- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Umut da hangi doktora gidiyor sunuz negatif alırsam bundan bahçeci ye gitmek istiyorum bendeKızlar Bahçeci Umutta transfer olan yok mu hiç tek ben miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umut da hangi doktora gidiyor sunuz negatif alırsam bundan bahçeci ye gitmek istiyorum bendeKızlar Bahçeci Umutta transfer olan yok mu hiç tek ben miyim?
İnşallah canım tek temennim o benimdeAnladım kuzum hayırlısı olsun umarım pazartesi günü sevincini paylaşıyor olucaz
Yaa millet neler yapıyorda tutuyor. Gerçekten Allah nasip ettiyse her türlü olcak elimizden geleni yapıyoruzAynen bende evde duramam asla dedim evde durup sinir stres yapacağıma çıkıp gezeyim tutunacaksa zaten tutunur hoplayıp zıplamıyorum arabayı da taksicilerden bile dikkatli kullanıyorum kendi canım sonuçta arkaşlarım dalga geçiyor sen hayrola bi yavaş kullanıyorsun diye diyorum artık şehir içi kurallara uyuyoruz
Rabbim bakalım ne nasip edecek bize
Zayıf insanların hemen iştahının kesilmesi ve bizlerin stresten sürekli bir şeyler yemek istemesi sorunsalıŞartlandırmak değilde yorulmuş hissediyorum yolun başında olmama rağmen stresten başım ağrıyor bugün yemek yiyesim bile gelmiyor iştahım kesildi zar zor 40.5 görmüşken 39lara indim yine
Ben Ebru hocaya gidiyorum siz şuan nerede tedavi görüyosunuz?Umut da hangi doktora gidiyor sunuz negatif alırsam bundan bahçeci ye gitmek istiyorum bende
Aynen bakalım yarın test yapacazYaa millet neler yapıyorda tutuyor. Gerçekten Allah nasip ettiyse her türlü olcak elimizden geleni yapıyoruz
Salı günü kan testini tekrarlicambence gayet normal zaten 2 gün geçmemiş bile.. hayırlı olsun sağlıklı olsun doktorunuz bir şey dedi mi?
Selam ben 17 şubatta bahceci umutta transfer oldum bugün kan verdim değerim 216 cıktıKızlar Bahçeci Umutta transfer olan yok mu hiç tek ben miyim?
Vallahi keşke bende yiyebilsem öyle çünkü bu sefer daha çok stres e giriyorum kilo verince yemek yemedim için olmuyor zayıfım ondan mı olmuyor bide insanlar zayıfları kırmaktan çekinmiyor aaaa sana yemek vermiyor lar mıı ay sen çok zayıfsın yazık sanki benim tercihim 39 40 kilo olmakZayıf insanların hemen iştahının kesilmesi ve bizlerin stresten sürekli bir şeyler yemek istemesi sorunsalı
Amin inşallahMelisa tebrik ederim maşallah değerin çok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişini
Vallahi benim tedavi o kadar karışık ki Umuttepe de başladı ilk opu zamanı covit pozitif çıkınca farklı bir doktor a başladım ama opum yine de iptal oldu aşılama yapıldım olmazsa cem çeliğe başlamak istiyorumBen Ebru hocaya gidiyorum siz şuan nerede tedavi görüyosunuz?
Yaa maşallahSelam ben 17 şubatta bahceci umutta transfer oldum bugün kan verdim değerim 216 cıktı
Kaçıncı gün yarın ? Hadi güzel haberler inşallahAynen bakalım yarın test yapacaz
Hoş geldiniz fazla fazla sağlıklı ve döllenmiş yumurtalarınız olsun sonrada ilk transferde pozitif olsun inşallahKızlar neredeyse sayfalarca yazılanları okudum bende sonunda yazmak istedim yarın opu günüm sabah 8.30 da çok heyecanlıyım gerginim ilk denememiz olacak nasipse. 23 yaşındayım bi kaybımız oldu haziranda eşimde sperm sorunu var bende sorun yok şükür rahim kalınlığım en son 10 üzeriydi yumurta sayım da iyi 17 mm i geçenler çok varmış taze transfer olacak nasipse 5. Gün yapacak öyle dedi inşüllah ilk denememde pozitif olur bekleyen herkesin yüzü gülsün buradan haber veririm süreci insana motive oluyor okuyunca
HADİ İNŞALLAH KATLANARAK GELSİNSalı günü kan testini tekrarlicam
Ayy maşallah Darısı başımıza Allahım Kaçıncı denemeniz, taze mi dondurulmuş embriyo mu?Selam ben 17 şubatta bahceci umutta transfer oldum bugün kan verdim değerim 216 cıktı
Yarın 7. Gün çift embriyo konuldu tutunmuşşa çıkar herhalde yaKaçıncı gün yarın ? Hadi güzel haberler inşallah
Harika maşallah bizlere de nasip olsunSelam ben 17 şubatta bahceci umutta transfer oldum bugün kan verdim değerim 216 cıktı