• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ay ne bilim ya, doğa üsttü varlıklardan bahsediyor galiba:) rasnferden çıkmışım ağladım ağlayacağım , ablamız sübyandan bahsetti:)
ay töbe est.. hiç takılma bence ağzı olan konuşuyor hele ki öyle bi durumda böyle konuşan birine hiç takılma bence, benim bir arkadaşımın da bebeği olmuyor hocaya gittiler hoca olacak zamanı var demiş eşi sırf bu yüzden doktora götürmüyor bak olacakmış diye 10 yıllık evliler bazı şeyler çok acı

Sana da hayırlı olsun canım; Allahım versin ikiz hiç fark etmez:)) ya hasta bakıcı asansörde daha önce gebelik oldumu dedi? eve iki düşük oldu dedim,sübyan olabilir mi hiç hocaya gittin mi dedi:) ne bilim kızlar aklım karıştı yani inançsız biri değiim ama düşüğüde buna bağlamak istemedim::)
amin canım inşallah:)) valla olsunda aynen bende onu diyorum artık fark etmez:)) o neymiş ya ilk defa duyuyorum valla töbe töbee öğrendin mi ne olduğunu peki?

bende yaptım bugün 5. günümdü çıkmadı canım sen idrarda pozitifi kaçıncı günde gördün yada yaptın mı? evet aynen nasip kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz.inşallah bu sonuç güzel sonuçlanacak
ben idrar yapmadım tekrar 10. gün yani bugün kan verdim sonucu bekliyorum ama burdan bir arkadaş sabah ilk idrarla yapman lazımdı ve kanda çıksa bile çoğu kişide idrarda çıkmıyor üzülme demişti, herkesten o kadar fazla şey duyuyoruz ki kafamız allak bullak oluyor sürekli yediğimizi içtiğimizi sorgular olduk buda iyi bişey değil ama elimizdede değil

amin canım inşallah:)) valla olsunda aynen bende onu diyorum artık fark etmez:)) o neymiş ya ilk defa duyuyorum valla töbe töbee öğrendin mi ne olduğunu peki?
Valla araştırmadım pek, annelermizden duyduğum kadarıyla üç harfilerle ilğiliymiş:)töbe töbe gece gece korktum zaten saçma sapan rüyalar gödüm:)

Bu arada benim doktorum transfer hazırlığı aşamasında bant piyasada bulunmadığı için tamamen estrofem üzerinden ilaç kullandırmıştı. Hakkaten de biçok eczaneye sorduğumda yoktu. Hatta estrofemi bile sadece 1 kutu verebilirim diyen eczane duydum. Prolutex vermişti o da bulunmuyordu progestan dex e geçtim o yüzden.
Biz resmen bütün ildeki eczaneleri dolandık her yer ya bir ya iki tane yada hiç yok diyordu 9kutu aldım günde 3tane içiyorum yetiştiremiyecektik neredeyse

ay töbe est.. hiç takılma bence ağzı olan konuşuyor hele ki öyle bi durumda böyle konuşan birine hiç takılma bence, benim bir arkadaşımın da bebeği olmuyor hocaya gittiler hoca olacak zamanı var demiş eşi sırf bu yüzden doktora götürmüyor bak olacakmış diye 10 yıllık evliler bazı şeyler çok acı
Eşinde ne tuhamış bilemedim yani,hoca 20 yıl sonra olcak dese bekleyecekmi yani:)

ben idrar yapmadım tekrar 10. gün yani bugün kan verdim sonucu bekliyorum ama burdan bir arkadaş sabah ilk idrarla yapman lazımdı ve kanda çıksa bile çoğu kişide idrarda çıkmıyor üzülme demişti, herkesten o kadar fazla şey duyuyoruz ki kafamız allak bullak oluyor sürekli yediğimizi içtiğimizi sorgular olduk buda iyi bişey değil ama elimizdede değil
hmm anladım canım hadi bakalım o zaman gelecek kanda en iyisi zaten kan değeri garanti yani.. aynen idrarda çıkmayanın kanda çıkıyor çünkü ilk önce kana karışıyor canım. evet haklısın kim ne dese aaa öyle mi diyoruz oraya koşuyoruz. delirmeden halletsek şu işi:)

belli olmaz nasip kısmet sen kaçıncı günde yaptın testini? 3 mart test günü canım
3 mart çok geç ben gerildim 🙈😂 neden 3. Gün embriyosu mu? Benim 23 şubattı test günüm transfer gününü sayarsak 10. Gün ama ben pazar idrar baktım p.tesi kan verdim duramadım ki pazartesi 5 çıktı hatta rezillik 🙄 gerçi iyi mi oldu dersen hayır negatif idrar testi kanda millet 700 falan derken 5 görmek kötü hissettiriyor, aslında sabırlı olmak lazım.

Sübyan falan bilmem ama bizim burada da düşüne bir şeyler yapıyor kadınlar ve gerçekten de tutuyor 🤷‍♀️ 41 evli 41 ipe 41 düğüm Yasini Şerif sonra kilit falan var epey şeyler hatta bizim bi akrabamıza da yaptılar ama bildiğim kadarıyla onlarda doktorlar neden söyleyemiyor belirsiz düşük sebepleri
Rabbimin bir bildiği vardır diyorum bende ne bileyim inansan olmaz inanmasan olmaz ama ben yaşadım ve hala da yaşıyorum yapıyorlar çünkü 😁
Ne bilim canım ya,yani dediğin gibi inansak bir dert,inanmasak:) biz yine Allah tan ümidimi kaybetmeyelim::)

3 mart çok geç ben gerildim 🙈 neden 3. Gün embriyosu mu? Benim 23 şubattı test günüm transfer gününü sayarsak 10. Gün ama ben pazar idrar baktım p.tesi kan verdim duramadım ki pazartesi 5 çıktı hatta rezillik 🙄 gerçi iyi mi oldu dersen hayır negatif idrar testi kanda millet 700 falan derken 5 görmek kötü hissettiriyor, aslında sabırlı olmak lazım.
hahaha çok geç evet ama kan için beklerim gününü o yüzden gebelik testi aldım en azından çıkarsa koyulaşmaya bakarım diye nasip kısmet tabi.. yok canım 3 değil ama 5 te değil arada bir şey oldu benim 😂 bende anlamadımvalla o konuyu zaten. evet çok erken yapmakta iyi değil.çok bekliyorsun sonra kanda yükselsin diye

Biz resmen bütün ildeki eczaneleri dolandık her yer ya bir ya iki tane yada hiç yok diyordu 9kutu aldım günde 3tane içiyorum yetiştiremiyecektik neredeyse
Ben de stokladım. Günde 6 tane içiyorum. İlkinde bu kadar çok değildi bu kez niyeyse daha çok içiriyor

hmm anladım canım hadi bakalım o zaman gelecek kanda en iyisi zaten kan değeri garanti yani.. aynen idrarda çıkmayanın kanda çıkıyor çünkü ilk önce kana karışıyor canım. evet haklısın kim ne dese aaa öyle mi diyoruz oraya koşuyoruz. delirmeden halletsek şu işi:)
az kaldı inşallah sonra bebişlerimize ne alsak nasıl beslensek telaşına düşeriz :)

Back