- 13 Ekim 2021
- 376
- 387
- 33
- 33
Oy maşallah yumurtalara insallah altın yumurtan olur tutar hemenbazı kişilerde hiç belirtide olmayıp pozitif olanda çok var onuda biliyoruz ama insan belirti arıyor işte:) benimde 6 tane daha var 5.gün embriyosu 4 ü çok çok iyi kalite 3 ü iyi kalitedeydi bende merak ediyorum tutmazsa 2 tane transfer eder mi diye benim doktorum gerçekten çok iyi çok memnunum banada inatla 1 tane koydu olucak dedi hep. yaşımdan dolayımı benimde bilemem mecidiye köy mehmet koç a gidiyorum özel muahanesi var ama anlaşmalı hastanesi kolon hastanesi orda aldum transferi sen nereye gidiyosun?
ağzın bal yesin kız hepimizin inşallah :) onuda duymuştum evet iyi diyolardı onun içinde. kız aklımdan cıkmıyorki hatta verdim bile sipariş dışarı çıkamıyorum almaya bende sipariş verdim erken gebelik testi evde dursun nolur olmaz 7. günü filan yaparım belki dayanamayıp yapan çok var özellikle 5.gün embriyoları erken cıkabliyomuş hatta şuan onları okuyorum :)Oy maşallah yumurtalara insallah altın yumurtan olur tutar hemenben Ataşehir Memoriala gidiyorum canım Cem Demirel. Bana da inatla tek koydu o yüzden merak ettim hayırlısı neyse o olsun insallah. Erken gebelik testi yapmayı düşünüyo musun :)
Ahahhaha ben de onları okuyorumağzın bal yesin kız hepimizin inşallah :) onuda duymuştum evet iyi diyolardı onun içinde. kız aklımdan cıkmıyorki hatta verdim bile sipariş dışarı çıkamıyorum almaya bende sipariş verdim erken gebelik testi evde dursun nolur olmaz 7. günü filan yaparım belki dayanamayıp yapan çok var özellikle 5.gün embriyoları erken cıkabliyomuş hatta şuan onları okuyorum :)
ayy yaz yaz nolur kız bende mi yapsam cumadan dur yaparız ozaman :))Ahahhaha ben de onları okuyorumben de cuma sabahtan itibaren yapayım diyorum kiminin çıkıyor kiminin çıkmıyor sadece meraktan yapmak istiyorum Zaten olacağı varsa olcak nasibinde varsa eğer yaparsam yazarım sana :)))
Tamamdır o zaman cuma sabahtan başlayalım belki çıkar action olurayy yaz yaz nolur kız bende mi yapsam cumadan dur yaparız ozaman :))
Merhaba hayırlı olsun LİV HOSPİTAL transfer ücreti öğrenebilir miyim neye mal oldu size ? Raporlu bir şekilde yaptırmak istiyorum . Rapor çıkarıyorlar mı ? Bilenler yazarsa çık sevinirim.Yaş 29
İstanbul İstinye üniversitesi hastanesi
Doktor Ziya Kalem
Başka merkezde 2 başarısız deneme
Ziya hocada ilk deneme pozitif
14 şubatta transfer oldu 19 şubatta ilk kan testi 45 çıtı 22 şubatta 230 , Asıl kan tarihim olan 24 şubatta 570 doktor ikiye katlamayı takip etmek için bugün tekrar test istedi bugün 1160 çok şükür 8 mart kese randevum var çok şükür
Canım bilmiyorum kiKızlar liv hospital Bahçeşehir tüp Bebek fiyatını bilen var mı ? Bir de raporlu fiyatı ne kadar ??? Avrupa yakasında önerebileceğiniz hastaneler var mı ? Ben de bu ay yaptırmayı düşünüyorum kısmetse
Rapor çıkartıyorlar hemde bir kaç gün içinde çıkıyor raporlu 7700 tl ödedik 5 ve üzeri embriyo dondurma işlemi 5000 tl azsa daha düşük ben 5000 ödedim. Harici birde spremiyogram yaptırdık onunda hastanede verilmesini istiyorlar fiyatı 300 tl kadardı birde ilk etapta muayene ücreti oluyor eğer ön görüşmeden sonra karar verdiyseniz 600 tl olması lazım tabi ben başlayalı 3 ay olduMerhaba hayırlı olsun LİV HOSPİTAL transfer ücreti öğrenebilir miyim neye mal oldu size ? Raporlu bir şekilde yaptırmak istiyorum . Rapor çıkarıyorlar mı ? Bilenler yazarsa çık sevinirim.
Merhaba bu arada soruları cevaplıyım derken gözümden kaçmışMerhaba hayırlı olsun LİV HOSPİTAL transfer ücreti öğrenebilir miyim neye mal oldu size ? Raporlu bir şekilde yaptırmak istiyorum . Rapor çıkarıyorlar mı ? Bilenler yazarsa çık sevinirim.
Transfer sonrası adet gününde gecikmeler olabiliyormuş ama sen bunları kafana takma hep olumlu düşünün ve öyle olsunArkadaşlar eğer tutmazsa normal adet günümüzde mi adet olacağız?
Maşallah gayet güzel değeriniz İnşallah sağlıkla değeriniz katlanarak devam eder gözünüz aydınÖncelikle herkese merhaba, dilerim herkes bebeklerine biran önce sağlıcakla kavuşsun, ben 18 şubatta transfer oldum 2 tane 3. gün embriyosu ve 11.gün kan testimde beta hcg 208 çıktı
Teşekkür ediyorum herkes bebeklerine biran önce kavuşsunMa
Maşallah gayet güzel değeriniz İnşallah sağlıkla değeriniz katlanarak devam eder gözünüz aydın
Çok teşekkür ederim. Sizi de tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahTransfer sonrası adet gününde gecikmeler olabiliyormuş ama sen bunları kafana takma hep olumlu düşünün ve öyle olsun
Canım K bakma yeni gördüm mesajı doktorla görüştüm bana da genetik test yaptıralım dedi ilk denemeydi bende kararsız kaldım büyük ihtimalle testi yaptıcamKuzum bende bu ay kimyasal geçirdim doktor ilk adetle yapabiliriz dedi ama kararsızım nasıl yapıcaksın sen doktorun ne dedi? Benden test istediler cd16+cd56 o da adetten sonra yapılacak kararsızım nasıl yapmalıyım acaba?
maşallah hadi gözünüz aydın sağ sağlim rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah:) inşallah bizde hayırlı sonuçlar alırız :)Öncelikle herkese merhaba, dilerim herkes bebeklerine biran önce sağlıcakla kavuşsun, ben 18 şubatta transfer oldum 2 tane 3. gün embriyosu ve 11.gün kan testimde beta hcg 208 çıktı
Bana ilk deneme olduğundan genetiğe yollamayalım dedi genetiktede embriyoya zarar gelebiliyor dedi çünküCanım K bakma yeni gördüm mesajı doktorla görüştüm bana da genetik test yaptıralım dedi ilk denemeydi bende kararsız kaldım büyük ihtimalle testi yaptıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?