İnşallah güzel haberlerini almak nasip olurMerhaba kızlar, ben de yeni katılıyorum aranıza. 1 tüp 2 aşılama başarısızlığı sonucunda yine tüp bebeğe başladık. 2 şubatta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Günler geçmiyor sanki ve hiç belirtim de yok gibi. Buna bakmayacağım dedikçe daha çok aklıma geliyor. Sizler unutmak için neler yapıyorsunuz? Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Öyle mi ben de iki aşılamamı Umuttepe’de yaptırdım tüp bebek için ama özel bir kanama sorunum olduğu için Emek hoca Eray Hocayı önerdi özelde ona gidiyorumKocaeli üniversitesinde yaptırıyorum bende 2 aşılama yaptırdım ve evet iğneleri vurduğum yerde hafif bir şişlik var
Hangi dönemde yaptırdınız aşılamaları ben geçen yıl şubat ve Mayıs da yaptırdım, inşallah hayırlısı ile kavuşursunuz Eray ve emek bey arasında kalmıştım bende ama maddi durumdan önce üniversitesi de denemek isterdimÖyle mi ben de iki aşılamamı Umuttepe’de yaptırdım tüp bebek için ama özel bir kanama sorunum olduğu için Emek hoca Eray Hocayı önerdi özelde ona gidiyorum
Belirtiler için çok erken daha bence düşünmemeye çalış demek çok basit ama uygulamak çok zor sadece sizi oyalan şeyler yapabilirsiniz sürükleyici bir kitap okumak ya da çok sürükleyici kafa yormayan bir diziye başlamak gibi hem stresi azaltır hem zaman çabuk geçerMerhaba kızlar, ben de yeni katılıyorum aranıza. 1 tüp 2 aşılama başarısızlığı sonucunda yine tüp bebeğe başladık. 2 şubatta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Günler geçmiyor sanki ve hiç belirtim de yok gibi. Buna bakmayacağım dedikçe daha çok aklıma geliyor. Sizler unutmak için neler yapıyorsunuz? Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Ben de Şubat ve Temmuz aylarında yaptırdım aşılamalarımı. Eray hoca aşırı sinirli birisi hiçbir soruna cevap alamıyorsun soru sorunca sinirleniyor kendini sorgulanmış hissediyor evet çok bilgili o konuda şüphem yok ama psikolojik olarak hiç rahat değilim hem o kadar muayene ücreti alıp hem de azar işitmek istemiyor insan ben Emek hocayla çok daha rahat iletişim kuruyordum her mesajıma dönüş alıyordum burada hocaya birebir mesaj atılmıyor aranmıyor asistanla iletişime geçiliyor vs yani bence bir kere üniversite hastanesi denenebilir iyi yapmışsınız ben biraz sürüklenmek istemedim iyi mi yaptım bilmiyorumHangi dönemde yaptırdınız aşılamaları ben geçen yıl şubat ve Mayıs da yaptırdım, inşallah hayırlısı ile kavuşursunuz Eray ve emek bey arasında kalmıştım bende ama maddi durumdan önce üniversitesi de denemek isterdim
Selam kizlar benimde bugun tedavide 7. Gunum biraz huzursuzum . Doktor pgt yapalim diyor ama karsrsizim . Zaten sanirim az yumurtam var ve heba da etmek istemiyorum. 38 yasinda oldugumdan pgt yapma taraftariyim dedi yoksa daha ilk tup bebek denemem. Aranizda pgt ypatiran ve transfer olan var mi off cok huzursuzum. Kafam cok daginik. Yarin yine kontrole gidicem . Dun cetrodine e basladim ama alerji yapti kasinmaktan oldum gobegimde kipkirmizdi neyse cok sukur gecti. Alerjim var sanirim icindeki bi maddeye
Günaydın canımmm çook sevindim. Bence koşarak kan vermeye gitt uğraşma bunlarla artik
Evet ben de bu akşam iş çıkışı kan vereyim diyorum. Tüp bebek hemşiremle görüştüm gonapeptylden diildir bu çizgi dedi.Günaydın canımmm çook sevindim. Bence koşarak kan vermeye gitt uğraşma bunlarla artik
Size neden genetik tarama yapilmisti ? Bende dusunuyorum ama emin olamiyorum.Benim genetik tarama yapıldı 1 yumurtam kalmıştı oda temiz çıktı 4 şubat ta transfer oldu
Hamile kalırsam Serklaj dikişim erken atılıcak rahim ağzı yetmezliği var 2 kaybım var 22 ve 16 hafta ondan genetik tarama istedi doktorumSize neden genetik tarama yapilmisti ? Bende dusunuyorum ama emin olamiyorum.
Cok gecmis olsun insallah bi sefer bebeginiz sizinle olurHamile kalırsam Serklaj dikişim erken atılıcak rahim ağzı yetmezliği var 2 kaybım var 22 ve 16 hafta ondan genetik tarama istedi doktorum
Karyotip diye bi kan tahlili yapilmisti bize bizde hic bir sorun gozukmiyordu normalde o tahlilde kromozom bozuklugu cikti o yuzden bizde genetige gonderdikCok gecmis olsun insallah bi sefer bebeginiz sizinle olurBende ilk deneme ama sanirim yastan kaynakli istiyor doktorum . Yumurtam az gibi oyuzden de kararsizim bakalim.
Benim 10 yumurta toplandı test yapmaya uygun 1 tane kaldı ona test yapıldı temiz çıktı ben doktor ne istiyorsa tamam dedim çünkü doktoruma güveniyorumCok gecmis olsun insallah bi sefer bebeginiz sizinle olurBende ilk deneme ama sanirim yastan kaynakli istiyor doktorum . Yumurtam az gibi oyuzden de kararsizim bakalim.
İnan bana yumurta toplama işleminden o kadar korkuyordum o kadar endişeliydim ki işin en zor kısmı o demişlerdi çünkü iğnelerden sonraBana pek keyif vermiyor açıkçasıYumurta toplama aşaması oldukça tedirgin ediyor hatta bakalım daha birkaç gün var gibi o aşamaya ama insan düşünmeden edemiyor
Olumlayın sürekli kendinizi onun varlığına kendinizi ikna edin gebelik herkeste belirti verecek diye bişey yok sonuçtaMerhaba kızlar, ben de yeni katılıyorum aranıza. 1 tüp 2 aşılama başarısızlığı sonucunda yine tüp bebeğe başladık. 2 şubatta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Günler geçmiyor sanki ve hiç belirtim de yok gibi. Buna bakmayacağım dedikçe daha çok aklıma geliyor. Sizler unutmak için neler yapıyorsunuz? Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Hayırlı sonuçlarla dönün inşallahBenim genetik tarama yapıldı 1 yumurtam kalmıştı oda temiz çıktı 4 şubat ta transfer oldu
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlarımızı buradan paylaşırız az kaldıHayırlı sonuçlarla dönün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?