Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻
- Konu Sahibi inan11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Yetişir canım bugün akşam versen yarin sabaha çıkmış olurKızlar benim transfer çarşamba ya covid testi istendi bu akşam(19:00) versem çarşamba sabaha yetişir dimi?
Yetişir yetişir. Devlette 5,6 saatte çıkıyor canımKızlar benim transfer çarşamba ya covid testi istendi bu akşam(19:00) versem çarşamba sabaha yetişir dimi?
- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Opu ve histereskopi test istendi ama transferde istenmedi grip bile olunca anestezi sıkıntı olduğu icin alındı covid testi ama transferde neden istendi anlamadim canım anestezilimi olacak
- 22 Mayıs 2016
- 529
- 395
- 103
Hani belki ozelde tedavi oluyorum diye disarda yaptirin derler mi diye dusundumde. Tamamdir o zaman tedavi gordugumu soylerim ben deCanim ben test verdirdigim zaman tedavi gordugumu söylüyordum
Ah carsamba gunu gelsin bi an once cok heyecanlaniyorummm bebeme kavusmaya
- 22 Mayıs 2016
- 529
- 395
- 103
Hiiic bilmiyorum.Opu ve histereskopi test istendi ama transferde istenmedi grip bile olunca anestezi sıkıntı olduğu icin alındı covid testi ama transferde neden istendi anlamadim canım anestezilimi olacak
Aa aciyan bir sey mi ki transfer?
Hic bahsetmediler bundan.
Neden anestezili yapiliyor ki?
Transfer acısız ve ağrısız bir işlem. Muayene olmak gibi düşünebilirsin. 5 dkdan fazla sürmüyormuş. Aneztezili yapılmaz hiçbir merkezde. Sadece idrara sıkışık olmak gerekiyor.Hiiic bilmiyorum.
- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Acimiyor canım ama anestezi ile de yapılıyor korkan hastalara kendi istekleri doğrultusunda anestezi veriyorlarHiiic bilmiyorum.
İnşallah Evet öyle olacak gibi çarşamba netleşir benim de birlikte sayarız günleriGeçmiş olsun. İnsallah bu sefer seninle olur. Bebişin. Çarşamba benimde kontrolüm var. Şubat 8 transfer tarihim. Belki senin de aynı tarihler olur birlikte bekleriz
Tüp bebek sürecindeyim dersin. Transfer olacağım doktorum istedi de. Ben dün daha yeni verdim test ama annem korona oldu temaslıydım. O yüzden. Transfer de Corona testimi istiyorlarms. Aman devamlı birseyler değişiyor yetişemiyorum artık :)
İnşallah İlk pozitif haberini de sizden alırız umarımBenim de çarşamba transferim olacak.
İkimiz içinde önemli bir gün olacak
Umarım 4.denemeniz son denemeniz olur!
En yakın zamanda pozitif haberinizi vermek nasip olsun
Hiiic bilmiyorum.
Transfer acısız ve ağrısız bir işlem. Muayene olmak gibi düşünebilirsin. 5 dkdan fazla sürmüyormuş. Aneztezili yapılmaz hiçbir merkezde. Sadece idrara sıkışık olmak gerekiyor.
İlk defa duyuyorum anestezi ile yapıldığını. Acılı bişey değil transfer korkma canım muayne gibi düşün. Ultrason eşliğinde rahimde yer belirleniyor, doktor embriyoga bağırıyor biz hazırız, embriyolog da bağırıyor atıyorum isimleri hakan ile Ayşe'nin embriyolorı hazır geliyor oda bağırıyor cnkü koşa koşa getiriyor, sonra doktor şuraya koyalım burayalım diyor içine konuyor. İdrara sıkışık oldugun için ve yarım saat kalkmayacağın sonda takıyorlar idranını boşaltıyorlar o biraz acıyor bak o kadar eğlenceli bence :)Acimiyor canım ama anestezi ile de yapılıyor korkan hastalara kendi istekleri doğrultusunda anestezi veriyorlar
- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Ben acılı bisey olduğunu söylemedim zaten covid testi anestezi isleminde alınıyor bildiğim bunu söyledim sadece ve de arastirmani istiyorum anestezili oluyormu olmuyormu diye.Üstelik bana sonda takılmadıİlk defa duyuyorum anestezi ile yapıldığını. Acılı bişey değil transfer korkma canım muayne gibi düşün. Ultrason eşliğinde rahimde yer belirleniyor, doktor embriyoga bağırıyor biz hazırız, embriyolog da bağırıyor atıyorum isimleri hakan ile Ayşe'nin embriyolorı hazır geliyor oda bağırıyor cnkü koşa koşa getiriyor, sonra doktor şuraya koyalım burayalım diyor içine konuyor. İdrara sıkışık oldugun için ve yarım saat kalkmayacağın sonda takıyorlar idranını boşaltıyorlar o biraz acıyor bak o kadar eğlenceli bence :)
3 transferim oldu hiç sonda falan takılmadı bana da, sadece bazı merkezlerde sürgü gibi bişey verildiğini duydumBen acılı bisey olduğunu söylemedim zaten covid testi anestezi isleminde alınıyor bildiğim bunu söyledim sadece ve de arastirmani istiyorum anestezili oluyormu olmuyormu diye.Üstelik bana sonda takılmadı
- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Evet banada sürgü verildi ama ona yapamadim3 transferim oldu hiç sonda falan takılmadı bana da, sadece bazı merkezlerde sürgü gibi bişey verildiğini duydum
Ben de yapamam diye sormamıştım 1 saat falan tuttum transferin sıkıntısı o zaten sıkışık olmak, bastırıyorlar ya bi de o esnadaEvet banada sürgü verildi ama ona yapamadim
- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Aslında yarim litre su içmek yeterli, gecen bir arkadasim oldu 3 bardak su ile girdi transfere ve pozitif ❤Ben de yapamam diye sormamıştım 1 saat falan tuttum transferin sıkıntısı o zaten sıkışık olmak, bastırıyorlar ya bi de o esnada
Evet evet ben normalde uzun saatler tutuyorum hiç sorun yaşamam ama stresten herhalde daha bi rahatsız ediyor, en son ben de yarımdan biraz fazla içmiştim yine öyle yapacağımAslında yarim litre su içmek yeterli, gecen bir arkadasim oldu 3 bardak su ile girdi transfere ve pozitif ❤