- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne adını yanlış yazdım gonapeptyle olacaktı oÇatlatma iğneleri yapmıyor mu o durumu, gonal f çatlatma iğnesi değil, emin olamadım. İnşallah bebeğinizin değeridir
Hiç sakın düşünüp stres yapma devam ederse de ki inşallah etmez damla şeklinde ve peçeteye gelmiyormuş muhakkak doktoruna bildirDamla şeklinde oldu kilodumu değiştirdim şuanda yok
9.gün 39.5
10.gün 98.8
13.gün 228.8
Valla bilmiyorum ya
Gonalf değere etki etmiyordu diye biliyorum ama net emin değilimKızlar 4 gün önce vurduğum Gonalf bugün kanda 29hcg çıkarır mı sizce????
Selam canım 100% emin olmamakla birlikte gonapeptylde de hcg yok diye biliyorum.İğne adını yanlış yazdım gonapeptyle olacaktı o
Ya şuan bende araştırıyorum ama hiç bir yerde net bişey yok utanmasam doktorumu arıcamSelam canım 100% emin olmamakla birlikte gonapeptylde de hcg yok diye biliyorum.
Bu ilaç bende var. Raporumla almıştım dolapta duruyor. Üstünde triptorelin asetat yazıyor. Bu maddeyi araştırabilirsin.Ya şuan bende araştırıyorum ama hiç bir yerde net bişey yok utanmasam doktorumu arıcam
İnşallah bebeğinizin değeridirBen bugün çok saçma bir şey yaptım Gidip kan verdim halbuki daha 4 gün önce Gonalf yapmıştım tek doz beta çıktı ama neyin betası iğnenin mi bebeğin mi kendime yeni dert edindim durduk yerde
Her yerde ayrı bişey yazıyor hiç anlamadım Kimi yerde olgunlaştırma iğnesi ovitrelle gibi hcg içermiyor yazıyor kimi yerde direk çatlatma iğnesi. Yarın doktora sorayım en iyisi uyku haram bugün bana[/
Bu ilaç bende var. Raporumla almıştım dolapta duruyor. Üstünde triptorelin asetat yazıyor. Bu maddeyi araştırabilirsin.
Yok benim yumurtalarım toplandı 3 tane embriyo donduruldu şimdi transfere hazırlanıyorum yine de teşekkür ederim tavsiye içinYumurta gelişim sürecinde her gun sabah kahvaltıda mutlaka avakado, haşlanmış yumurta yiyin ve yürüyün bol bol yumurta gelişmesine çok etkisi var
Ben iki defa transfer oldum ilkinde pek içmemişim sonda taktılar felaket kötüydü, ikincisinde baya içmiştim dayanamadım bir bardak yaptırdılar, ama son 1 saat ayakta içmeye başlarsanız iyi olur diye düşünüyorum aşırı sıkışık olmaya da gerek yokmuşYarın 14.30 transfer saatim, çok heyecanlıyım. Girmeden ne kadar süre önce su içmeye başladınız ve ne kadar içtiniz? O transferde sıkışık olma durumu bu süreçteki en zor şey benim için
Ben baktım ovitrellede betahcgye cok benzer bir hormon var. O yüzden idrar testinde cıkıyor ama kanda betahcg direkt bakıldığı için ovitrelle bile vurulmuş olsa idin kan testinde bu ikisinin ayrımı yapılabilir. Kaçıncı günün bilmiyorum ama bence şimdilik hamilesin canım lütfen stress yapma.Her yerde ayrı bişey yazıyor hiç anlamadım Kimi yerde olgunlaştırma iğnesi ovitrelle gibi hcg içermiyor yazıyor kimi yerde direk çatlatma iğnesi. Yarın doktora sorayım en iyisi uyku haram bugün bana
Eşim doktor benim sordum içermiyor bence dedi ama uzmana sormak lazım dedi yanlış yönlendirmek asla istememHer yerde ayrı bişey yazıyor hiç anlamadım Kimi yerde olgunlaştırma iğnesi ovitrelle gibi hcg içermiyor yazıyor kimi yerde direk çatlatma iğnesi. Yarın doktora sorayım en iyisi uyku haram bugün bana
Aşılamayı 2.5 yıl önce yaptırdık o zamanlar yaşımda geç değil diye aşılama deneyelim demişlerdi. Şimdi doktors gittiğimde de aşılama deneyebiliriz dediler yok direkt tüpe geçelim dedimİnşallah hayırlı haberler alırız canım ben amh düşüklüğünde aşılamaya çok sıcak bakmıyorum tüp bebeğe geçmek en mantıklısı bence
Çok sağolun bende şimdi sordum doktoruma cevap bekliyorum. Çatlatma iğneleri Hcg içeriyor gonapeptyle gnrh içeriyormuş anladığım sadece bu ama gnrh nedir bilmiyorum tabiEşim doktor benim sordum içermiyor bence dedi ama uzmana sormak lazım dedi yanlış yönlendirmek asla istemem