- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denemeniz miydi.Vakti saati değilmiş üzülmeyin inşallah bir dahaki sefere hayırlısı ile alırsınız kucaginizaNegatif çıktı kızlar
Erken merak etme çok nadir insanlarda erken çıkıyorevet yaptım bemmbeyaz kalbim kadar :)
Kan testi mi yaptınızNegatif çıktı kızlar
evet çok erken inşallah geç yaptığımda çıkar:)Erken merak etme çok nadir insanlarda erken çıkıyor
İnşallah gönlüne göre olsun iki bebekmiydi tek bebek mievet çok erken inşallah geç yaptığımda çıkar:)
Bari bir hafta geçse miydievet çok erken inşallah geç yaptığımda çıkar:)
2 bebek:)İnşallah gönlüne göre olsun iki bebekmiydi tek bebek mi
ahahahhaha sorma ya keşke geçseydi ama geçmiyor sanki yıl gibi geldi bana cumartesi bidaha yapıcam :)Bari bir hafta geçse miydi
Canım çok üzüldüm ya doktorunu aradın mı ne dedi?Negatif çıktı kızlar
negatif yazmışTest sonucu bekleyen arkadaş ne oldu acaba sonuç ?
Negatif çıktı kızla
Beni düşün bir de daha 3.gün bugün olduğum günü sayarsak 4 sayılır neyse ben 10 gün bekleyeceğim inşallah niyeyse çok da yüzleşmek istemiyorum zaten ben zaten bu zamana kadar toplamda 2 kere gebelik testi yaptım 5.5 senelik evlilik hayatımdaahahahhaha sorma ya keşke geçseydi ama geçmiyor sanki yıl gibi geldi bana cumartesi bidaha yapıcam :)
Çok var ya çook benim trasnfer gününü de sayarsak 6:)) ben bekleyemem ya ama diyorum hep onu dikkate almam daha önce 2 kere gördüm biri dış gebelik biri kimyasal oldu zaten o yüzden idrarın bende değeri yok:) aaa sende mi 5.5 senelik evlisin bendeeyaş kaç:)Beni düşün bir de daha 3.gün bugün olduğum günü sayarsak 4 sayılır neyse ben 10 gün bekleyeceğim inşallah niyeyse çok da yüzleşmek istemiyorum zaten ben zaten bu zamana kadar toplamda 2 kere gebelik testi yaptım 5.5 senelik evlilik hayatımda
31 yaşındayım ben deÇok var ya çook benim trasnfer gününü de sayarsak 6:)) ben bekleyemem ya ama diyorum hep onu dikkate almam daha önce 2 kere gördüm biri dış gebelik biri kimyasal oldu zaten o yüzden idrarın bende değeri yok:) aaa sende mi 5.5 senelik evlisin bendeeyaş kaç:)
oha bende 31 yaşındayım31 yaşındayım ben de
Gerçi ben artık 32 oldum ama ağzım hala gitmiyoroha bende 31 yaşındayım
ahahahaha ben daha temmuzda 32 olacağım ama benimde 31 e bile gitmiyordu kiGerçi ben artık 32 oldum ama ağzım hala gitmiyor