• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Zamanı değilmiş demek ki ne diyelim ne desek sanırım anlamsız gelecek olmaması ihtimali daha yüksek zaten hepimiz için, donmuş embriyonuz var mıydı ?

ahahahhaha sorma ya keşke geçseydi ama geçmiyor sanki yıl gibi geldi bana 😂 cumartesi bidaha yapıcam :)
Beni düşün bir de daha 3.gün bugün olduğum günü sayarsak 4 sayılır 😬 neyse ben 10 gün bekleyeceğim inşallah niyeyse çok da yüzleşmek istemiyorum zaten ben zaten bu zamana kadar toplamda 2 kere gebelik testi yaptım 5.5 senelik evlilik hayatımda 😂

Beni düşün bir de daha 3.gün bugün olduğum günü sayarsak 4 sayılır 😬 neyse ben 10 gün bekleyeceğim inşallah niyeyse çok da yüzleşmek istemiyorum zaten ben zaten bu zamana kadar toplamda 2 kere gebelik testi yaptım 5.5 senelik evlilik hayatımda
Çok var ya çook benim trasnfer gününü de sayarsak 6:)) ben bekleyemem ya ama diyorum hep onu dikkate almam daha önce 2 kere gördüm biri dış gebelik biri kimyasal oldu zaten o yüzden idrarın bende değeri yok:) aaa sende mi 5.5 senelik evlisin bendee😂yaş kaç:)

Çok var ya çook benim trasnfer gününü de sayarsak 6:)) ben bekleyemem ya ama diyorum hep onu dikkate almam daha önce 2 kere gördüm biri dış gebelik biri kimyasal oldu zaten o yüzden idrarın bende değeri yok:) aaa sende mi 5.5 senelik evlisin bendee😂yaş kaç:)
31 yaşındayım ben de 😀

Back