• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Yarın 14.30 transfer saatim, çok heyecanlıyım. Girmeden ne kadar süre önce su içmeye başladınız ve ne kadar içtiniz? O transferde sıkışık olma durumu bu süreçteki en zor şey benim için ☹️🤦🏻‍♀️
Bana doktorum transfer öncesi, sabah gece fln içtğin herşeyi boşaltmış gel, transferden 1 saat önce de su içmeye başla. 5 bardak su yeterli demişti. Transfere kadar sorun yok da sonrasında o halde yarım saat yatmakta ben çok zorlandım ikisinde de . 2. De sürgü istedim artık dayanamadım daha fazla…

Ben baktım ovitrellede betahcgye cok benzer bir hormon var. O yüzden idrar testinde cıkıyor ama kanda betahcg direkt bakıldığı için ovitrelle bile vurulmuş olsa idin kan testinde bu ikisinin ayrımı yapılabilir. Kaçıncı günün bilmiyorum ama bence şimdilik hamilesin canım lütfen stress yapma.
Ay inşallah ya🥺

Yarın 14.30 transfer saatim, çok heyecanlıyım. Girmeden ne kadar süre önce su içmeye başladınız ve ne kadar içtiniz? O transferde sıkışık olma durumu bu süreçteki en zor şey benim için ☹️🤦🏻‍♀️
hayırlısı olsun canım stres yapma, benim zaten sürekli tuvaletim geldiği için az bi suyla geldi:) trasnferden sonra sürgü getirdi hasta bakıcı çok sıkışmıştım tabi yapamadım:)

Ben baktım ovitrellede betahcgye cok benzer bir hormon var. O yüzden idrar testinde cıkıyor ama kanda betahcg direkt bakıldığı için ovitrelle bile vurulmuş olsa idin kan testinde bu ikisinin ayrımı yapılabilir. Kaçıncı günün bilmiyorum ama bence şimdilik hamilesin canım lütfen stress yapma.
Yalnız ovitrelle kanda da idrarda yalancı pozitif gösteriyor bunun üzerine basa basa söyledi doktorum
Yeğenimde doktor oda aynısını söyledi bana teyze sakın iğne 10 günü doldurmadan test yapma dedi

Yalnız ovitrelle kanda da idrarda yalancı pozitif gösteriyor bunun üzerine basa basa söyledi doktorum
Yeğenimde doktor oda aynısını söyledi bana teyze sakın iğne 10 günü doldurmadan test yapma dedi
Evet betahcg nin sentetiği belki kanda da ayrımı yapılamaz ama bu kız gonapeptyl vurmuş. Cok baska bir hormon. Pozitif vermez bence

Yine burda bi yerde okumuştum; aksi ispat edilene kadar hepimiz hamileyiz şu an. Böyle düşünün. Hayalinizde canlandırın, elini tutup yürütttüğünüzü boynunuzda uyuduğunu fln. Keyfini çıkarın bence güzel şeyler düşünün. Stres de bir hormon ve her şeyi etkiliyor. Hep olumlu düşünmeye çalışın 😇

Ben bugün çok saçma bir şey yaptım😶 Gidip kan verdim halbuki daha 4 gün önce Gonalf yapmıştım tek doz beta çıktı ama neyin betası iğnenin mi bebeğin mi kendime yeni dert edindim durduk yerde🥺
Bence teyze oluyorum 😍😍😍 biraz erken öğrenmişsin ama için rahat edecekse bir kaç gün sonra yine ver bakalım değer artmasını etkileyecek hali yok. Şimdiden hayırlı olsun ŞD bebeği geliyor bence öyle hissediyorum 🥳🥳🥳

Bayanstress Bayanstress bugün transferden sonra kaçıncı gün. Benim 7.İdrar testim pozitif, ben de cok merak ediyorum kan değerimi😌
7. Günüm bugün. Şu iğne olayı bşr açıklığa kavuşsa içim rahat edip bende umutlanıcam ama elimde değil😔 bence sabredebiliyorsanız bekleyin test gününü hiç benim gibi boş yere strese sokmayı kendinizi. İnşallah daimi olur pozitifiniz🙏

Ben bugün çok saçma bir şey yaptım😶 Gidip kan verdim halbuki daha 4 gün önce Gonalf yapmıştım tek doz beta çıktı ama neyin betası iğnenin mi bebeğin mi kendime yeni dert edindim durduk yerde🥺
Canım stres yapma inşallah bebiş değeridir doktorun dan cevap gelsin bakalım hadi güzel haber olsun 🤲🏻

7. Günüm bugün. Şu iğne olayı bşr açıklığa kavuşsa içim rahat edip bende umutlanıcam ama elimde değil😔 bence sabredebiliyorsanız bekleyin test gününü hiç benim gibi boş yere strese sokmayı kendinizi. İnşallah daimi olur pozitifiniz🙏
Ben 3. Günden beri idrar testleri ile soktum zaten kendimi strese :)

Bence teyze oluyorum 😍😍😍 biraz erken öğrenmişsin ama için rahat edecekse bir kaç gün sonra yine ver bakalım değer artmasını etkileyecek hali yok. Şimdiden hayırlı olsun ŞD bebeği geliyor bence öyle hissediyorum 🥳🥳🥳
Ay ağlattın ya sen beni😔😔😔 amin rabbim duysun inşallah beraber sevinelim haftaya hepimiz. Ama şu iğne olayı gonapeptyle bir açıklığa kavuşsa hepten rahatlasam. Dayanamadım Feryal hanıma sordum😔 bıktılar benden 😀

Ay ağlattın ya sen beni😔😔😔 amin rabbim duysun inşallah beraber sevinelim haftaya hepimiz. Ama şu iğne olayı gonapeptyle bir açıklığa kavuşsa hepten rahatlasam. Dayanamadım Feryal hanıma sordum😔 bıktılar benden 😀
Tam yazacaktım biliyor musun yaz gitsin diye onlarda anlıyorlar bizi ya mutlaka dönüyorlar inşallah hemen dönerler ahaha hadi haber bekliyorum 😍😍😍 yaaaa süper süper super bir haber geliyor birazdannnnnnnnn bence

Tam yazacaktım biliyor musun yaz gitsin diye ahaha hadi haber bekliyorum 😍😍😍 yaaaa süper süper super bir haber geliyor birazdannnnnnnnn
Valla yazdım ama dönerlermi bilmem😀 Google gibi aklıma ne takılsa onlara sordum bir haftadır😶 Ay şu naif içten sevincin o kadar samimi ki dilerim Rabbimden senin içinde sevinmek nasip etsin bana😍

Valla yazdım ama dönerlermi bilmem😀 Google gibi aklıma ne takılsa onlara sordum bir haftadır😶 Ay şu naif içten sevincin o kadar samimi ki dilerim Rabbimden senin içinde sevinmek nasip etsin bana😍
Şuracıkta kader arkadasi olduk ya bizi bizden başka kimse anlamaz beybiii valla aptal gibi gülümsüyorum evde haberi aldığımdan beri 🤣Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin haayirli evlatlar versin bize 🙏 milletin çocuğu da dualı olabilir ama bizimkiler çok dualı 🤣 yatıp kalkip dua ediyoruz onlara Allah'ın izniyle birşey olmayacak onlara Allah görüyor emeklerimizi 🙏🙏

Back