gün bu son doz muydu? Aynı gün çatlatma iğnesi de verdi mi? Ben son gün sabah cetrotide vurdum kontrole gittim normalde 225 vuruyordum o akşam 75 gonal vur dedi gece de çatlatma iğnesi vurdum. Yani son iğnede neden yükselttiğini anlamadım, belki kalanı hesaplayamamıştır.Ne bileyim üniversitesitedeki doktor umun aklına tüküreyim işte elinde kaç doz kaldı ise vur dedi dün 500 dozu yedirdi bana güzelce, karnım falan çok ağrıyor zaten napcsm bilmiyorum
Dün benim tedavimün 6. Günü idi cetrotide ye karşı alerji gösterince gonalf dozlarımı yükseltip yumurtaları erken toplayacaktı eğerkş testim negatif çıksa idi gece 12 de ovitrella vurulup cuma opu olucaktı pozitif çıktığı için iptal ettiler konuştuğum doktorda sakın ovitrella ni vurulma gel muayene edelim dedi, gidiyoruz şimdi bakalımKaçıncı gün bu son doz muydu? Aynı gün çatlatma iğnesi de verdi mi? Ben son gün sabah cetrotide vurdum kontrole gittim normalde 225 vuruyordum o akşam 75 gonal vur dedi gece de çatlatma iğnesi vurdum. Yani son iğnede neden yükselttiğini anlamadım, belki kalanı hesaplayamamıştır.
En zor aşamalar bitmiş en güzeli kalmış bugün inşallah her şey yolunda giderKilonuz baya düşük bu kilo bu ilaçları nasıl kaldırsın ben 70 kiloyum iki doktorda ayrı ayrı tüp bebek yaptırdım ve ikiside 225 ml verdi şükür sağlıkla da toplandı yumurtalar gerisi nasip olmadı ama inş bugün transferim var dondurulmuş embriyo inş bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olur
Bunu söyleyen Emek Bey miydi genelde ayrıntılara dikkat eden bir doktor aslında şaşırdımNe bileyim üniversitesitedeki doktor umun aklına tüküreyim işte elinde kaç doz kaldı ise vur dedi dün 500 dozu yedirdi bana güzelce, karnım falan çok ağrıyor zaten napcsm bilmiyorum
ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
2.Şubat.2022 / Çarşamba
Saat 11:00’da
ilk taze transferim gerçekleşecek.
29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
2,5 senelik bekleyiş
Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
Kaç yaşındasınız?
Ne zamandır deniyorsunuz?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
Transfer tarihiniz?
Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
Kaç / kaçıncı gün embriyosu?
O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsun
ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
2.Şubat.2022 / Çarşamba
Saat 11:00’da
ilk taze transferim gerçekleşecek.
29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
2,5 senelik bekleyiş
Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
Kaç yaşındasınız?
Ne zamandır deniyorsunuz?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
Transfer tarihiniz?
Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
Kaç / kaçıncı gün embriyosu?
O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsun
Ah ne güzel maşallahBenim de oldu cetrotide vurunca etrafı kızardı benek benek kaşıntı olmadı sanırım, sonuncuda morardı, dün hemşireye sordum sizinki az bile mosmor oluyor dedi, bu arada geçen kontrole gittiğimde hemşire başla bir hastaya anlatıyordu kadın 4 aydır kullanıyormuş göbekten yapmak istemedi, üst baldırın ve üst kolun tam ortasında kalan alana yapabilirsin dedi ama hangi iğne bilmiyorum, bu arada yumurta toplamanın ertesi günü müthiş bir rahatlık ve hafiflik oldu, dün çok idrara çıktım anesteziyi atmak için sanırım ve iğneleri bırakınca ödem de gitti karnım yumuşadı, yüzüm inceldi, ağrım geçti, yumurta toplamanın ilk günü zor hiç korkmayın, ben evden çalışabiliyorum o yüzden işe gitmedim ama masabaşı işiniz varsa sadece toplama günü izin alsanız yeter.
Güzel pozitif haberlerinizi alırız inşallah bekliyoruz hepinizi2 şubat trabsfercileriiii nerdesnizzzz??? Bugünn 8. GünümüzzzBugün kan verme challenge'ı baslatiyorum
Ben bir yandan istiyorum kan vermeyi bir yandan korkum oluştu şuan. Çok heyecanlıyım ama korku sardı. Hadi sen git ver kanı belki ben de giderim2 şubat trabsfercileriiii nerdesnizzzz??? Bugünn 8. GünümüzzzBugün kan verme challenge'ı baslatiyorum
Evet evet zaten çok kalşteli de değil olanı da mahvetmeyelimEvet iyi değilmiş kalitesi düşüyormuş. Taze olması gerekirmiş. Benim opu yarın bu akşam bitter çikolata yedireceğim eşime yerse ikinci opu olunca her şeyi dememek istiyorum
Tamam ben kendimi feda ediyorum sizin için daha fazla dayanamicamBen bir yandan istiyorum kan vermeyi bir yandan korkum oluştu şuan. Çok heyecanlıyım ama korku sardı. Hadi sen git ver kanı belki ben de giderim
Kaçıncı gün embriyosu? Benim 3. Gün olduğu için çıkar mı bilemedim varsa çıkar mı diyeTamam ben kendimi feda ediyorum sizin için daha fazla dayanamicam4-5 gibi gidicem 1 saate cikar. Gerisi Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?