• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Merhabalar. Ben de İrenbede tedavi görüyorum . Hangi doktor acaba sizin? Transferim henüz gerçekleşmedi ama 15 inde olacak muhtemelen🙏
Merhaba kusura bakma yeni fark ettim mesajını benim doktorum ümit hanım. Hayırlı olsun inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olsun 🤲

Arkadaslar bende tup bebek surecindeyim 4 gun oldu igne kullanali 1 yumurtam var sadece gelisir mi acaba birde ilk tup bebekte iki embriyo koymak yasakmi cogul gebelik yasaklandi diye biliyorum ikinci tup bebekte cogul yapiliyormus dogru mu

Arkadaslar bende tup bebek surecindeyim 4 gun oldu igne kullanali 1 yumurtam var sadece gelisir mi acaba birde ilk tup bebekte iki embriyo koymak yasakmi cogul gebelik yasaklandi diye biliyorum ikinci tup bebekte cogul yapiliyormus dogru mu
Devlette tek koyuyorlar ancak özel klinikler isterlerse 2 koyabiliyorlar bana iki koyulmuştu biri tuttu

Bende aynı durumdayım 20 yasındayım daha önce tüp bebek denemem tuttu ama düştü sonrasında histeroskopi oldum ve suan ilac kullanıyorum tekrar gidecegim ayın 18 inde sende nasıl durumlar naptın nasılsın oldumu tutmustur insallah
Merhaba canım öncelikle tedavin hayirli uğurlu olsun umarım pozitif sonuclanir❤ 24 yasindayim 3 senedir bebek istiyorum 1 asilama negatif oldu.. Kasımın başında tup bebek tedavisi oldum 1.transfer negatif 😓 2.transfer öncesi histereskopi yapildi ocağın 7sinde 1 ay dinleneyim dedim subatin 10unda adet olucam o zaman gidecegim 2.transfer için 😇

Şubatta transfer olanlar tecrübelerinizi paylaşırsanız süper olur. Dilerim pozitifsinizdir.
4 şubat genetik ayıklama lı 5. Gün embriyo su transfer oldu şu an 8+2 haftalık hamileyim 5. Haftada keseyi gördük 7. Haftada kalp atışını duyduk 11. Haftada serklaj dikişi atılacak rahim ağzına çünkü erken doğum oluyo kaybediyorum rahim ağzı yetmezliği var

Kızlar 5. Gün embriyosu 7. Günde kanda negatif görüp 12. Gün artan var mı aranızda?

Bende aynı durumdayım 20 yasındayım daha önce tüp bebek denemem tuttu ama düştü sonrasında histeroskopi oldum ve suan ilac kullanıyorum tekrar gidecegim ayın 18 inde sende nasıl durumlar naptın nasılsın oldumu tutmustur insallah
Oldum canım transfer 5 martta 11.gunu bugun test yaptım 497 cikti tuttu bu sefer 🥰

Yoğun olmaları bir şey değiştirmiyor. Çok düzenli ve sistemli çalışıyorlar. Doktor dışında ekipleri çok geniş. İş bölümü ile her şey yolunda ilerliyor. Her gidişinizde doktorla görünmüyorsunuz. Ben görüşmedim en azindan. Kan tahlili ile ilaç düzenlemesi yapılıyor. Ben memnun kaldım. Yoğun olmalarına takılmayın. Sizin için iyi bir merkez olmasına bakın.🤗
Tebrik ederim sizi, benim doktorumda Cem Çelik. Yorumunuza katılıyorum çok doğru.. 21 martta transferim var, herkese hayırlısını diliyorum.

Seninle

hemen hemen aynı durumdayım 3 yıldır cocuk istiyoruz yarın insallah transfer günü verilecek darısı bana insallah Allah saglıkla kucağına almayı nasıp etsin sanada ♥️🥰
Teswkkur ederim canım rabbim sanada nasip etsin inşallah bu sefer 🤲🥰

Suan mazo

İkiz mi olmus nasılsın suan anlatsana biraz
İkizi bilmiyorum canım cumartesi günü tekrar kan verdirecem eğer değer güzel çıkarsa keseye çağırıyor doktor onda belli oluyor 🥰 valla korkuyorum değerim nasil çıkacak keseyi görebilecekmiyim diye

Hamişler sizde de kalp çarpıntısı var mı? Nabzim yüksek, kalbimi gece gündüz hissediyorum 🙄
Bende oluyor canm kalp çarpıntısı birde gece aşırı terliyorum sırtımdan normal mi bunlar bilemiyorum🤦🏻‍♀️ Süreci nasıl geçireceğim konusunda hiç bir fikrim yok😊

Hamilelik belirtisi de olur ishal. Ilk hamile kaldigimda oyle ogrendim kostur kostur😂 gerci sonrasi devam etmedi ama o baska konu tabi ki .
Ishak hamileliğin kaçıncı haftasında başlar acaba gıda zehirlenmesini yaşıyorum bilemiyorum ama ishal oldum sarı şu kusuyorum bağırsakların çok hareketli agriyor

Selam kızlar, nasılsınız birkaç gündür giremedim tedavileriniz nasıl gidiyor , ben bugün doktoruma gittim Aşılama için iğneme başlayacaklardı götürdüm yanımda vurulamadım 🤦‍♀️ rahim daha incelmemiş pazartesi gel tekrar bakalım dediler

Back