• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Sagol canım senin icinde hayırlısı olsun 3 gün dikkat et evde kalabilirsen kal dediler hani normal hayata dönüş hiç yokmuş gibi davran ama tabiki ağır kaldırma ev işi yapma üç gün bişey olmaz😀
Banada 3 gün önemli dediler ama ben pazartesi işbaşı yapacağım ağır hareketlerden sakın dediler umarım hepimiz için güzel sonuçlanır😊 olmazsada üzülmek yok beden ruh ve maddiyat el verdiği sürece denemeye devam😇😇

Merhaba 25 şubatta transfer olan var mı? Ben embriyo yapıştırma ve serum aldım. Transfer sonrası kasık ve karın ağrısı çekiyorum benim gibi olan var mı
Merhaba Bende 25 şubatta transfer oldum
Bu ikinci denemem ilk denenem negatif olmuştu malasef :(
Benimde kasıklarım da agrı var .
Farklı Duygu karmaşası yaşıyorum ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum
Sadece Umutla Dua ediyorum .
Dilerim Mevlam isteseyen herkese hayırlısı ile nasip etsin .
Emeklerimizi boşa çıkartmasın
İnşallah hayırlısı ile Annelik ile taçlandırsın bizleri ..

Merhaba Bende 25 şubatta transfer oldum
Bu ikinci denemem ilk denenem negatif olmuştu malasef :KK43:
Benimde kasıklarım da agrı var .
Farklı Duygu karmaşası yaşıyorum ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum
Sadece Umutla Dua ediyorum .
Dilerim Mevlam isteseyen herkese hayırlısı ile nasip etsin .
Emeklerimizi boşa çıkartmasın
İnşallah hayırlısı ile Annelik ile taçlandırsın bizleri ..
Ben test yaptım bugün 7.5 çıktı umudum kalmadi

Bi 4 şubat da benden gelsin o zaman 🤗 Benim test günüm 16 şubat inşallah pozitif sonuçlanır hepimizin 🤲 ben irenbe de tedavi görüyorum ilk tüp bebek denemem çok heyecanlıyım 3.5 yıl oldu evleneli ama hiç hamile kalamadım o yüzden sıfır tecrübe ve şuana kadar sıfır belirti 😔 tutmayacak diye çok korkuyorum
Merhabalar. Ben de İrenbede tedavi görüyorum . Hangi doktor acaba sizin? Transferim henüz gerçekleşmedi ama 15 inde olacak muhtemelen🙏

Progestani vurdurduktsn sonra elinle biraz ovalattiriyor musun ? Hem ilaç dağılıyor hem acı azaliyor Amin canım benim ilk senin gebelik haberini almak için bekliyorum sonra kendiminkini 🙏🙏 artık ben pişik yapmayan bebek bezlerini araştıracağım evreye geçmek istiyorum 🤣
Bende bugün oxsapar a başladım 9 ay kullanacağım bu nasıl bir iğne kan beynime sıçradı

Bende bugün oxsapar a başladım 9 ay kullanacağım bu nasıl bir iğne kan beynime sıçradı
Oksaparda yağlı bir iğne.Gobekten vuruluyor.Yaparken ne kadar yavaş o yaparsanız o kadar az olur acısı.Oksapari vurunca iğneyi hemen çekmeyin 10 a kadar sayıp çekin iğne sonrasında minik bir acı olacaktır sakin ovalamayin ki morarmasn iğne olgudunuz yer

23 şubatta transfer oldum 3.günü çok ağır idrar yolu enfeksiyonu sürecine girdim.Çok acı çektim malesef.6 Mart kantesti yaptırdım 1.20 çıktı negatif yani.Ama 6 Marttan itibaren bugünde devam eden geçmek bilmeyen bir miyde bulantım var😔neden bu kadar bulantı anlamadım

tüp bebek tedavisi için estoferm kullanımı yarıda bırakıp adeti geciken var mı acaba? estofermi kullanırken korona oldum .ilacı bırakmak zorunda kaldım. adet olamadım 2.adetim geldi.bu şekilde bi durum yaşayan varsa bilgi paylaşabilir mi

Back