• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Vallahi benim tedavi o kadar karışık ki 😅😅 Umuttepe de başladı ilk opu zamanı covit pozitif çıkınca farklı bir doktor a başladım ama opum yine de iptal oldu aşılama yapıldım olmazsa cem çeliğe başlamak istiyorum
Hadi ya belki hiç gerek kalmayacak vardır bunda da bir hayır ☺️ İnşallah pozitifi görürsünüz sonuna kadar da devam eder🤲🏻

Gölge ve kemiği izledim hoşuma gitti her zaman ki spesyalim Harry Potter izliyorum hergüne bi bölüm bugün 5. İzlicem🤣 ama onda da ağlayacak bişeyler çıkıyor işte 🥲😄 Diyorum ya bugün geldi bu duygusallık karnım ağrıyor adet olucak gibi ondan sanırım umutsuz oldum yoksa biliyorsun kendi kendime kahkaha atıp halay çekesim geliyordu Şubat'ın başında 😄 şu sağlıklı kadınlar keşke kıymetlerini bilseler ya şu yaşadıklarımdan sonra resmen kıskançlık hissediyorum istediği ay pıt gebe kalanlara 😤😅
Birlikte çalıştığım arkadaşlarım var biri benden bir sene sonea evlendi biri daha yeni evli hepimiz aynı yaşlardayız biri benden bir yaş küçük biri bir yaş büyük ,ikisi dr hamile diyor ki çok kötü denk geldi zamanı ben yaza olur diyordum denedik hemen oldu ☺️ Ya olsun tabi çok güzel ama onlar söylerken bir tuhaf oluyorlar hani üzülecekmiişim gibi böyle bi süreç yaşadığımı biliyorlar net olmasa da elbette üzülmüyorum ama aynı ortamda olunca unutmak mümkün değil her gün bebek gebelik mide bulantısı konumuz 😬 Bazen bebekten soğuma geliyor ben çok maruz kalınca bu tarz şeylere hemen ara veresim geliyor o yüzden bu kadar uzattım hu tüp bebek tedavi sürecini geçen sene yapabilirdim

Bence çıkar diye düşünüyorum ama olumsuz da olsa üzülmek yok daha erken hem testten dolayı hem de geç tutunmadan dolayı görünmeyedebilir☺️
Evet olumlu çıkarsa da ben sevinemem o zamanda iğne etkisi derim ozmut ozmut işte tek motive kaynagım 🤣 iğnenin etkisi geçmiştir diyor negatiflere zaten aynen daha erken 😂

Ben orayla görüşmüş orada başlayacaktım Sabri beyle son anda doktor değiştim bakalım inşallah pişman olmam tabi ki bence orası daha iyi labaratuvar açısından falan
Hiç öyle düşünmeyin hayırlı olan budur hakkınızda belki de ☺️ Laboratuvar iyi diye biliyoruz ama tabiki işin gerçek yüzünü de bilemeyiz 🤷🏼‍♀️

Kızlar neredeyse sayfalarca yazılanları okudum bende sonunda yazmak istedim yarın opu günüm sabah 8.30 da çok heyecanlıyım gerginim ilk denememiz olacak nasipse. 23 yaşındayım bi kaybımız oldu haziranda eşimde sperm sorunu var bende sorun yok şükür rahim kalınlığım en son 10 üzeriydi yumurta sayım da iyi 17 mm i geçenler çok varmış taze transfer olacak nasipse 5. Gün yapacak öyle dedi inşüllah ilk denememde pozitif olur bekleyen herkesin yüzü gülsün buradan haber veririm süreci insana motive oluyor okuyunca 🥰
Ne güzel çok avantajlısınız hem yaş açısından hem yumurta sayısı açısından.Sebebi de belli ona göre döllenecek o yüzden bence ilk denemede olur sizin 🥰Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Birlikte çalıştığım arkadaşlarım var biri benden bir sene sonea evlendi biri daha yeni evli hepimiz aynı yaşlardayız biri benden bir yaş küçük biri bir yaş büyük ,ikisi dr hamile diyor ki çok kötü denk geldi zamanı ben yaza olur diyordum denedik hemen oldu ☺️ Ya olsun tabi çok güzel ama onlar söylerken bir tuhaf oluyorlar hani üzülecekmiişim gibi böyle bi süreç yaşadığımı biliyorlar net olmasa da elbette üzülmüyorum ama aynı ortamda olunca unutmak mümkün değil her gün bebek gebelik mide bulantısı konumuz 😬 Bazen bebekten soğuma geliyor ben çok maruz kalınca bu tarz şeylere hemen ara veresim geliyor o yüzden bu kadar uzattım hu tüp bebek tedavi sürecini geçen sene yapabilirdim
En sinir olduğum insanlar ne olursa olsun konuşmamaları bile lazım ben bir çok arkadaşımla görüşmüyorum bile batıyor bana bazı hareketleri bilmiyorum belki ben çok hassasım ama mesela eltimin 2 çocuğu var tedavi sürecimi bilmiyor benden de 2 sene önce evlenmiş çocuklarını yanımda sevmiyor bile dikkat ediyor bilmiyorum belki de anlıyor durumumu ama dikkat eden insanlar daha bi hoşuma gidiyor
Çok samimi bir arkadaşımla aynı süreci yaşıyoruz herkesten soyutladık kendimizi çünkü bizi bizden başka kimse anlamıyor

Evet olumlu çıkarsa da ben sevinemem o zamanda iğne etkisi derim ozmut ozmut işte tek motive kaynagım 🤣 iğnenin etkisi geçmiştir diyor negatiflere zaten aynen daha erken 😂
Bence olumlu çıkarsa olumludur iğne etkisi 10 güne geçiyor diye biliyorum. Ama tabi çift çizgi görünce işler bitmiyor malum ☺️ Yine de hamile havasına giriyo insan 😂

Bence olumlu çıkarsa olumludur iğne etkisi 10 güne geçiyor diye biliyorum. Ama tabi çift çizgi görünce işler bitmiyor malum ☺️ Yine de hamile havasına giriyo insan 😂
Nasip ya 🙈🙈
Ya görsekre tam sevinemiyoruz ki katlayacak mı sağlıklı mı sonucuna gelecek mi normal yolla hamile kalanlar hiç bu kadar düşünmüyor 😁

Harika haber tebrik ederim Rabbim daim etsin🤲🏻 Doktorunuz kimdi ilk deneme mi?🌸
Doktorum cem bey. İki kez opu oldum rezervim az ve genetiğe gönderdim embriyoları. İki genetikten geçmiş embriyonun ilki kimyasal oldu aralıkta. Bu son embriyomdu bakalım inşallah sağlıklı ilerler. Teşekkür ederim🥰

Doktorum cem bey. İki kez opu oldum rezervim az ve genetiğe gönderdim embriyoları. İki genetikten geçmiş embriyonun ilki kimyasal oldu aralıkta. Bu son embriyomdu bakalım inşallah sağlıklı ilerler. Teşekkür ederim🥰
Çok sevindim inşallah sonuna kadar gitsn 🤲🏻🌸 transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız☺️

Back