• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İnşallah testim negatif çıkarda yaşamak zorunda kalmam veya akşam vakti nereden merkez bulup anlaşırım onu da bilmiyorum 🤷 dua edin kızlarrr lütfen ay ne kadar mutlu enerjik başladım aksilikler beni buluyor 🤦
Ben de o knuda stresliyim asilarim falan da tam ama yine de korkmuyor degilim . Umarim aksilik olmaz.

Cetrotide den sonra oldu
İnşallah testim negatif çıkarda yaşamak zorunda kalmam veya akşam vakti nereden merkez bulup anlaşırım onu da bilmiyorum 🤷 dua edin kızlarrr lütfen ay ne kadar mutlu enerjik başladım aksilikler beni buluyor 🤦
Olsun canim sıkma canini negatif cikacaktir eminim bu da nazarı diyelm oyle sakinlestir kendini 🥰🥰

İnşallah testim negatif çıkarda yaşamak zorunda kalmam veya akşam vakti nereden merkez bulup anlaşırım onu da bilmiyorum 🤷 dua edin kızlarrr lütfen ay ne kadar mutlu enerjik başladım aksilikler beni buluyor
Covid negatif gebelik pozitif görmen ümidiyle canım aynen olumlu düşün olumlu olsun 😉

Transfer olan arkadaslar transferden sonra duygu durumunuz nasildi ben hic transfer olmus gibi degilim duygusal olarak.henuz hic bisey hissetmedigim icin mi boyleyim acaba transferden once cok duygusaldim heyecanliydim transferden sonra hic bisey olmamis gibi oldum cok nötrüm😳
Bu konuda ben kötü örneğim.
Dün geceden beri resmen rezaletim. Baya olumsuzum içimi bi huzursuzluk kapladı düzelemiyorum.

Bu konuda ben kötü örneğim.
Dün geceden beri resmen rezaletim. Baya olumsuzum içimi bi huzursuzluk kapladı düzelemiyorum.
Canim.sen neden bukadar karamsarsin bukadar huzursuz etme kendini biz elimizden geleni yaptik gerisini allaha biraktikrabbim nasip etsin diye dua edelim bol bol icini ferah tut sonucu gormeden kendini bunaltma boyle stres yapma insallah olumlu olur guzel olur hersey bak eger bebisin seninleyse bu olumsuzluk ona iyi gelmeyecek

İyi olmaya calsiyorm stres üstüne stres 😂 adet gelmiyor bi yandan bi yandan evi su bastı sinirlerm altüst oldu resmen
Sen nasılsın
Offf ciddi misin yaaa geçmiş olsun🤦🏻‍♀️
Valla ben pek iyi değilim pozitif hissetmiyorum dün geceden beri yolunda gitmeyen bir şeyler varmış gibi beni huzursuz eden mercimekle alakalı🤷🏻‍♀️

Merhaba 7 şubat 5. Gün a kalite embiriyo transferi oldum yaş 27 :) geçen senede ilk transferi olmştm pozitifti ama düştü malesef :( 1 sene ara verdik şimdi tek embiriyo transferi yaptırdık. Doğuştan tek tüp yarım rahimliyim 2 embiriyo kaldırmıyor. 2 düşüğüm var. Geçen sefer ki belirtilerimi çok hatırlamıyorm şimdi transferin ilk 2 günü kasık batmam oldu ayalta durunca özellikle bir de akıntım arttı dün gece itibariyle normalde progestan fitil bu kadar akmazdı ama şimdi baya hissediyorum. Tutsa daha çok belirtim olmazmıydı korkuyorm

Valla ben pek iyi değilim pozitif hissetmiyorum dün geceden beri yolunda gitmeyen bir şeyler varmış gibi beni huzursuz eden mercimekle alakalı🤷🏻‍♀️
Allah ım nedir bu yaşadıklarımız ya en başta acaba kaç yumurtam var kaliteli mi sonra acaba emriyom kaçıncı günü kadar gelecek stresi transfer sonrası acaba tuttı mu tutmadımı pozitif olsa bile keseyi görecek iyisi kalp atışı ne zaman bitmiyor stresimis Rabbim hayırla güzel sonuçlar versin inşallah 🤲🤲

Kötu düşünme bence şöyle düşün normal gebelik yasayan birisi 2 ay sonra belirti yaşıyor kimileride 6 ayina kadar gebe olduğunu hissedemiyo bence sen transfer olunca ağrın olmus olabilir yani rahime giriyolar birde hayatimizda ilk defa boyle bisey yasiyoruz hemen belirti vermesini bekliyoruz Bugun 7. Gunun degil mi senin kac gun sonra test yap demisti doktorun

Merhaba 7 şubat 5. Gün a kalite embiriyo transferi oldum yaş 27 :) geçen senede ilk transferi olmştm pozitifti ama düştü malesef :KK43: 1 sene ara verdik şimdi tek embiriyo transferi yaptırdık. Doğuştan tek tüp yarım rahimliyim 2 embiriyo kaldırmıyor. 2 düşüğüm var. Geçen sefer ki belirtilerimi çok hatırlamıyorm şimdi transferin ilk 2 günü kasık batmam oldu ayalta durunca özellikle bir de akıntım arttı dün gece itibariyle normalde progestan fitil bu kadar akmazdı ama şimdi baya hissediyorum. Tutsa daha çok belirtim olmazmıydı korkuyorm
Hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsın inşallah henüz erken bekle bakalım neler olacak 😊🤲

Kötu düşünme bence şöyle düşün normal gebelik yasayan birisi 2 ay sonra belirti yaşıyor kimileride 6 ayina kadar gebe olduğunu hissedemiyo bence sen transfer olunca ağrın olmus olabilir yani rahime giriyolar birde hayatimizda ilk defa boyle bisey yasiyoruz hemen belirti vermesini bekliyoruz Bugun 7. Gunun degil mi senin kac gun sonra test yap demisti doktorun
Transferden 3 gün sonra bel ağrısı oldu bende transferin akabinde olmadı ki.
Evet 7.günüm
Ya hayır konu belirti var yok değil.
Şuan olsa bile ne kadar hcg salgılandı ki vucudum reaksiyon versin zaten.
Tamamiyle hissiyat benimki.
Neyse senin regliiin nerde kaldı yaa söyle suna uzatmasın artık kulahları degisicez😂

Back