- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 32
Hadi ya belki hiç gerek kalmayacak vardır bunda da bir hayırVallahi benim tedavi o kadar karışık kiUmuttepe de başladı ilk opu zamanı covit pozitif çıkınca farklı bir doktor a başladım ama opum yine de iptal oldu aşılama yapıldım olmazsa cem çeliğe başlamak istiyorum
Birlikte çalıştığım arkadaşlarım var biri benden bir sene sonea evlendi biri daha yeni evli hepimiz aynı yaşlardayız biri benden bir yaş küçük biri bir yaş büyük ,ikisi dr hamile diyor ki çok kötü denk geldi zamanı ben yaza olur diyordum denedik hemen olduGölge ve kemiği izledim hoşuma gitti her zaman ki spesyalim Harry Potter izliyorum hergüne bi bölüm bugün 5. İzlicemama onda da ağlayacak bişeyler çıkıyor işte Diyorum ya bugün geldi bu duygusallık karnım ağrıyor adet olucak gibi ondan sanırım umutsuz oldum yoksa biliyorsun kendi kendime kahkaha atıp halay çekesim geliyordu Şubat'ın başında şu sağlıklı kadınlar keşke kıymetlerini bilseler ya şu yaşadıklarımdan sonra resmen kıskançlık hissediyorum istediği ay pıt gebe kalanlara
Bence çıkar diye düşünüyorum ama olumsuz da olsa üzülmek yok daha erken hem testten dolayı hem de geç tutunmadan dolayı görünmeyedebilirYarın 7. Günçift embriyo konuldu tutunmuşşa çıkar herhalde ya
Amin canım inşallah
Ben orayla görüşmüş orada başlayacaktım Sabri beyle son anda doktor değiştim bakalım inşallah pişman olmam tabi ki bence orası daha iyi labaratuvar açısından falanKızlar Bahçeci Umutta transfer olan yok mu hiç tek ben miyim?
Evet olumlu çıkarsa da ben sevinemem o zamanda iğne etkisi derimBence çıkar diye düşünüyorum ama olumsuz da olsa üzülmek yok daha erken hem testten dolayı hem de geç tutunmadan dolayı görünmeyedebilir
Harika haber tebrik ederim Rabbim daim etsinSelam ben 17 şubatta bahceci umutta transfer oldum bugün kan verdim değerim 216 cıktı
Hiç öyle düşünmeyin hayırlı olan budur hakkınızda belki deBen orayla görüşmüş orada başlayacaktım Sabri beyle son anda doktor değiştim bakalım inşallah pişman olmam tabi ki bence orası daha iyi labaratuvar açısından falan
Ne güzel çok avantajlısınız hem yaş açısından hem yumurta sayısı açısından.Sebebi de belli ona göre döllenecek o yüzden bence ilk denemede olur sizinKızlar neredeyse sayfalarca yazılanları okudum bende sonunda yazmak istedim yarın opu günüm sabah 8.30 da çok heyecanlıyım gerginim ilk denememiz olacak nasipse. 23 yaşındayım bi kaybımız oldu haziranda eşimde sperm sorunu var bende sorun yok şükür rahim kalınlığım en son 10 üzeriydi yumurta sayım da iyi 17 mm i geçenler çok varmış taze transfer olacak nasipse 5. Gün yapacak öyle dedi inşüllah ilk denememde pozitif olur bekleyen herkesin yüzü gülsün buradan haber veririm süreci insana motive oluyor okuyunca
En sinir olduğum insanlar ne olursa olsun konuşmamaları bile lazım ben bir çok arkadaşımla görüşmüyorum bile batıyor bana bazı hareketleri bilmiyorum belki ben çok hassasım ama mesela eltimin 2 çocuğu var tedavi sürecimi bilmiyor benden de 2 sene önce evlenmiş çocuklarını yanımda sevmiyor bile dikkat ediyor bilmiyorum belki de anlıyor durumumu ama dikkat eden insanlar daha bi hoşuma gidiyorBirlikte çalıştığım arkadaşlarım var biri benden bir sene sonea evlendi biri daha yeni evli hepimiz aynı yaşlardayız biri benden bir yaş küçük biri bir yaş büyük ,ikisi dr hamile diyor ki çok kötü denk geldi zamanı ben yaza olur diyordum denedik hemen olduYa olsun tabi çok güzel ama onlar söylerken bir tuhaf oluyorlar hani üzülecekmiişim gibi böyle bi süreç yaşadığımı biliyorlar net olmasa da elbette üzülmüyorum ama aynı ortamda olunca unutmak mümkün değil her gün bebek gebelik mide bulantısı konumuz Bazen bebekten soğuma geliyor ben çok maruz kalınca bu tarz şeylere hemen ara veresim geliyor o yüzden bu kadar uzattım hu tüp bebek tedavi sürecini geçen sene yapabilirdim
Bence olumlu çıkarsa olumludur iğne etkisi 10 güne geçiyor diye biliyorum. Ama tabi çift çizgi görünce işler bitmiyor malumEvet olumlu çıkarsa da ben sevinemem o zamanda iğne etkisi derimozmut işte tek motive kaynagım iğnenin etkisi geçmiştir diyor negatiflere zaten aynen daha erken
aynen arkadaşım öylee ben motive edeceğimm yarın göremezsek daha erken deriz görürsek ne alaaa ohh missEvet olumlu çıkarsa da ben sevinemem o zamanda iğne etkisi derimozmut işte tek motive kaynagım iğnenin etkisi geçmiştir diyor negatiflere zaten aynen daha erken
Hoş buldum burası çok iyi geliyor hepinizin gönlüne göre olsun rabbim emanetlerini geciktirmesinHoş geldinizfazla fazla sağlıklı ve döllenmiş yumurtalarınız olsun sonrada ilk transferde pozitif olsun inşallah
Nasip yaBence olumlu çıkarsa olumludur iğne etkisi 10 güne geçiyor diye biliyorum. Ama tabi çift çizgi görünce işler bitmiyor malumYine de hamile havasına giriyo insan
Çok sağol canım bu arada aminHoş geldinizfazla fazla sağlıklı ve döllenmiş yumurtalarınız olsun sonrada ilk transferde pozitif olsun inşallah
Sabah testi atacamaynen arkadaşım öylee ben motive edeceğimm yarın göremezsek daha erken deriz görürsek ne alaaa ohh miss
Amin amin cümlemizin inşallahHoş buldum burası çok iyi geliyor hepinizin gönlüne göre olsun rabbim emanetlerini geciktirmesin
Doktorum cem bey. İki kez opu oldum rezervim az ve genetiğe gönderdim embriyoları. İki genetikten geçmiş embriyonun ilki kimyasal oldu aralıkta. Bu son embriyomdu bakalım inşallah sağlıklı ilerler. Teşekkür ederimHarika haber tebrik ederim Rabbim daim etsinDoktorunuz kimdi ilk deneme mi?
tamam bende atıcam buraya yapıp bakalım bu gözler neler görecekSabah testi atacambazen topiklerde hayalet çizgileri görüyorlar ben göremiyorum belki hayalette olsa vardır
Maşallah hayırlı olsunSelam ben 17 şubatta bahceci umutta transfer oldum bugün kan verdim değerim 216 cıktı
Çok sevindim inşallah sonuna kadar gitsnDoktorum cem bey. İki kez opu oldum rezervim az ve genetiğe gönderdim embriyoları. İki genetikten geçmiş embriyonun ilki kimyasal oldu aralıkta. Bu son embriyomdu bakalım inşallah sağlıklı ilerler. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?