ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar selam iyi geceler, bugün kanımı verdim değerlerim güzel çıktı , alttan ultrason çektiler 11 tane kist gördüler Polikistik over dediler bu zamana kadar hiç çıkmamıştı şaşırdım , hamile kalmana engel değil tam sınırdasın dediler, bide şöyle bişey dedi doktor bilgisi olan varmı bu çıkan kistler adet dönemine de bağlı olabilir dedi , adetimin ikinci günüydü bugün böyle bişey başına gelen oldumu , onun dışında şuanlık durum iyi adet sonrası smear vericem nasipse yavaş yavaş oluyor bişeyler

Ya çok iyi rakamlar da memnun olmanız da beni sevindirdi Telde fiyat vermemişlerdi.Ama şunu merak ediyorum ben direk gidip adetin 2 günü falan tedaviye başlamak istiyorum .başlamak için de o gün ilacı almak lazım Bazı hastaneler aynı gün çıkartıyor gidip alıyorsun başlıyorsun akşamına, bir kaç gün olursa bir ay daha beklemen lazım onu ayarlayabiliyorlar mı acaba .

Vermediler gelin diyorlar izin alıp gidemedim ki bugün şansımı denicem bidaha
Anladım canım enteresan ben bu yola girerken birçok hastaneden telefonda yaklaşık bilgisi almıştım demek ki orası vermiyormuş Hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Bahçeci Umut Tüp bebek merkezi yaş 29 sebepsiz infertilite ikinci transfer sonuç bekliyorum.
Ben de ilk kez tup bebek deneyecegim daha onceden dort tane kaybim var. Siz memnun kaldiniz mi Bahceci Umut'tan? Bir de genetik yaptirdiniz mi? Benim yasim sizden buyuk sanirim pgt yaptirmam gerekecek ama forumdan bakiyorum fiyatlar cok yuksek. Kafam cok karisik yardimci olursaniz sevinirim.

Memnun kaldım sadece çok yoğun bir merkez olumsuz yönü o. Ama orada donmuş embriyolarım var 2. Olumsuz olursa 3. Yü de orada yaptırırım. Benim başka merkez deneyimim yok ama bahçecinin laboratuvarının iyi olduğunu söylüyorlar. Genetik vs yaptırmadım ilk 2 denemede 3. De be olur bilemiyorum

Şubatta transfer olanlar tecrübelerinizi paylaşırsanız süper olur. Dilerim pozitifsinizdir.

Hanımlar bi sorum olacak dondurulmuş embriyoya genetik test sağlıklı olur mu ?

Tesekkurler bilgiler icin evet herkes cok yogun diyor bende ondan emn olamadim acaba ilgilenmez mi doktorlar diye. Doktorun kimdi canim?

Evet rakamlar gerçekten üzmüyor bide hastane olması insana güven veriyor hasta odaları ilgileri çok hoş daha önce 50 binden gazla harcayıp bunun yarısını göremedim. Benim iki gün sürdü yanılmıyorsam tüplerim kapalı sizin neydi sorun amh azospermi vs varsa direk veriyorlar yanılmıyorsam en olmadı tanıdık bir yerden ilaçları alıp rapor çıkınca para iadesini alırsınız bunu tanıdık olmayan yerler bile yapıyor çoğu zaman

Canım nasılsın belirtilerin var mı neler yapıyorsun :)) ben evin içinde dolanıp duruyorum pek bi belirtim de yok Bide ben çalışıyorum salı iş başı yapcam
iyiyim canım sen :) bendede bir belirti yok valla hiç bende bi oyana bir buyana evin içinde dolanıp yatıyorum, haftaya gelsin biran önce artık :) benim dükkanım var evden bari çalışıyım dedim bende instagram trendyol hesaplarını filanla oyalanıyorum :))

Canım nasılsın belirtilerin var mı neler yapıyorsun :)) ben evin içinde dolanıp duruyorum pek bi belirtim de yok Bide ben çalışıyorum salı iş başı yapcam
ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama negatif cıktı çok erken zaten daha dimi

Bende de cidden hiç belirti kalması ama zaten henüz erken adet olcakmış gibi oluyomus ya bekleyip görcez yani insallah pozitif olarak görürüz oh iyi yapıyorsun ne güzel kendi işin ben de napcamı şaşırdım evde dizi film izlemekten gına geldi dışarı da çıkmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…