• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Aaa niye ki benimde eğer olmazsa aklımdaki yer bahçeci idi açıkçası olmazsa nereyi tercih edicem o zaman ben 😅
Gürkan arıkan var İstanbul’da ondan da çok memnunlar düşünmek istemiyorum ama bu seferde negatif olursa ki inşallah olmaz
Bende Gürkan arıkan
Semra kahraman
Remzi abalı bu 3 ü ile görüşmeye gitmeyi düşünüyorum

Aaa niye ki benimde eğer olmazsa aklımdaki yer bahçeci idi açıkçası olmazsa nereyi tercih edicem o zaman ben 😅
Bir cem beye bir de başka merkezde başka doktora göründüm. Tüp bebek doktorları çok yoğun, hastayla ilgilenmiyorlar. Muayene ediyor, bilgileri asistana hemşireye veriyor, biz onlarla iletişim kuruyoruz. Bunun doktorla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Herkesle uzun uzun konuşsalar bu kadar çok hastaya ve tedaviye yetisemezler. Onca para veriyoruz diye bizim hikayelerimizi dinlemelerini ve gönlümüzü yapmalarını bekleyemeyiz. Sizin tedaviniz olsun, merkez ve laboratuvar iyi olsun o yeterli bence

4. Denemem ordaydı daha önceki denemelerimde 8-9 tane yumurta olup 2-3 tane embriyo oluşuyordu orda 3-4 ay takviye verdiler hem bana hem eşime katileli olsun diye hatta spermi anestezi altında aldılar önce benden yumurtaları topladılar 2 saat sonra eşimi aldılar sonra bekliyoruz bilgi verecekler diye gelen giden yok sorduğumuzda ise doktor çıktı diyolar bi hemşire geliyor bilgi vermeye 4 yumurta toplandı diyor kontrollerde daha fazlaydı bu sayı biz çok şaşırdık 3 gün sonra aradılar 2 embriyo oluştu gelişimi yavaş dediler sonra gelişimi durdu dediler bi açıklama istedik zoali döndü doktor onda da geveledi durdu tamamen ticarethane orası gida takviyesi firmalarla anlaşması olduğunu düşünüyorum parayı alırken çok iyiler sonra dönüp yüzünüze bakmıyorlar
Yaa böyle kötü tecrübeniz olmasına çok üzüldüm şaşırdım açıkcası 😔
Benim tedavimde öyle takviye vs gibi durum olmadı herşey çok güzel ilerledi 7 tane embriyom oluştu birini transfer edip geri kalanı dondurduk. Pozitif sonuç da almıştım fakat düşük yaşadım. Şimdi ikinci transferimi oldum. Yani doktorum da asistanı da çok güleryüzlü tüm karşılaştığım çalışanlar da öyle. Sadece biraz yoğunlar benim açımdan tek olumsuz durum bu🤷🏼‍♀️
Belki de biz kolay vakaydık ondan mıdır olumlu tecrübelerim bilemiyorum🤷🏼‍♀️

4. Denemem ordaydı daha önceki denemelerimde 8-9 tane yumurta olup 2-3 tane embriyo oluşuyordu orda 3-4 ay takviye verdiler hem bana hem eşime katileli olsun diye hatta spermi anestezi altında aldılar önce benden yumurtaları topladılar 2 saat sonra eşimi aldılar sonra bekliyoruz bilgi verecekler diye gelen giden yok sorduğumuzda ise doktor çıktı diyolar bi hemşire geliyor bilgi vermeye 4 yumurta toplandı diyor kontrollerde daha fazlaydı bu sayı biz çok şaşırdık 3 gün sonra aradılar 2 embriyo oluştu gelişimi yavaş dediler sonra gelişimi durdu dediler bi açıklama istedik zoali döndü doktor onda da geveledi durdu tamamen ticarethane orası gida takviyesi firmalarla anlaşması olduğunu düşünüyorum parayı alırken çok iyiler sonra dönüp yüzünüze bakmıyorlar
Anladım canım zaten çaresizce gidiyoruz bşde böyle şeyler yaşamak insanı daha da yıpratıyor umarım doğru yerde doğru zamanda pozitif i görürsünüz yaşadıklarınız çok zor gerçekten

Ayy bunlar bahçeçi için mi ya evet çok yoğun oldukları için ilgi beklemeyenleri çok okudum ama bu kadar olumsuz hiç denk gelmemiştim
Çevremde orayı kimseye önermiyorum oraya temmuz ayında gittik Ekim ayına kadar takviye kullandırdı ve elde tutulur birşey yok şimdi jinepole gidiyorum o kadar sakin bir yer trasfer için gittiğimizde hemen tanıdılar çok ilgililer

Bir cem beye bir de başka merkezde başka doktora göründüm. Tüp bebek doktorları çok yoğun, hastayla ilgilenmiyorlar. Muayene ediyor, bilgileri asistana hemşireye veriyor, biz onlarla iletişim kuruyoruz. Bunun doktorla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Herkesle uzun uzun konuşsalar bu kadar çok hastaya ve tedaviye yetisemezler. Onca para veriyoruz diye bizim hikayelerimizi dinlemelerini ve gönlümüzü yapmalarını bekleyemeyiz. Sizin tedaviniz olsun, merkez ve laboratuvar iyi olsun o yeterli bence
İşte burda önemli olan o iyi olan laboratuvar ı bulmak işte tabi para da bş erken kimi yerler çok pahalı insan karşılayamıyor insan ne yapacağını şaşırıyor ya. 🤷

Çevremde orayı kimseye önermiyorum oraya temmuz ayında gittik Ekim ayına kadar takviye kullandırdı ve elde tutulur birşey yok şimdi jinepole gidiyorum o kadar sakin bir yer trasfer için gittiğimizde hemen tanıdılar çok ilgililer
Hakkınzda hayırlısı olsun zor süreç yaşamışsınız gerçekten şimdi transferiniz oldu mu

Teşekkür ederim. Bence cem bey bilgi ve tecrübe olarak iyi bir doktor ama ilgi beklemeyin. Bahceciye gelen hastanın cocu ona gidiyor. Hemşireleri bile cok ilgisiz. Bahceciyi de kurum olarak asla kimseye tavsiye etmem.
bahçeciyi bende tavsiye etmiyorum arkadaş çevremde kim gittiyse hüsran ticarethane resmen yaşı ileri olan hastalara daha ilgili davranıyolar ki reklam yapabilsinler gençlerle pek işleri olan bir kurum değil ben medicalpark bahçelievlerde tedavi görüyorum 4 kız arkadaşız 3 ümüz hamile kaldı ilk denemesinde 1 i de transfer aşamasında yüzümü gerçekten hiç kara çıkarmadı hem hastanem hem doktorum

Orada
Yaa böyle kötü tecrübeniz olmasına çok üzüldüm şaşırdım açıkcası 😔
Benim tedavimde öyle takviye vs gibi durum olmadı herşey çok güzel ilerledi 7 tane embriyom oluştu birini transfer edip geri kalanı dondurduk. Pozitif sonuç da almıştım fakat düşük yaşadım. Şimdi ikinci transferimi oldum. Yani doktorum da asistanı da çok güleryüzlü tüm karşılaştığım çalışanlar da öyle. Sadece biraz yoğunlar benim açımdan tek olumsuz durum bu🤷🏼‍♀️
Belki de biz kolay vakaydık ondan mıdır olumlu tecrübelerim bilemiyorum🤷🏼‍♀️
Oradan pozitifi alan çok insan var sanırım biz çok şanssızdık belki de biz çok umut bağlamıştık o yüzden. inşallah bu sefer sizde yeşil kalplerden alırsınız 😀

En sinir olduğum insanlar ne olursa olsun konuşmamaları bile lazım ben bir çok arkadaşımla görüşmüyorum bile batıyor bana bazı hareketleri bilmiyorum belki ben çok hassasım ama mesela eltimin 2 çocuğu var tedavi sürecimi bilmiyor benden de 2 sene önce evlenmiş çocuklarını yanımda sevmiyor bile dikkat ediyor bilmiyorum belki de anlıyor durumumu ama dikkat eden insanlar daha bi hoşuma gidiyor
Çok samimi bir arkadaşımla aynı süreci yaşıyoruz herkesten soyutladık kendimizi çünkü bizi bizden başka kimse anlamıyor
Bilmiyorum çok etkilemiyor beni ben de seviyorum onların bebeklerini ya da arkadaşlarımın bebeklerini ama belki sende ters etki ediyor olabilir .Geçen ay hem eltimin hem görümcemin bebeği doğdu etrafımda herkes hamile ya da doğuruyor başka türlüsü zor olurdu ☺️ Ben sadece acıyor gibi inşallah sana da nasip olsun falan üzgün bakış tarzı şeyler olunca hoşlanmıyorum evet canım amin falan diyorum 😂 Yani çünkü çok acınası bir durum değik böyle çok acınası hareketler yapınca Allah Allah diyorum üzülmem mi lazım çok mu acı bir durumdayım 😂😂

Orada

Oradan pozitifi alan çok insan var sanırım biz çok şanssızdık belki de biz çok umut bağlamıştık o yüzden. inşallah bu sefer sizde yeşil kalplerden alırsınız 😀
Evet geçen transferimde aynı gün bir arkadaşla birlikte olmuştuk onun hamileliği şükür güzel ilerliyor ☺️
Amin inşallah çok sağolun umarım hepimiz kavuşuruz yavrularımıza en yakın zamanda🤲🏻

Bilmiyorum çok etkilemiyor beni ben de seviyorum onların bebeklerini ya da arkadaşlarımın bebeklerini ama belki sende ters etki ediyor olabilir .Geçen ay hem eltimin hem görümcemin bebeği doğdu etrafımda herkes hamile ya da doğuruyor başka türlüsü zor olurdu ☺️ Ben sadece acıyor gibi inşallah sana da nasip olsun falan üzgün bakış tarzı şeyler olunca hoşlanmıyorum evet canım amin falan diyorum 😂 Yani çünkü çok acınası bir durum değik böyle çok acınası hareketler yapınca Allah Allah diyorum üzülmem mi lazım çok mu acı bir durumdayım 😂😂
Bilmiyorum sanki kasıtlı yapıyorlar mesela o laf bile çok saçma transferimden bir gün önce elimin teyze kızı doğum yaptı çöm samimiler bizde hastaneye gittik teyzesi kalktı dedi yaa selcugum inşallah sana da nasip olur böyle var ya şeytan dedi aç ağzını yum gözünü

Back