Merhabalar. Burdaki herkes bekleme sürecinde, sabır sakinlik ve sonucunda mutluluk gözyaşları diliyorum hepimize
ben de 21 şubatta ikinci transferimi oldum. Yaşım 35 olduğu için çift embriyo transferi hakkımı kullanmak istedim. Bu kez sanki alttan alttan minik bir adet sancısı gibi bişeyler oluyor gibi geliyor. Bi taraftan da bu kez progestan dex göbekten oluyorum morardı yaptığım yerler acaba oranın ağrıları mı diye düşünüyorum:)) pazar günü evde bir erken gebelik testi yapmayı planlıyorum varsa silik de olsa çıkar gibi düşünüyorum. Kabızlık sorunu yaşamamak için sabahları biraz zeytinyağı yiyorum, bol su içmeye çalışıyorum çok şükür yaşamadım öyle bir sorun. 1 hafta rapor aldım ilk 2 gün hep uzandım ama şimdi evde kalkıyorum yürüyorum minik ufak tefek işlerimi hallediyorum. İlkinde hiçbişey hissedemiyodum çok karamsardım ama bu kez olacak gibi hissediyorum, Allah hepimizin emeklerini mükafatlandırsın inşallah
Eski msjları okurken gördüm; hemen istediği ay hamile kalanlardan şöyle özel bir farkımız var bence hanımlar, öyle zorlu bir süreçten geçip elde etmiş olacağız ki evladımızla her anımız çok değerli olacak çok daha bilinçli olacağız
Bir çocuğu fiziksel olarak büyütmek çok mesele değil bence, gerçekten ilgilenip özenle yetiştirmek hayırlı bir birey haline getirmek işin önemli kısmı. Bu kısmı da off demeden şükrederek yaşarız dye hayal ediyorum. Allah hepimizin zorunu kolaylaştırsın, herkese yürekten hayırlı evlat diliyorum