ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Eşi çocuk istemiyor gibi geldi bana bunu bahane etmiş yazık ya şansı varken kullanamamak çok acı, hepimiz zamanının bekliyoruz illa ki zamanı gelince olacak ama oturup beklemek nedir?

Evet aynen o da stresli, sizin 4 tü hatırladım sonradan ben de düşündüm keşke internetten 5-10 kutu gebelik testi alsaydım her sabah yapar nefsimi köreltirdim diye iyi yapmışsınız, insan duramıyor birşey yapmak istiyor çünkü

Eşi çocuk istemiyor gibi geldi bana bunu bahane etmiş yazık ya şansı varken kullanamamak çok acı, hepimiz zamanının bekliyoruz illa ki zamanı gelince olacak ama oturup beklemek nedir?
evet aynen öyle bekliyorlar bi kere kendiliğindne gebe kaldı bebeği 8 aylıkken karnında öldü sonra da kızı kimse toparlayamadı zaetn

selam kızlar ben tedaviye bu hafta başladım ama transferim nisan mayıs gibi olucak sanırım. o sıralar bayram vs var doktorlar bayramda çalışıyor mu biliyor musunuz?

evet o ayrı bir stresti ya neyse geldi geçti şükür:) ben 6 tane aldım erken bebelik 2 günde bir yaparım dedim her gün değilde..şimdi yarın da çigi görmezsem yavaş yavaş moralim bozulur en azından iki güne bir olsun ki bir ihtimal

Aynı gün transfer olmuşuz sizinle benim de çift konuldu ama biri iyi kalite biri orta kalite

Hangi marka aldınız, ben artımed diye bir marka almıştım 5. Gün akşamüstü erken yaptım hiçbirşey çıkmadı 6. Gün ilk idrarla normal yaptım silik çıktı ama bu markanın erken gebelik testinde ne kadar erken olduğu yazmıyor daha öncekilerde adetten 5 gün öncesine kadar falan yazıyordu. Yaptıkça bize de atın ama pazar ya da p.tesiden önce çıkmaz moral bozmayın boş yere

Hepimiz her daim güçlü olalım inşallah bugün psikolojik destek için kliniğe geldim artık başka yolun kalmadı sağlıklı psikoloji için bunu anladım. Muştayım malesef umarım güzel olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…