benimde var öyle 3 arkadaşım 3 nünde hemen oldu hatta 2.ler oldu sürekli whatsap grubunda çocuklarıyla ilgili konuşuyorlar bazen o kadar yaralanıyorum ki ama söylemiyorum benim etrafımda hiç yok bu süreci yaşayan kim vrsa istediği anda kaldı..çok zor sizi anlayacak insanların olmaması gözünüze sokmaları. bence biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor insanların ama bazıları bundan besleniyor işte.En sinir olduğum insanlar ne olursa olsun konuşmamaları bile lazım ben bir çok arkadaşımla görüşmüyorum bile batıyor bana bazı hareketleri bilmiyorum belki ben çok hassasım ama mesela eltimin 2 çocuğu var tedavi sürecimi bilmiyor benden de 2 sene önce evlenmiş çocuklarını yanımda sevmiyor bile dikkat ediyor bilmiyorum belki de anlıyor durumumu ama dikkat eden insanlar daha bi hoşuma gidiyor
Çok samimi bir arkadaşımla aynı süreci yaşıyoruz herkesten soyutladık kendimizi çünkü bizi bizden başka kimse anlamıyor
İnan bir çoğu yanlış yaptığının farkında bile değiller bende kimseye söylemiyorum mesafeyi koyuyorum bu sebepten içten ayrıldım ben sessiz sakin kafamı dinleyeyim diyebenimde var öyle 3 arkadaşım 3 nünde hemen oldu hatta 2.ler oldu sürekli whatsap grubunda çocuklarıyla ilgili konuşuyorlar bazen o kadar yaralanıyorum ki ama söylemiyorum benim etrafımda hiç yok bu süreci yaşayan kim vrsa istediği anda kaldı..çok zor sizi anlayacak insanların olmaması gözünüze sokmaları. bence biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor insanların ama bazıları bundan besleniyor işte.
Teşekkürler. Tek embriyo idi dondurulmuş. 5bb idi sizinkinin rakamı neydi biliyor musunuz? Rakam embriyonun büyüklüğünü gösteriyor 5 ise kabugundan kısmen ayrılmış, 6 ise kabuktan tamamen ayrılmış. Embriyo kabuktan ayrılıp implant oluyor. Belki ondan olabilir. Değere cok takılmayın. Birden bire yükseliyor bazı insanlarda.Maşallah hayırlı olsunkaçıncı gün embriyosuydu taze transfermiydi? Benden bir gün önce olmuşsunuz transfer ama değerlerimiz çok farklı. Çift embriyo mu konuldu?
aynen maalesef anlayamazlar ama ben yine dua ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın hak edene nasip etsin anneliği.. en iyisini yapmışsın canım kendini nasıl iyi hissediyorsan kendini nerde iyi hissediyorsan öyle olacak..İnan bir çoğu yanlış yaptığının farkında bile değiller bende kimseye söylemiyorum mesafeyi koyuyorum bu sebepten içten ayrıldım ben sessiz sakin kafamı dinleyeyim diye
Sağolun darısı hepimize. Ben ileri yaş olduğum ve daha önce düşük ve kimyasallarım olduğu için intralipid serum dahil cok ilaç kullanıyorum. Progestan, estrofem, corasprin, vitaminler, oksapar…doktorunuz sizin için en iyisini bilir zaten.Çok sevindim inşallah sonuna kadar gitsntransfer sonrası hangi ilaçları kullandınız
Aynen öyle dediğin gibi bende o tarz muhabbetlere denk gelince bunlar ne diyor diye bakıyorum kıskançlık değil ama insan o kadar uğraşınca yanlarında kötü hissediyorBirlikte çalıştığım arkadaşlarım var biri benden bir sene sonea evlendi biri daha yeni evli hepimiz aynı yaşlardayız biri benden bir yaş küçük biri bir yaş büyük ,ikisi dr hamile diyor ki çok kötü denk geldi zamanı ben yaza olur diyordum denedik hemen olduYa olsun tabi çok güzel ama onlar söylerken bir tuhaf oluyorlar hani üzülecekmiişim gibi böyle bi süreç yaşadığımı biliyorlar net olmasa da elbette üzülmüyorum ama aynı ortamda olunca unutmak mümkün değil her gün bebek gebelik mide bulantısı konumuz Bazen bebekten soğuma geliyor ben çok maruz kalınca bu tarz şeylere hemen ara veresim geliyor o yüzden bu kadar uzattım hu tüp bebek tedavi sürecini geçen sene yapabilirdim
BendimTrabzon’da Ufuk beyde tedavi gören biri vardı kimdi o
Kaç yaşındasınız? İleri yaş deyince dikkatimi çekti ben de öyle oluncaSağolun darısı hepimize. Ben ileri yaş olduğum ve daha önce düşük ve kimyasallarım olduğu için intralipid serum dahil cok ilaç kullanıyorum. Progestan, estrofem, corasprin, vitaminler, oksapar…doktorunuz sizin için en iyisini bilir zaten.
Allahım hayırlı haberler almanızı nasip etsinKızlar merhaba 4-5 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı en son bende yazayım hikayemi dedim pozitif sonucu görenler sağ salim kucaklarına alırlar. Ben 15 Şubat'ta taze 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum transferden 3 gün sonra covid oldum karantinaya girdim evden dışarı çıkamadım karantinam bugun bitti ve yarın test günüm inşallah hayırlı haberler alırım. Bu arada bu 5. Tüp Bebek denemem
Merhaba hayırlısı ile güzel sonuç alırsınız inşallah, cem bey nasıl acaba ilgi alaka konusundaDoktorum cem bey. İki kez opu oldum rezervim az ve genetiğe gönderdim embriyoları. İki genetikten geçmiş embriyonun ilki kimyasal oldu aralıkta. Bu son embriyomdu bakalım inşallah sağlıklı ilerler. Teşekkür ederim
Ay inşallah güzel haberler ver yarın bizeKızlar merhaba 4-5 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı en son bende yazayım hikayemi dedim pozitif sonucu görenler sağ salim kucaklarına alırlar. Ben 15 Şubat'ta taze 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum transferden 3 gün sonra covid oldum karantinaya girdim evden dışarı çıkamadım karantinam bugun bitti ve yarın test günüm inşallah hayırlı haberler alırım. Bu arada bu 5. Tüp Bebek denemem
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler ile gelirseini.. buraya mutlaka yazın.. bir belirtiniz vs var mı?Kızlar merhaba 4-5 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı en son bende yazayım hikayemi dedim pozitif sonucu görenler sağ salim kucaklarına alırlar. Ben 15 Şubat'ta taze 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum transferden 3 gün sonra covid oldum karantinaya girdim evden dışarı çıkamadım karantinam bugun bitti ve yarın test günüm inşallah hayırlı haberler alırım. Bu arada bu 5. Tüp Bebek denemem
Tek bildiğim 4.gün embriyosu olduğu ama onunda 3ten pek farkı olmuyor sanırım. Birinci kalite dedi doktorum. Ben dün kan verdim 6.gün oluyordu 29 çıktı. Bakalım nasip inşallah artar değerlerimizTeşekkürler. Tek embriyo idi dondurulmuş. 5bb idi sizinkinin rakamı neydi biliyor musunuz? Rakam embriyonun büyüklüğünü gösteriyor 5 ise kabugundan kısmen ayrılmış, 6 ise kabuktan tamamen ayrılmış. Embriyo kabuktan ayrılıp implant oluyor. Belki ondan olabilir. Değere cok takılmayın. Birden bire yükseliyor bazı insanlarda.
Benim sinir olduğum diğer grupta en azından benim çevremde çocuklu veya çocuksuz ay sen çok stres yapıyor Sun ne gerek var bu kadar şeye bak sen kendini sal hemencecik nasıl oluyor ya sanki ben bir günde bu hala geldim 3 yıldır deniyoruz olmuyor işte yok ne gerek var tüp bebeğe sağlıklısın sen kendini çok kasıyor sun görende psikpatça her dakika bunu düşünüyoruz sanacak başa gelmeyince anlamıyorlar iştebenimde var öyle 3 arkadaşım 3 nünde hemen oldu hatta 2.ler oldu sürekli whatsap grubunda çocuklarıyla ilgili konuşuyorlar bazen o kadar yaralanıyorum ki ama söylemiyorum benim etrafımda hiç yok bu süreci yaşayan kim vrsa istediği anda kaldı..çok zor sizi anlayacak insanların olmaması gözünüze sokmaları. bence biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor insanların ama bazıları bundan besleniyor işte.
İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız. Evet ters zamana denk geldi ama vardır bunda da bi hayır dedikAllahım hayırlı haberler almanızı nasip etsinBiz de burda sevincinize ortak olalım Çok geçmiş olsun şansızlık olmuş o dönemde covid
İnşallahAy inşallah güzel haberler ver yarın bize
Teşekkür ederim. Bence cem bey bilgi ve tecrübe olarak iyi bir doktor ama ilgi beklemeyin. Bahceciye gelen hastanın cocu ona gidiyor. Hemşireleri bile cok ilgisiz. Bahceciyi de kurum olarak asla kimseye tavsiye etmem.Merhaba hayırlısı ile güzel sonuç alırsınız inşallah, cem bey nasıl acaba ilgi alaka konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?