- 13 Ekim 2021
- 376
- 387
- 33
- 33
Tebrik ederimKızlar testlerim 1. İlk 1 dakika da 2. 3 4 dakika sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimKızlar testlerim 1. İlk 1 dakika da 2. 3 4 dakika sonra
Ay ben bilemedim ama yine buna benzer birşey olabilir bence bizi anlatanBanaaa cevap verin kız adı ne olsun topiğin
Ankara anatolia tüp bebek merkezi mehtap PolatKızlar listeyi hazırladım konu başlığı ne olsunn diyin hele
Bende çarşamba günü opu oldum 8 yumurta toplandı Gerçekten kalitesi önemli sayıyla asla takılmayın yolunuz açık olsun iyi haberler gelsin insallahAy inşallah kuzum arayacaklarmış gün içinde bakalım 10 yumurta toplanmış sizce nasıl Kızlar az gibi geldi bana
Teşekkür ederimTebrik ederim
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin hamileliğin insallahGece 2de verdim ben 56 çıktı önceki gün 29du iki gün geçmeden verdim dayanamadım. İlaç etkisimi acaba diye düşünmekten uyuyamadım gece eşim ağlarken yakalı gittik kan verdik
1.sinde negatif 2.sinde boş gebelik oldu 3.sünde de pozitiflik vardı ama çok düşük bi değerdi düzenli artmadı dış gebelik dediler sonra kendiliğinden düştü 4. De embriyo oluşmadı buda 5. Ve son olur inşallahÇok haklısınız. Önceki denemelerde pozitifi görmüş müydünüz hiç?
15bin hastane ücreti 4500 TL de ilaçlarım tuttu dondurma ücreti de 200 Euro. Ama ilaçlara %35 zam geldiPeki buradaki ortalama fiyat nedir acaba
Amin teşekkür ederimÇok sevindim sağlıkla ilerlesin hamileliğin insallah
Yaş 29Yazdım pozitif olarak senii de
Çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım korkuyorum tabi ama yapacak bişey yok Bir de transferden sonra nasıl geçirdiniz acaba süreci? Tavsiyeleriniz var mıHayırlı olsun Altın yumurtan seni bekliyordur inşallah
Yaş 30Yazdım canısı seni de
İnşallah bu sağlıkla devam edip kucağınıza alacağınız bir gebelik olur1.sinde negatif 2.sinde boş gebelik oldu 3.sünde de pozitiflik vardı ama çok düşük bi değerdi düzenli artmadı dış gebelik dediler sonra kendiliğinden düştü 4. De embriyo oluşmadı buda 5. Ve son olur inşallah
Hemen ekliyim senide ,Yaş 30
Ataşehir Memorial
Sebepsiz infertilite
İlk deneme
28 Şubat 5. Gün embriyosu 1 adet transfer edilecek
İnşallahİnşallah bu sağlıkla devam edip kucağınıza alacağınız bir gebelik olur
Doktorum Ercan baştu Nesta klinik ama işlemler Acıbadem Fulya hastanesinde, 28 yaşındayım , erkek infertilitesi, transferin 8. Günü 98 bugün 10. Günü 350 çıktı, 2 adet 5. Gün embriyosu. 2. Denemem ilki negatiftiO zaman herkes hangi hastaneye gidiyor kaç yaşında sorunu ne transfer oldu mu negatif mi pozitif mi yazarsa yapalım not alırım tek tek açmak isteyen varsa oda yapabilir bu topiği terk etmeyi de hiç istemiyorum ama yenilik te iyidir ve kaçıncı denemeniz
NerdeeeeKızlar yeniiş topiğee hadi
Tebrik ederim çok sevindimTransfer gününü saymazsak 10 gün bugün 2 tane 5. Gün embriyosu 348 geldi değer 5. Denemem bu inşallah darısı sizlerin başına kızlar