• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Evet bir ya da iki gün rapor alırım diye düşünüyorum ben de hangi gün olacağına da bağlı tabi belki hafta sonuna denk gelir ama karnım çok fazla şişti 300 mg fazla mı geliyor bilmiyorum artık iğneleri zor yapıyoruz çok gergin ve şiş 4.gün olmasına rağmen yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
Ben dün 375 bugün 500 mm vurdum beni düşün bide 😄

Ya zaten ben 8 gündür kimse ile görülŞmüyorum 1 Şubat'ta ablamla idim en son 4 Şubat'ta pozitif çıktı o ama ben tedavim başladığından beri evdeyim ve belirtim yok cuma günü test yenilemek istiyorum negatif çıkar diye tahmin ediyorum, özel muayenesi var bu doktor un anlaşmalı hastanesi nere bilmiyorum yarın fiyatı da neyse öğreneceğim artık 🤷
Doktorun adına şimdi baktım da sanırım özel muayenesi var işlemler için Konak hastanesini kullanıyormuş inşallah sonuç hayırlı olur sizin sıkıntınız var mıydı sebepsiz miydi ? Bir de yaş kaç ? Sizin sonucunuz pozitif olacak gibi hissediyorum ☺️

Doktorun adına şimdi baktım da sanırım özel muayenesi var işlemler için Konak hastanesini kullanıyormuş inşallah sonuç hayırlı olur sizin sıkıntınız var mıydı sebepsiz miydi ? Bir de yaş kaç ? Sizin sonucunuz pozitif olacak gibi hissediyorum ☺️
Yaş 27 sebepsiz infertilite bende hep pozitif başladım gpzel hissediyordum ama olanlar oldu ne diyelim hayırlısı belki doktor umu değişmem lazımmış demekki 🤭🤷

Kızlarr covit testim pozitif geldi 😭😭😭😭 doktor Ergün bilgiç le görüşme yaptım orası yapıcak opu mu ama şuan çöküşlerdeyim enerji ile başlayan sürecim alerji covit le devam ediyor 😭 hiçbir covit belirtim yok gayet iyiyim aslında
Kiz ne ara cikti 🤭 benim cikmamis hala :( gecmis olsun.

Eve daha konforlu olacak şartlarınız .Umuttepe yumurta toplandıktan sonra gördüğüm görüntüler travmatikti ya da aşılamadan sonra hemen ayağa kaldırmaları falan .Tüp bebekte de belki özensiz olurdu inşallah sonuç güzel olur . Belki ilk seferde tutsun diye böyle olmuştur ☺️

Benim de öyle oldu göbeğim özellikle çok gergin ve şiş iğneler daha üç gün yapıldığı için vücudumda henüz belli değil ama aşılamada 37.5 doz yapılmıştı şimdi 300 onun etkisi sanırım perşembe kontrolüm var bakalım inşallah fazla uyarılma vs gibi bir sorun olmaz
Yok kötü düşünme benim aşılamada klomen hapıyla bile aşırı uyarılma olmuştu ama gonalı 225 vurduk hiç sorun olmadı, sadece biraz hızlı büyüdü sanırım ilaçlarım hep kaldı.

Yok kötü düşünme benim aşılamada klomen hapıyla bile aşırı uyarılma olmuştu ama gonalı 225 vurduk hiç sorun olmadı, sadece biraz hızlı büyüdü sanırım ilaçlarım hep kaldı.
Aşılamada bende de 4 ya da 5.gün fazla uyarılma olduğu için ilacı kesmişlerdi hatta ikinci aşılama iğneleri almamıştım birinciden kalanlar yetmişti . Şu an daha hiç muayene olmadığım için tedirginim yarın 6.gün olacak bakalım fazla uyarıldıysa keser herhalde ağrım sızım yok şükür ama oldukça gergin

Çok sevindim inşallah benim de öyle olur gerçi rahim filmi için de çok zor demişlerdi ama on dk uyuyup uyanıp bitmişti 🥰 Ben de kanama bozukluğu olduğu için öncesinde ilaç falan almam gerekiyor kanamam olursa diye de korkuyorum açıkçası umarım her şey yolunda gider ☺️Siz transfer oldunuz mu
Rahim filmini anestezi olmadan çektirdim ben, gerçekten biraz can yakıyor, özellikle ilacı gönderdikleri zaman içerde bir yanmalar başlıyor 🙈, bugün yumurta toplandı evet uyutma kısmı ayılma kısmı çok rahat ama adet sancısı gibi bir sancı var henüz geçmedi, dinlenmek iyi geliyor çok yürüyünce ve üşüyünce artıyor, yinede sıkıntılı birşey değil umarım senin de kolay geçer 🙏

Aşılamada bende de 4 ya da 5.gün fazla uyarılma olduğu için ilacı kesmişlerdi hatta ikinci aşılama iğneleri almamıştım birinciden kalanlar yetmişti . Şu an daha hiç muayene olmadığım için tedirginim yarın 6.gün olacak bakalım fazla uyarıldıysa keser herhalde ağrım sızım yok şükür ama oldukça gergin
Ne zaman muayene, ben ilaca pazartesi başladım cuma kontrole çağırdı ilk başta 5-6 gün sonra sonra 2-3 gün diye biliyorum.

Eve daha konforlu olacak şartlarınız .Umuttepe yumurta toplandıktan sonra gördüğüm görüntüler travmatikti ya da aşılamadan sonra hemen ayağa kaldırmaları falan .Tüp bebekte de belki özensiz olurdu inşallah sonuç güzel olur . Belki ilk seferde tutsun diye böyle olmuştur ☺️
Allah Umuttepe yi bildiği yapsın vallahi sırf maddiyattan yüzünden tercih etmiştim , dediğin gibi bende aşılamadan sonra hemen ayağı kalktım ve zaten aşılamaları asistanlar yapıyor 🤷 aynen öyle hayırlısı böyle imiş Rabbim ol demeden olmuyor bişey dua etmekten başka bişey yapamıyorum sabahtan beri Rabbi yessir duasını okuyorum 🤲

Kızlarr covit testim pozitif geldi 😭😭😭😭 doktor Ergün bilgiç le görüşme yaptım orası yapıcak opu mu ama şuan çöküşlerdeyim enerji ile başlayan sürecim alerji covit le devam ediyor 😭 hiçbir covit belirtim yok gayet iyiyim aslında
Geçmiş olsun benimde geçen ay olmadı covid yüzünden ama ben bayağı hasta oldum yattım yatakta

Rahim filmini anestezi olmadan çektirdim ben, gerçekten biraz can yakıyor, özellikle ilacı gönderdikleri zaman içerde bir yanmalar başlıyor 🙈, bugün yumurta toplandı evet uyutma kısmı ayılma kısmı çok rahat ama adet sancısı gibi bir sancı var henüz geçmedi, dinlenmek iyi geliyor çok yürüyünce ve üşüyünce artıyor, yinede sıkıntılı birşey değil umarım senin de kolay geçer 🙏
Benim kanama sorunum olduğu için kanama olmasın diye pıhtılaştırıcı iğne olacağım o biraz tedirgin ediyor o ilaçların temini de zor maalesef kanamanız oldu mu sizin ?

Allah Umuttepe yi bildiği yapsın vallahi sırf maddiyattan yüzünden tercih etmiştim , dediğin gibi bende aşılamadan sonra hemen ayağı kalktım ve zaten aşılamaları asistanlar yapıyor 🤷 aynen öyle hayırlısı böyle imiş Rabbim ol demeden olmuyor bişey dua etmekten başka bişey yapamıyorum sabahtan beri Rabbi yessir duasını okuyorum 🤲
İlk aşılamam felaketti o kullandıkları cihazlar da eski tip sanırım çok canım acıdı bayağı bağırmıştım hemen kaldırdılar zaten hocanın özel hastasıydım ve özel durumum olduğu için kanama problemi olmasın diye hoca kendisi yapacaktı son anda ameliyatı çıktı ki kanama da oldu zaten vasattı ikinci aşılamada çok iyiydi son hastaydım her şey çok güzeldi yumurtalar da fazlaydı yattım da 20-25 dk hatta eşimi bile aldılar yanıma ama tutmadı maalesef 😢 Benimki de sebepsiz araştırmak düşünmek istemiyorum ama pek mümkün değik gündüz vakit bit şekilde geçiyor ama akşamları hem iğne stresi hem de şişkinlikle düşünceler sarıyor 😬

İlk aşılamam felaketti o kullandıkları cihazlar da eski tip sanırım çok canım acıdı bayağı bağırmıştım hemen kaldırdılar zaten hocanın özel hastasıydım ve özel durumum olduğu için kanama problemi olmasın diye hoca kendisi yapacaktı son anda ameliyatı çıktı ki kanama da oldu zaten vasattı ikinci aşılamada çok iyiydi son hastaydım her şey çok güzeldi yumurtalar da fazlaydı yattım da 20-25 dk hatta eşimi bile aldılar yanıma ama tutmadı maalesef 😢 Benimki de sebepsiz araştırmak düşünmek istemiyorum ama pek mümkün değik gündüz vakit bit şekilde geçiyor ama akşamları hem iğne stresi hem de şişkinlikle düşünceler sarıyor 😬
Bana da 2. Sinde aynısını yaptılar acayip kanamam oldu onlar yüzünden bayılıcaktım nerede ise yarım saat aşılama masasından kaldırmadılar o yüzden o soğukta yarı çıplak bekledim , uzun süre olmaması da bş sebep sorun diyorlar işte 4 buçuk yıldır evliyim ilk 6 aylıkken bi düşük yaptım bir daha da olmadı yıl oldu 2022 hala tık yok mecbur tüp bebek deniyoruz inşallah geçtiğim doktor uğurlu gelir olurda tutarsa gebelik takibimide onda devam etmek istiyorum teşhisleri çok iyi bütün yorumları harika banada iiyi gelir inşallah 😊🧿

Bugün 5. Günüydü yarın tekrar randevum var eğer cuma yaparasalar opu yu 8. Gün opu olmuş olucam , erken toplanacağı için kaliteli olur mu acaba ya çok mutlu idim enerjim çok iyiydi moralim bozuldu bugün
Ya ben de çok düşündüm onu aşılamada yeterince yatmadım yok geriye doğru yatmadım ondan tutmadı falan ama sadece 15 dk sırtüstü yatmak yeterliymiş, zaten spermin iyisi seçiliyor yıkanıyor yumurtanın yanına salınıyor olacağı varsa olur diye düşünüyorum, geriye dönüp düşünmek keşke demek çok can sıkıcı oluyor 😞, bizlerin gösterdiği hassasiyeti doktor ve hemşirelerden de bekliyoruz ama aslında onlar buna iş gibi bakıyor, bir prosedür var ve onu uyguluyor, empati kuran hassas ilgili doktorlar da yok değil ama her işte olduğu gibi bunda da durum para ile doğru orantılı 😂

Back