Bayanstress sen nasılsın bugün nasıl geçiyor az kaldı test verme günlerine halen nötr mu hissediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında tedavi sürecinde herkese bir teşhis konuşmuyor. Yani doktorlar bu işin neden olmadığının %20 sini bilebiliyor gerisine de sebepsiz infertelite deniyor. Yani 1 yıl boyunca deneyip bebek sahibi olamıyorsanız ya da sizin gibi pozitif görüpte tutunmuyorsa bu da bir sorun deniyor sadece bir adı konmuyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış o nasip ederse her şekilde olur. Neden olmadığına takılmadan inşallah olacak diye düşünerek ilerleyelim bu süreçte hep beraberGüzel kalbinizden öpüyorum ben herkesinkini incelemedim ama baktığımda genelde bir sorun var diye dedim sanki tek bulunamayan sebeple tüp benek yapılan benim gibi düşündüm çünkü insan en çok kendi yükünün ağır olduğunu düşünür ya öyle oldu sanırım biraz. Bencillik demeyelim ama içinde bulunduğum durumdan dolayı sanırım aşırı yoğun duygu içerisindeyim. Umarım hepimiz baharla çiçek açalım
Hayırlı olsun tedaviniz bende de amh düşüklüğü var 3.5 yıldır deniyoruz 1 aşılama yaptırdım tutmadı. İnşallah pozitif sonuçlar alırızKızlar merhaba bende Mart ayında başlıyorum inşallah tedaviye tecrübelisiniz yardımcı okursanız sevinirim benim amh düşük 1,5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kürtajım var hamile kalıyorum problem yok ama devamı gelmiyor sanırım amh düşük olduğu için kalite problemi yaşıyorum hafif kan pıhtılaşması çıktı çok şükür kromozomsal bir sıkıntım yok özetim bu şekilde önümüzde ki ay adetimde başlıyorum inşallah Diyarbakır bahçeci de Elazığ’da görev yaptığımız için en iyi ve yakın yer orası
İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüz, pes etmeyin; şükür ki böyle bir tedavi yöntemi var da deniyoruz. Ya olmasaydı , bu bile bir lütufNegatif çıktı kızlar
Yumurta gelişim sürecinde her gun sabah kahvaltıda mutlaka avakado, haşlanmış yumurta yiyin ve yürüyün bol bol yumurta gelişmesine çok etkisi varBen şu an transfere hazırlık sürecindeyim bir 15 gün sürecek sanırım. Dün hemşireye ne yiyip içeyim dedim bitki çaylarından bir de cennet hurmasından uzak dur dedi. Nar suyunu sordum rahmi kalınlaştırmaya etkili diye ona da net bir şey söylemedi fazlaya kaçmayın dedi sadece. Ben yine de günde bir bardağı geçmeyecek şekilde içeceğim
Doktorun ile görüştün mü? kanama nasıl yani yoğun mu yoksa leke gibi mi?Kızlar benim pozitif çıkmıştı bugun kanamam oldu çok moralim bozuuk
Sebep neymiş olabilir sonuçta kanama hamileliğin ilk aylarinda doğal lütfen panik yapmayınKızlar benim pozitif çıkmıştı bugun kanamam oldu çok moralim bozuuk
İnşallah hayırlı haberler alırız canım ben amh düşüklüğünde aşılamaya çok sıcak bakmıyorum tüp bebeğe geçmek en mantıklısı benceHayırlı olsun tedaviniz bende de amh düşüklüğü var 3.5 yıldır deniyoruz 1 aşılama yaptırdım tutmadı. İnşallah pozitif sonuçlar alırız
Kaçtı değeriniz bir de kaçıncı gündü ? Doktorla iletişime geçtiniz mi belki önemli bir şey değildirKızlar benim pozitif çıkmıştı bugun kanamam oldu çok moralim bozuuk
Ya ne yazacağımı bilemiyorumNegatif çıktı kızlar
Kaçıncı gününüzde kanama gördünüz doktorunuz ile görüşün sıkıntı yapmayın normal olabilir(tabi kanama boyutu önemli)Kızlar benim pozitif çıkmıştı bugun kanamam oldu çok moralim bozuuk
Peçeteye de gelmiyorDamla şeklinde oldu kilodumu değiştirdim şuanda yok
9.gün 39.5
10.gün 98.8
13.gün 228.8
Valla bilmiyorum ya
Canım benim gebeliğimde de lekelenme şeklinde olmuştu 2. Ayda ama sonra devamı gelmedi tabi ben hemen doktora gittim bi sıkıntı yok dedi.bir daha da olmamıştı.kimyasal gebelik yaşadığımda baya adet olur gibi kanamam olmuştu.takip et durumu mutlaka doktoruna bildirPeçeteye de gelmiyor
Kanama diyince ben bayağı adet şeklinde düşündüm .Lekelenme olmasını doktorlar tehlikeli bulmuyor olması demek gebeliğin iyi ya da kötü geçeceğine dair bir ipucu vermez diye okumuştum .Peçeteye de gelmiyor
YA ödümüzü kopardınız o kadarı çok normal her kadında oluyor hemen hemen.. siz yine doktorunuza yazın belki istirahat verir ama stres yapmayın bende baya kanamanız oldu sandım.Peçeteye de gelmiyor
Ben bugün çok saçma bir şey yaptım Gidip kan verdim halbuki daha 4 gün önce Gonalf yapmıştım tek doz beta çıktı ama neyin betası iğnenin mi bebeğin mi kendime yeni dert edindim durduk yerdeBayanstress sen nasılsın bugün nasıl geçiyor az kaldı test verme günlerine halen nötr mu hissediyorsun