- 19 Şubat 2022
- 232
- 223
- 18
- 34
Herkeste farklı oluyorBen de stokladım. Günde 6 tane içiyorum. İlkinde bu kadar çok değildi bu kez niyeyse daha çok içiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste farklı oluyorBen de stokladım. Günde 6 tane içiyorum. İlkinde bu kadar çok değildi bu kez niyeyse daha çok içiriyor
hadi inşallah sonra bayram var bu ay sonraki regl diye diye yılın sonunun gelmesinden korkuyorum :))Doktorunuz ayarlar onu bi şekilde mrk etmeyin
Benim de 6. Gün vardı 2 tane onları transfer ettiler. Bi tane 5. Gün embriyom kaldı. İkiz olmaısnı çok istiyorum. Çocul defterini tek seferde kapatırız inşallahAynı gün transfer olmuşuz sizinle benim de çift konuldu ama biri iyi kalite biri orta kalite
İyi yapmışsın destek alman bile senin için bir adım inşallah sonuçları da güzel olurHepimiz her daim güçlü olalım inşallah bugün psikolojik destek için kliniğe geldim artık başka yolun kalmadı sağlıklı psikoloji için bunu anladım. Muştayım malesef umarım güzel olur her şey
Gerçekten ne kadar çok beklettiler bir saatte çıkıyor normalde özel hastanelerde .Şaşırtıcı neyse sonu güzel olsun daen doğrusu bunları yapmak ve bence bu sürecin en sancılı kısmı kandan sonra beklemekmiş çektiğim tüm acıları unuttum :)
Ben de varımBeni saydınız mı Benim de iki
ben freely diye bir markadan almışım üstünde 6 gün önceden diyor:)ahahaha ben 7. gün yapıcam şimdi 2 güne bir yarın yapmam o yüzden cumartesi sabah yaparım bakalım ne çıkacak:) aynen yok yok bozmuyorum ben zaten bilerek yapıyorumHangi marka aldınız, ben artımed diye bir marka almıştım 5. Gün akşamüstü erken yaptım hiçbirşey çıkmadı 6. Gün ilk idrarla normal yaptım silik çıktı ama bu markanın erken gebelik testinde ne kadar erken olduğu yazmıyor daha öncekilerde adetten 5 gün öncesine kadar falan yazıyordu. Yaptıkça bize de atın ama pazar ya da p.tesiden önce çıkmaz moral bozmayın boş yere
Ben ilk günler günümü beklemeden yaparım diyordum ama şuan korkmaya başladım burayı okuya okuya son ana kadar beklerim herhalde.ben freely diye bir markadan almışım üstünde 6 gün önceden diyor:)ahahaha ben 7. gün yapıcam şimdi 2 güne bir yarın yapmam o yüzden cumartesi sabah yaparım bakalım ne çıkacak:) aynen yok yok bozmuyorum ben zaten bilerek yapıyorum
yani beklemek aslında çok mantıklı boşuna üzülmüyorsun erkenden ama insanoğlu meraklı biliyor orda bir şey var dayanamıyorBen ilk günler günümü beklemeden yaparım diyordum ama şuan korkmaya başladım burayı okuya okuya son ana kadar beklerim herhalde.
Herhangi bir belirtin var mı kendini dinliyor musunyani beklemek aslında çok mantıklı boşuna üzülmüyorsun erkenden ama insanoğlu meraklı biliyor orda bir şey var dayanamıyor
valla düne kadar belim ağrıyordu karnım ağrıyordu başka da bir şey yoktu. gece wc ye kalktım çok belim karnım ağrıdı ama bu regl ağrısı gibiydi açıkçası korktum ondan dolayı. zaten bunlar regl olacağım zaman da olabilecek şeyler olduğu için takılmıyorum. ben 2 kere gebe kaldım 2 sinde de ayaklarım çok yanmıştı benim için ekstra belirti o aslında:)Herhangi bir belirtin var mı kendini dinliyor musun
Senin 5. Günün dimi ?valla düne kadar belim ağrıyordu karnım ağrıyordu başka da bir şey yoktu. gece wc ye kalktım çok belim karnım ağrıdı ama bu regl ağrısı gibiydi açıkçası korktum ondan dolayı. zaten bunlar regl olacağım zaman da olabilecek şeyler olduğu için takılmıyorum. ben 2 kere gebe kaldım 2 sinde de ayaklarım çok yanmıştı benim için ekstra belirti o aslında:)
evet canım 5. günüm..sende var mı bir şey?Senin 5. Günün dimi ?
Benim bugün 6. günüm.Dün adet sancisi gibi ağrılar vardı bugün kasıklarda belli batmalar var o kadarevet canım 5. günüm..sende var mı bir şey?
valla bende yok hiç öyle şeyler..sanki hiç transfer olmamış gibiyim şu anda..insanı bu da korkutuyor bir belirti oluyor ağrı sızı o da korkutuyor çok değişik.Benim bugün 6. günüm.Dün adet sancisi gibi ağrılar vardı bugün kasıklarda belli batmalar var o kadar
Ne belirtisi olanlar negatif ne belirtisi olmayanlar pozitif çıktı su gonderinin altında bu konuda kendini dinleme. Ki bir günün bile farkı çok büyük.dun bende sen gibiydim İnsallah pozitifleri görecegizvalla bende yok hiç öyle şeyler..sanki hiç transfer olmamış gibiyim şu anda..insanı bu da korkutuyor bir belirti oluyor ağrı sızı o da korkutuyor çok değişik.
evet o yüzden çok belirtilere takılmak istemiyorum.. nasip kısmet biz elimizden gelen her şeyi yaptık hala da yapıyoruz.. rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın bu ay yüzümüzü güldürsün evimizi çocuk sesi ile doldursun inşallahNe belirtisi olanlar negatif ne belirtisi olmayanlar pozitif çıktı su gonderinin altında bu konuda kendini dinleme.Bir günün bile farkı çok büyük.İnsallah pozitifleri görecegiz
Ne belirtisi olanlar negatif ne belirtisi olmayanlar pozitif çıktı su gonderinin altında bu konuda kendini dinleme. Ki bir günün bile farkı çok büyük.dun bende sen gibiydim İnsallah pozitifleri görecegiz
İnşallah kuşumevet o yüzden çok belirtilere takılmak istemiyorum.. nasip kısmet biz elimizden gelen her şeyi yaptık hala da yapıyoruz.. rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın bu ay yüzümüzü güldürsün evimizi çocuk sesi ile doldursun inşallah
Evde test yaptınız mıvalla bende yok hiç öyle şeyler..sanki hiç transfer olmamış gibiyim şu anda..insanı bu da korkutuyor bir belirti oluyor ağrı sızı o da korkutuyor çok değişik.
evet yaptım bemmbeyaz kalbim kadar :)Evde test yaptınız mı