Merhaba kusura bakma yeni fark ettim mesajını benim doktorum ümit hanım. Hayırlı olsun inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olsunMerhabalar. Ben de İrenbede tedavi görüyorum . Hangi doktor acaba sizin? Transferim henüz gerçekleşmedi ama 15 inde olacak muhtemelen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻
- Konu Sahibi inan11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Temmuz 2015
- 34
- 19
- 88
- 29
Devlette tek koyuyorlar ancak özel klinikler isterlerse 2 koyabiliyorlar bana iki koyulmuştu biri tuttuArkadaslar bende tup bebek surecindeyim 4 gun oldu igne kullanali 1 yumurtam var sadece gelisir mi acaba birde ilk tup bebekte iki embriyo koymak yasakmi cogul gebelik yasaklandi diye biliyorum ikinci tup bebekte cogul yapiliyormus dogru mu
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Bende aynı durumdayım 20 yasındayım daha önce tüp bebek denemem tuttu ama düştü sonrasında histeroskopi oldum ve suan ilac kullanıyorum tekrar gidecegim ayın 18 inde sende nasıl durumlar naptın nasılsın oldumu tutmustur insallah
Merhaba canım öncelikle tedavin hayirli uğurlu olsun umarım pozitif sonuclanir❤ 24 yasindayim 3 senedir bebek istiyorum 1 asilama negatif oldu.. Kasımın başında tup bebek tedavisi oldum 1.transfer negatif 2.transfer öncesi histereskopi yapildi ocağın 7sinde 1 ay dinleneyim dedim subatin 10unda adet olucam o zaman gidecegim 2.transfer için
4 şubat genetik ayıklama lı 5. Gün embriyo su transfer oldu şu an 8+2 haftalık hamileyim 5. Haftada keseyi gördük 7. Haftada kalp atışını duyduk 11. Haftada serklaj dikişi atılacak rahim ağzına çünkü erken doğum oluyo kaybediyorum rahim ağzı yetmezliği varŞubatta transfer olanlar tecrübelerinizi paylaşırsanız süper olur. Dilerim pozitifsinizdir.
- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Oldum canım transfer 5 martta 11.gunu bugun test yaptım 497 cikti tuttu bu sefer ❤Bende aynı durumdayım 20 yasındayım daha önce tüp bebek denemem tuttu ama düştü sonrasında histeroskopi oldum ve suan ilac kullanıyorum tekrar gidecegim ayın 18 inde sende nasıl durumlar naptın nasılsın oldumu tutmustur insallah
- 9 Şubat 2022
- 65
- 62
- 8
- 31
Tebrik ederim sizi, benim doktorumda Cem Çelik. Yorumunuza katılıyorum çok doğru.. 21 martta transferim var, herkese hayırlısını diliyorum.Yoğun olmaları bir şey değiştirmiyor. Çok düzenli ve sistemli çalışıyorlar. Doktor dışında ekipleri çok geniş. İş bölümü ile her şey yolunda ilerliyor. Her gidişinizde doktorla görünmüyorsunuz. Ben görüşmedim en azindan. Kan tahlili ile ilaç düzenlemesi yapılıyor. Ben memnun kaldım. Yoğun olmalarına takılmayın. Sizin için iyi bir merkez olmasına bakın.
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Seninle
hemen hemen aynı durumdayım 3 yıldır cocuk istiyoruz yarın insallah transfer günü verilecek darısı bana insallah Allah saglıkla kucağına almayı nasıp etsin sanadaOldum canım transfer 5 martta 11.gunu bugun test yaptım 497 cikti tuttu bu sefer ❤
- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Teswkkur ederim canım rabbim sanada nasip etsin inşallah bu sefer ❤Seninle
hemen hemen aynı durumdayım 3 yıldır cocuk istiyoruz yarın insallah transfer günü verilecek darısı bana insallah Allah saglıkla kucağına almayı nasıp etsin sanada
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Suan mazo
Teswkkur ederim canım rabbim sanada nasip etsin inşallah bu sefer
İkiz mi olmus nasılsın suan anlatsana birazSeninle
hemen hemen aynı durumdayım 3 yıldır cocuk istiyoruz yarın insallah transfer günü verilecek darısı bana insallah Allah saglıkla kucağına almayı nasıp etsin sanada
- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
İkizi bilmiyorum canım cumartesi günü tekrar kan verdirecem eğer değer güzel çıkarsa keseye çağırıyor doktor onda belli oluyor valla korkuyorum değerim nasil çıkacak keseyi görebilecekmiyim diyeSuan mazo
İkiz mi olmus nasılsın suan anlatsana biraz
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Korkma korkma degerin cok guzel cıkmış
Riİkizi bilmiyorum canım cumartesi günü tekrar kan verdirecem eğer değer güzel çıkarsa keseye çağırıyor doktor onda belli oluyor valla korkuyorum değerim nasil çıkacak keseyi görebilecekmiyim diye
- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 303
- 34
Siz de yeşil kalbinizi alırsınız inşallahTebrik ederim sizi, benim doktorumda Cem Çelik. Yorumunuza katılıyorum çok doğru.. 21 martta transferim var, herkese hayırlısını diliyorum.
- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 303
- 34
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
- 9 Şubat 2022
- 65
- 62
- 8
- 31
İnşallah çok teşekkürlerSiz de yeşil kalbinizi alırsınız inşallah
Bende oluyor canm kalp çarpıntısı birde gece aşırı terliyorum sırtımdan normal mi bunlar bilemiyorum Süreci nasıl geçireceğim konusunda hiç bir fikrim yokHamişler sizde de kalp çarpıntısı var mı? Nabzim yüksek, kalbimi gece gündüz hissediyorum
- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 53
- 31
Ishak hamileliğin kaçıncı haftasında başlar acaba gıda zehirlenmesini yaşıyorum bilemiyorum ama ishal oldum sarı şu kusuyorum bağırsakların çok hareketli agriyorHamilelik belirtisi de olur ishal. Ilk hamile kaldigimda oyle ogrendim kostur kostur gerci sonrasi devam etmedi ama o baska konu tabi ki .