ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

ya onlar zaten ayrı olay ben 5,5 senedir deniyorum 2 kere oldu o da biri dış biri kimyasal olmadı demek ki kendi çabamla olmuyor yani ben napayım elimde mi benim. birde dediğin gibi ben psikopatça bunu mu düşünüyorum her dakika saçmalık..valla çok saldım ben olmadı yanii herkes onlar kadar şanslı değil benim arkadaşım 3 ayda bir regl görür evlendi 3. ayında hamileydi benimde saati şaşmaz ama olmadı..yani demek ki olmuyor olmayınca

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler ile gelirseini.. buraya mutlaka yazın.. bir belirtiniz vs var mı?
Çok sağolun yarın sonucu öğrenince yazarım burdn. Karnımın alt tarafında bi ağırlık dolgunluk hissi var başka bi belirtim yok

Tek bildiğim 4.gün embriyosu olduğu ama onunda 3ten pek farkı olmuyor sanırım. Birinci kalite dedi doktorum. Ben dün kan verdim 6.gün oluyordu 29 çıktı. Bakalım nasip inşallah artar değerlerimiz
Benim embriyom 5. Gün biyopsi alınacak büyüklüğe gelmediği için 6. Gün donduruldu yani 6. Gün embriyosu. Yani aramızda 1 değil 3 gün var.

Teşekkür ederim. Bence cem bey bilgi ve tecrübe olarak iyi bir doktor ama ilgi beklemeyin. Bahceciye gelen hastanın cocu ona gidiyor. Hemşireleri bile cok ilgisiz. Bahceciyi de kurum olarak asla kimseye tavsiye etmem.
Aaa niye ki benimde eğer olmazsa aklımdaki yer bahçeci idi açıkçası olmazsa nereyi tercih edicem o zaman ben

Dediğin gibi bende saldığım yerler oldu eşimle bu yaz gitmediğimiz yer kalmadı hani tatile gidince olur derler ya ona da çok para harcadık bu sene İzmir ayvalık Balıkesir Nevşehir her yere gittik kendimizi saldık tık yok dediğin gibi demekki salınca da olmuyor Muş aynı benimde öyle bi tanıdığım var adetleri ayda yıl da bir olur benim düğünüm zamanı hamile imiş o gün öğrendi şimdi de 2. Yı doğurdu ben 4 buçuk yılda dediğin gibi tıkır tıkır saati gününe olan bir tanecik olmadı daha nasip i gelmeyince olmuyor işte ama nasibi aramaktan başka da bişey düşmüyor bize de mecbur tedavi tedavi deniyoruz hangisinde olursa nasibi

Teşekkür ederim. Bence cem bey bilgi ve tecrübe olarak iyi bir doktor ama ilgi beklemeyin. Bahceciye gelen hastanın cocu ona gidiyor. Hemşireleri bile cok ilgisiz. Bahceciyi de kurum olarak asla kimseye tavsiye etmem.
Aynen bende tavsiye etmiyorum orayı oradaki geçirdiğim süreçe üzülüyorum

Selam ben 17 şubatta bahceci umutta transfer oldum bugün kan verdim değerim 216 cıktı
Çok sevindim adınıza Ben de 17şubatta transfer oldum bugün 8.gün dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı ama kan vermeye cesaret edemedim pazar gününü bekleyeceğim düşük çıkar diye çok korkuyorum daha önceki transferimde çok düşüktü ve kimyasal olmuştu. Maşallah sizin değeriniz çok güzel çıkmış Darısı hepimizin başına

Tabi canım özellikle yazın tatillerde insan keyifte o aklına gelmiyor zaten benim dılş gebelikte bir tatil mahsülüydü nasip kısmet her şey ben sağlıklı gebelik sağlıklı bebek olsunda bir şey istemiyorum artık..ahahaha aynen 2.yi bu aralar doğurdu doğuracak benimki de evet bizimde sınavımız bu bakarsın ilki tedavi ile olur ikinci kendiliğinden gelir belli mi olur biz sınavımızı iyi verelimde:)

Allah ım tiplemeler hep aynı işte ya vallahi eğer olurda doğurursam korunmayı düşünmüyorum hemen olursa da olsun bu kadar şey yaşadıktan sonra Bebek bakmak daha iyi gelir bence

Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah

Niye ki çok mu kötüler ya şimdi nerede tedavi görüyor sunuz peki
4. Denemem ordaydı daha önceki denemelerimde 8-9 tane yumurta olup 2-3 tane embriyo oluşuyordu orda 3-4 ay takviye verdiler hem bana hem eşime katileli olsun diye hatta spermi anestezi altında aldılar önce benden yumurtaları topladılar 2 saat sonra eşimi aldılar sonra bekliyoruz bilgi verecekler diye gelen giden yok sorduğumuzda ise doktor çıktı diyolar bi hemşire geliyor bilgi vermeye 4 yumurta toplandı diyor kontrollerde daha fazlaydı bu sayı biz çok şaşırdık 3 gün sonra aradılar 2 embriyo oluştu gelişimi yavaş dediler sonra gelişimi durdu dediler bi açıklama istedik zoali döndü doktor onda da geveledi durdu tamamen ticarethane orası gida takviyesi firmalarla anlaşması olduğunu düşünüyorum parayı alırken çok iyiler sonra dönüp yüzünüze bakmıyorlar

Allah ım tiplemeler hep aynı işte ya vallahi eğer olurda doğurursam korunmayı düşünmüyorum hemen olursa da olsun bu kadar şey yaşadıktan sonra Bebek bakmak daha iyi gelir bence
ahahaha valla bende düşünmüyorum aynen bol bol bebek bakayım kaka temizleyeyim ev dağılsın kendime vakit bulmamayayım

Ayy bunlar bahçeçi için mi ya evet çok yoğun oldukları için ilgi beklemeyenleri çok okudum ama bu kadar olumsuz hiç denk gelmemiştim
Rabbim daha gazla bekletmeden kucağınızı doldursun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…