• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

bazı kişilerde hiç belirtide olmayıp pozitif olanda çok var onuda biliyoruz ama insan belirti arıyor işte:) benimde 6 tane daha var 5.gün embriyosu 4 ü çok çok iyi kalite 3 ü iyi kalitedeydi bende merak ediyorum tutmazsa 2 tane transfer eder mi diye benim doktorum gerçekten çok iyi çok memnunum banada inatla 1 tane koydu olucak dedi hep. yaşımdan dolayımı benimde bilemem mecidiye köy mehmet koç a gidiyorum özel muahanesi var ama anlaşmalı hastanesi kolon hastanesi orda aldum transferi sen nereye gidiyosun?
Oy maşallah yumurtalara insallah altın yumurtan olur tutar hemen🧿🧿🥰🥰 ben Ataşehir Memoriala gidiyorum canım Cem Demirel. Bana da inatla tek koydu😂😂 o yüzden merak ettim hayırlısı neyse o olsun insallah. Erken gebelik testi yapmayı düşünüyo musun :) 🙈

Oy maşallah yumurtalara insallah altın yumurtan olur tutar hemen🧿🧿🥰🥰 ben Ataşehir Memoriala gidiyorum canım Cem Demirel. Bana da inatla tek koydu😂😂 o yüzden merak ettim hayırlısı neyse o olsun insallah. Erken gebelik testi yapmayı düşünüyo musun :) 🙈
ağzın bal yesin kız hepimizin inşallah :) onuda duymuştum evet iyi diyolardı onun içinde. kız aklımdan cıkmıyorki hatta verdim bile sipariş dışarı çıkamıyorum almaya bende sipariş verdim erken gebelik testi evde dursun nolur olmaz 7. günü filan yaparım belki dayanamayıp yapan çok var özellikle 5.gün embriyoları erken cıkabliyomuş hatta şuan onları okuyorum :)

ağzın bal yesin kız hepimizin inşallah :) onuda duymuştum evet iyi diyolardı onun içinde. kız aklımdan cıkmıyorki hatta verdim bile sipariş dışarı çıkamıyorum almaya bende sipariş verdim erken gebelik testi evde dursun nolur olmaz 7. günü filan yaparım belki dayanamayıp yapan çok var özellikle 5.gün embriyoları erken cıkabliyomuş hatta şuan onları okuyorum :)
Ahahhaha ben de onları okuyorum 🙈 ben de cuma sabahtan itibaren yapayım diyorum kiminin çıkıyor kiminin çıkmıyor sadece meraktan yapmak istiyorum 😂 Zaten olacağı varsa olcak nasibinde varsa 🥲 eğer yaparsam yazarım sana :)))

Ahahhaha ben de onları okuyorum 🙈 ben de cuma sabahtan itibaren yapayım diyorum kiminin çıkıyor kiminin çıkmıyor sadece meraktan yapmak istiyorum 😂 Zaten olacağı varsa olcak nasibinde varsa 🥲 eğer yaparsam yazarım sana :)))
ayy yaz yaz nolur kız bende mi yapsam cumadan dur yaparız ozaman :))

Yaş 29
İstanbul İstinye üniversitesi hastanesi
Doktor Ziya Kalem
Başka merkezde 2 başarısız deneme
Ziya hocada ilk deneme pozitif
14 şubatta transfer oldu 19 şubatta ilk kan testi 45 çıtı 22 şubatta 230 , Asıl kan tarihim olan 24 şubatta 570 doktor ikiye katlamayı takip etmek için bugün tekrar test istedi bugün 1160 çok şükür 8 mart kese randevum var çok şükür 🤗🤲🏻
Merhaba hayırlı olsun LİV HOSPİTAL transfer ücreti öğrenebilir miyim neye mal oldu size ? Raporlu bir şekilde yaptırmak istiyorum . Rapor çıkarıyorlar mı ? Bilenler yazarsa çık sevinirim.

Kızlar liv hospital Bahçeşehir tüp Bebek fiyatını bilen var mı ? Bir de raporlu fiyatı ne kadar ??? Avrupa yakasında önerebileceğiniz hastaneler var mı ? Ben de bu ay yaptırmayı düşünüyorum kısmetse

Kızlar liv hospital Bahçeşehir tüp Bebek fiyatını bilen var mı ? Bir de raporlu fiyatı ne kadar ??? Avrupa yakasında önerebileceğiniz hastaneler var mı ? Ben de bu ay yaptırmayı düşünüyorum kısmetse
Canım bilmiyorum ki 🤷‍♀️ Telefondan bilgi alabilirsiniz bence diğer merkezler bilgi veriyor telefonda

Merhaba hayırlı olsun LİV HOSPİTAL transfer ücreti öğrenebilir miyim neye mal oldu size ? Raporlu bir şekilde yaptırmak istiyorum . Rapor çıkarıyorlar mı ? Bilenler yazarsa çık sevinirim.
Rapor çıkartıyorlar hemde bir kaç gün içinde çıkıyor raporlu 7700 tl ödedik 5 ve üzeri embriyo dondurma işlemi 5000 tl azsa daha düşük ben 5000 ödedim. Harici birde spremiyogram yaptırdık onunda hastanede verilmesini istiyorlar fiyatı 300 tl kadardı birde ilk etapta muayene ücreti oluyor eğer ön görüşmeden sonra karar verdiyseniz 600 tl olması lazım tabi ben başlayalı 3 ay oldu

Merhaba bu arada soruları cevaplıyım derken gözümden kaçmış 🙈 çok teşekkür ederim sizin içinde vericeğiniz karar hayırlısı olur İnşallah :) Ziya hocanın ücretsiz görüşmesi var vaktiniz varsa mutlaka görüşün ben tecrübelerime dayanarak kesinlikle güvenebilceğiniz bir doktor olduğunu söyleyebilirim görüşürseniz beni daha iyi anlıycaksınız :)

Öncelikle herkese merhaba, dilerim herkes bebeklerine biran önce sağlıcakla kavuşsun, ben 18 şubatta transfer oldum 2 tane 3. gün embriyosu ve 11.gün kan testimde beta hcg 208 çıktı

Ma
Öncelikle herkese merhaba, dilerim herkes bebeklerine biran önce sağlıcakla kavuşsun, ben 18 şubatta transfer oldum 2 tane 3. gün embriyosu ve 11.gün kan testimde beta hcg 208 çıktı
Maşallah gayet güzel değeriniz İnşallah sağlıkla değeriniz katlanarak devam eder gözünüz aydın 🤗

Merhaba kızlarrr ♥️
Dondurulmuş embriyo transferim olucak 8 martta aynı gün transferi olan var mııı ???

Kuzum bende bu ay kimyasal geçirdim doktor ilk adetle yapabiliriz dedi ama kararsızım nasıl yapıcaksın sen doktorun ne dedi? Benden test istediler cd16+cd56 o da adetten sonra yapılacak kararsızım nasıl yapmalıyım acaba?
Canım K bakma yeni gördüm mesajı doktorla görüştüm bana da genetik test yaptıralım dedi ilk denemeydi bende kararsız kaldım büyük ihtimalle testi yaptıcam

maşallah hadi gözünüz aydın sağ sağlim rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah:) inşallah bizde hayırlı sonuçlar alırız :)

Canım K bakma yeni gördüm mesajı doktorla görüştüm bana da genetik test yaptıralım dedi ilk denemeydi bende kararsız kaldım büyük ihtimalle testi yaptıcam
Bana ilk deneme olduğundan genetiğe yollamayalım dedi genetiktede embriyoya zarar gelebiliyor dedi çünkü

Back