• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hey maşallah bende 5 ye yaptım diye erken diyordum :) ama daha pozitif görmedim siz kaçıncı gün gördünüz ?
Pazar akşamı sadece pembelik olarak gördüm. Sonra giderek belirginleşti ama dün lekelenmem oldu. O yüzden emim değilim. Geçen transfer kimyasal olmustu, tedirginim. 7-8. Güne kadar görmemeniz normal bence. 5. Gün 5 günlük embriyo için yumurtlamadan sonra 10. Güne denk geliyor ve görünmemesi normal. 7. Gün isterseniz tekrar yapın ama yapmamak daha iyi çünkü sonra da yükseldi mi stresi oluyor. Ben trendyoldan tekli laboquick marka bir sürü test almıştım onla yapıyorum. Prediktör early e eskiden o kadar para verdiğime yanıyorum acıkcası :/

Gerçekten çok zor sabretmesi 🥺 ben direk kan verdim idrarda gonapeptyle çıkar zaten diye. Özelde bir test 250 TL olmuş her açıdan zor yani
Benim burda 300 tl simdi sen arttı mı diye sürekli yaptırmak isteyeceksın :/ yaptırma bence. Ben yarına kadın doğumdan randevu aldım yaparsa devlette vericem kan. Sonuca göre pazartesi ve çarşamba da aile hekiminde vericem. Geçen transferimde heyecanla hep özelde yaptırmıştım çok pişmanım. Boşuna para döküyoruz :/

Şuracıkta kader arkadasi olduk ya bizi bizden başka kimse anlamaz beybiii valla aptal gibi gülümsüyorum evde haberi aldığımdan beri 🤣Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin haayirli evlatlar versin bize 🙏 milletin çocuğu da dualı olabilir ama bizimkiler çok dualı 🤣 yatıp kalkip dua ediyoruz onlara Allah'ın izniyle birşey olmayacak onlara Allah görüyor emeklerimizi 🙏🙏
öyle tanımadan bilmeden yoldaş olduk bir hafta içinde🥰 valla gece gündüz dilimde hep dua inanki burda ki her kızkardeş için ediyorum ayrı ayrı. Ama senle doktordaş olduğumuz için büyük ihtimal daha bir merak ediyorum yalan yok. İnşallah Allahım dediğin gibi emeklerimizi boş çevirmez de sonuna kadar sevinmeyi nasip eder🥰🙏

Benim burda 300 tl simdi sen arttı mı diye sürekli yaptırmak isteyeceksın :/ yaptırma bence. Ben yarına kadın doğumdan randevu aldım yaparsa devlette vericem kan. Sonuca göre pazartesi ve çarşamba da aile hekiminde vericem. Geçen transferimde heyecanla hep özelde yaptırmıştım çok pişmanım. Boşuna para döküyoruz :/
Eşim izin vermiyor gitmeme bağışıklığım aşırı düşük bu aralar evden bile belirli yerler hariç çıkamıyorum. Mecburen bir gün bekleyip yine aynı yerde yaptırıcam. Kusura bakmayın ben stresten okuyamadım geçmişi sizin nedir son durum?

Ben iki defa transfer oldum ilkinde pek içmemişim sonda taktılar felaket kötüydü, ikincisinde baya içmiştim dayanamadım bir bardak yaptırdılar, ama son 1 saat ayakta içmeye başlarsanız iyi olur diye düşünüyorum aşırı sıkışık olmaya da gerek yokmuş

Benim ilkinde bana göre sıkışıktım ama doktorum pek memnun kalmadı. Daha fazlasında işerdim zaten 🤣

Bana doktorum transfer öncesi, sabah gece fln içtğin herşeyi boşaltmış gel, transferden 1 saat önce de su içmeye başla. 5 bardak su yeterli demişti. Transfere kadar sorun yok da sonrasında o halde yarım saat yatmakta ben çok zorlandım ikisinde de . 2. De sürgü istedim artık dayanamadım daha fazla…
Sürgü benim de aklımda ama yatarak yapabilir miyim çok emin değilim. Haklısınız 5-6 bardak içsem yeterli olur sanıyorum

hayırlısı olsun canım stres yapma, benim zaten sürekli tuvaletim geldiği için az bi suyla geldi:) trasnferden sonra sürgü getirdi hasta bakıcı çok sıkışmıştım tabi yapamadım:)
Çok teşekkür ederim, bebişlerimi alıp gelicem bakalım 😍 Ben de yapamam sanki sürgüye ama bakalım yarın

Kahverengi lekelenmem oldu geçti ama ne olduğunu bilmiyorum tabii. Bakalım yarın değerim kaç çıkacak. 🤷🏽‍♀️ Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz.
Yerleşme kanaması olabilir eğer leke yada sürüntü şeklindeyse. Doktorumun bana verdiği bir liste var orda ilerleyen günlerde lekenme tarzı kanamalar olabilir bu doğal korkmayın yazıyor. İnşallah seninki de odur🙏

Back