• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hoşgeldin☺
Biliyorum zor, boğazı düğümleniyor insanın.
Hayatta şükredecek çok şeyimiz var aslında ama bazen bu konuya çok kitleniyoruz. Bizler çok istedikce ve olmadıkca daha cok istiyor beyin olumsuz oluncada bu sefer daha cok üzülüyor.
Hayatımızın amacının yasama sebebimizin bu olmadıgını hatırlatmalıyız surekli kendimize.
Bakın cok sukur tekrar tedaviyi deneyebilecek devam diyebilecek hem tıbbi şansınız hemde gücünüz var. Şimdi birlike şubatı bekleriz😍İnşallah bu sefer sağlıkla kucagınıza almak nasip olur bebeğinizi şans yanınızda olsun🍀
Ne güzel ifade ettin canım, bizim tek sorunumuz beklenti içine girerek isteklerimizin enerjisini düşürmek. Haklısın isyan etmek yok. Her yaşadıgımıza şükurler olsun. Aklımda hep 2 ayet var. "Her zorlukla bir kolaylık vardır" ve "sizin için gizlenen mutlulugu bilemezsiniz" bunlar beynimde dönüp dolasiyor:)
Allah , bedenen ruhen aklen ve kalben çok sağlıklı evlatlarınla keyifli günler nasip etsin sana güzel insan. 🥰

Kızlar bişey sormak istiyorum. İğneleri göbekten mi yapmak daha kolay kalçadan mı? ☺️ İlk tedavim olacak merak ediyorum
Göbekten yapıyorsun zaten yumurtayı geliştirmek için.
Transfer sonrası veriliyor kalcadan olan oda herkese değil. Mesela benim sürecimde hala göbekten olan progestan dex ile devam ediyor.

Transfer sonrası veriliyor kalcadan olan oda herkese değil. Mesela benim sürecimde hala göbekten olan progestan dex ile devam ediyor.
Pozitif sonuç alirsak bu iğnelere devam mi edicez acaba hem cok yorucu hem cok pahali degilmi ben haftada 2 kutu bitiriyorum. Sabah aksam 2 tane gunde 🙋🏻‍♀🤦🏻‍♀️

Peki transfer sonrası iğne zorunlu mu?

Pozitif sonuç alirsak bu iğnelere devam mi edicez acaba hem cok yorucu hem cok pahali degilmi ben haftada 2 kutu bitiriyorum. Sabah aksam 2 tane gunde 🙋🏻‍♀🤦🏻‍♀️
Ben sadece akşam 1 kere sende mi dex kullanıyorsun?
Yürüyüşten geldim şimdi belim, kuyruk sokumumda bi ağrı var yatınca hafifledi.
İğnenin yan etkisi olabilir mi?

Ben sadece akşam 1 kere sende mi dex kullanıyorsun?
Yürüyüşten geldim şimdi belim, kuyruk sokumumda bi ağrı var yatınca hafifledi.
İğnenin yan etkisi olabilir mi?
Evet benimde dex. Sabah 1 akşam 1.. olabilir canim yuruyus iyidir ama yorma kendini fazla 🌟

Back