• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

ay töbe est.. hiç takılma bence ağzı olan konuşuyor hele ki öyle bi durumda böyle konuşan birine hiç takılma bence, benim bir arkadaşımın da bebeği olmuyor hocaya gittiler hoca olacak zamanı var demiş eşi sırf bu yüzden doktora götürmüyor bak olacakmış diye 10 yıllık evliler bazı şeyler çok acı
Eşi çocuk istemiyor gibi geldi bana bunu bahane etmiş 🙈 yazık ya şansı varken kullanamamak çok acı, hepimiz zamanının bekliyoruz illa ki zamanı gelince olacak ama oturup beklemek nedir?

hahaha çok geç evet ama kan için beklerim gününü o yüzden gebelik testi aldım en azından çıkarsa koyulaşmaya bakarım diye nasip kısmet tabi.. yok canım 3 değil ama 5 te değil arada bir şey oldu benim 😂 bende anlamadımvalla o konuyu zaten. evet çok erken yapmakta iyi değil.çok bekliyorsun sonra kanda yükselsin diye
Evet aynen o da stresli, sizin 4 tü hatırladım 😂 sonradan ben de düşündüm keşke internetten 5-10 kutu gebelik testi alsaydım her sabah yapar nefsimi köreltirdim diye iyi yapmışsınız, insan duramıyor birşey yapmak istiyor çünkü 👍

Eşi çocuk istemiyor gibi geldi bana bunu bahane etmiş 🙈 yazık ya şansı varken kullanamamak çok acı, hepimiz zamanının bekliyoruz illa ki zamanı gelince olacak ama oturup beklemek nedir?
evet aynen öyle bekliyorlar bi kere kendiliğindne gebe kaldı bebeği 8 aylıkken karnında öldü sonra da kızı kimse toparlayamadı zaetn

selam kızlar ben tedaviye bu hafta başladım ama transferim nisan mayıs gibi olucak sanırım. o sıralar bayram vs var doktorlar bayramda çalışıyor mu biliyor musunuz?

Evet aynen o da stresli, sizin 4 tü hatırladım sonradan ben de düşündüm keşke internetten 5-10 kutu gebelik testi alsaydım her sabah yapar nefsimi köreltirdim diye iyi yapmışsınız, insan duramıyor birşey yapmak istiyor çünkü 👍
evet o ayrı bir stresti ya neyse geldi geçti şükür:) ben 6 tane aldım erken bebelik 2 günde bir yaparım dedim her gün değilde..şimdi yarın da çigi görmezsem yavaş yavaş moralim bozulur en azından iki güne bir olsun ki bir ihtimal😂

Merhabalar. Burdaki herkes bekleme sürecinde, sabır sakinlik ve sonucunda mutluluk gözyaşları diliyorum hepimize 🥰 ben de 21 şubatta ikinci transferimi oldum. Yaşım 35 olduğu için çift embriyo transferi hakkımı kullanmak istedim. Bu kez sanki alttan alttan minik bir adet sancısı gibi bişeyler oluyor gibi geliyor. Bi taraftan da bu kez progestan dex göbekten oluyorum morardı yaptığım yerler acaba oranın ağrıları mı diye düşünüyorum:)) pazar günü evde bir erken gebelik testi yapmayı planlıyorum varsa silik de olsa çıkar gibi düşünüyorum. Kabızlık sorunu yaşamamak için sabahları biraz zeytinyağı yiyorum, bol su içmeye çalışıyorum çok şükür yaşamadım öyle bir sorun. 1 hafta rapor aldım ilk 2 gün hep uzandım ama şimdi evde kalkıyorum yürüyorum minik ufak tefek işlerimi hallediyorum. İlkinde hiçbişey hissedemiyodum çok karamsardım ama bu kez olacak gibi hissediyorum, Allah hepimizin emeklerini mükafatlandırsın inşallah 🧚🏻‍♀️💕 Eski msjları okurken gördüm; hemen istediği ay hamile kalanlardan şöyle özel bir farkımız var bence hanımlar, öyle zorlu bir süreçten geçip elde etmiş olacağız ki evladımızla her anımız çok değerli olacak çok daha bilinçli olacağız🧚🏻‍♀️🧚🏻 Bir çocuğu fiziksel olarak büyütmek çok mesele değil bence, gerçekten ilgilenip özenle yetiştirmek hayırlı bir birey haline getirmek işin önemli kısmı. Bu kısmı da off demeden şükrederek yaşarız dye hayal ediyorum. Allah hepimizin zorunu kolaylaştırsın, herkese yürekten hayırlı evlat diliyorum 🙏🏻
Aynı gün transfer olmuşuz sizinle benim de çift konuldu ama biri iyi kalite biri orta kalite

evet o ayrı bir stresti ya neyse geldi geçti şükür:) ben 6 tane aldım erken bebelik 2 günde bir yaparım dedim her gün değilde..şimdi yarın da çigi görmezsem yavaş yavaş moralim bozulur en azından iki güne bir olsun ki bir ihtimal😂
Hangi marka aldınız, ben artımed diye bir marka almıştım 5. Gün akşamüstü erken yaptım hiçbirşey çıkmadı 6. Gün ilk idrarla normal yaptım silik çıktı ama bu markanın erken gebelik testinde ne kadar erken olduğu yazmıyor 😂 daha öncekilerde adetten 5 gün öncesine kadar falan yazıyordu. Yaptıkça bize de atın ama pazar ya da p.tesiden önce çıkmaz moral bozmayın boş yere

Yazısını 2 kere okudum bence umudunu hiç kaybetme demekki bebeğinin döllenme ve tutunma sorunu yok bu tüp Bebek için senin adına bir artı yavruların genetik testle özenle seçilip koyulucak sana Allah'ın izni ile pozitif i görürsün inşallah hepimizin imtihanı işte çoğumuz yıllardır bir kere bile çift çizgi görmedik teste 🥲 enerjini topla ve bu yola biran önce dimdik başla bizler güçlü kadınlarız 😊💪 hangi şehirde siniz acaba
Hepimiz her daim güçlü olalım inşallah bugün psikolojik destek için kliniğe geldim artık başka yolun kalmadı sağlıklı psikoloji için bunu anladım. Muştayım malesef umarım güzel olur her şey

Back