- 14 Aralık 2017
- 27
- 5
- 36
aman dayanamadım yaptık bir hata neyse artık yarından başlarız :)) bende öyle hiç çıkmadım görümcem kalıyor yanımda ebe oda iğnelerimi yapıyor sağolsun birşey yaptırmıyor ama cidden sıkıldım artık :)Bende de cidden hiç belirti kalması ama zaten henüz erken adet olcakmış gibi oluyomus ya bekleyip görcez yani insallah pozitif olarak görürüzoh iyi yapıyorsun ne güzel kendi işin ben de napcamı şaşırdım evde dizi film izlemekten gına geldi dışarı da çıkmadım hiç
Yoğun olmaları bir şey değiştirmiyor. Çok düzenli ve sistemli çalışıyorlar. Doktor dışında ekipleri çok geniş. İş bölümü ile her şey yolunda ilerliyor. Her gidişinizde doktorla görünmüyorsunuz. Ben görüşmedim en azindan. Kan tahlili ile ilaç düzenlemesi yapılıyor. Ben memnun kaldım. Yoğun olmalarına takılmayın. Sizin için iyi bir merkez olmasına bakın.Tesekkurler bilgiler icin evet herkes cok yogun diyor bende ondan emn olamadim acaba ilgilenmez mi doktorlar diye. Doktorun kimdi canim?
canım yaptınmı test?Ne bilim canım ya 8.gün kanamam başladı hala da devam ediyor hiç ama hiç anlamış değilim bakalım perşembe günü test günüm vereceğim kan o zaman belli olacak ama neden bu kadar kanama olsun onu anlamadım
benim negatif canım maalsef pazar gününden beri kanamam vardı zaten pek umudum yoktu ama bugünde negatif çıktı tamamen. sen ne yaptın seninde test günün bugün müydü?canım yaptınmı test?
sağol canım amin inşallah 2. transferde alırım hayırlısı ile pozitifi.. ay beni etiketle bak unutmaa meraktayım:))Hayırlısı olsun canım , Allahım hayırlısı ile verecek inşallah.evet bugün ama henüz sonuç çıkmadı.sağlık ocağı biraz yogun sanırım
yaaa gerçekten mi inşallah bu sımsıkı tutunmuştur sana canım.. rabbim sağlıklı hayırlısı ile nasip etsin.. güzel haberler ver..neden düşük olmuş peki bir şey dedi mi doktorunuz?tamam cnm haber veririm, benim 3 . denemem iki düşük oldu.allahım bir daha yaşatmasın .
Hayırlısı olsunnnbende yazayım kızlar
bursa bahçeci tüp bebek merkezi bu merkezde ılk ama normalde 3.denemem yaş 31 çikolata kisti sorunu
2 adet 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edıldı sonuc 9 mart
Sagol canım senin icinde hayırlısı olsun 3 gün dikkat et evde kalabilirsen kal dediler hani normal hayata dönüş hiç yokmuş gibi davran ama tabiki ağır kaldırma ev işi yapma üç gün bişey olmazHayırlısı olsunnnbenimde transferim yarın kısmetse 2 adet 5.gün transfer edilecek transferden sonra ekstra dinlenme önerdimi betül hanım
Benim yaş 41 7 mart test tarihimYaş 40
Sorun yumurta rezervinin azalması
2. deneme
2 adet 3. gün embriyosu
Test tarihi 9 mart
Bende 25 şubatta transfer oldum.Suabda bir sikintiyokMerhaba 25 şubatta transfer olan var mı? Ben embriyo yapıştırma ve serum aldım. Transfer sonrası kasık ve karın ağrısı çekiyorum benim gibi olan var mı
Kaçıncı denemeniz? İnşallah pozitif sonuçlarla gelirsinizBenim yaş 41 7 mart test tarihim
Bana ardışık transfer yapıldı. 3.gün 2 tanede 5 gün embriyosu.Sizde. varmı bir belirtiKaçıncı denemeniz? İnşallah pozitif sonuçlarla gelirsinizAynı gün transfer olmuşuz ama test tarihiniz 2 gün önce, muhtemelen 5. gün embriyosu sizin
5 denemem.4 denemen kimyasal gebelikle sonuçlandı.Bana ardışık transfer yapıldı. 3.gün 2 tanede 5 gün embriyosu.Sizde. varmı bir belirti
Ben de adet belirtilerim varBana ardışık transfer yapıldı. 3.gün 2 tanede 5 gün embriyosu.Sizde. varmı bir belirti
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olur5 denemem.4 denemen kimyasal gebelikle sonuçlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?