• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Yok canım ya istanbuldayım, şimdi netten bakıp çevremde ki bütün eczaneleri aramaya başlayacağım:)
Anadolu yakasındaysanız Göztepe medical parkın yanında Ecrin var oraya sorun bu tip ilaçların stoğu genelde onlarda oluyor, Avrupa yakasındaysanız en çok tüp bebek merkezi Fulyada ordaki eczaneleri tavsiye ederim, inş bulursunuz bir an önce 🙏

O değilde kızlar savaş çıktı ilaçlar zaten bulunmuyor su ne olacak bundan sonra nasıl bulacağız ilaçları tedaviler sekteye uğrar mı acaba ya

Kesinlikle beklemek en zoru dediğin gibi bende iğne miğne acısını unuttum zaman geçsin istiyorum sadece:)
ben bu 10 günü atlattım ama nasıl atlattım 5. ün test yaptım negatif çıktı içim burkuldu sonra da akışına bıraktım dilerim hepimiiz pozitifleri alırız ama olmazsa da napalım biizmde sınavımız bu deriz

ğünde 4 kere alıyorum ,bir tane de vajinal alıyorum,eczane veriyor ama elimde yok dedi,olsun yapcka bir şey yok iğneler daha pahalı onları versinde :)
Günde 5 mi 🙈, sizin stok yapmanız lazım, İstanbuldaysanız dün ben Ecrinden aldım Merdivenköyde onlarda vardı yeni gelmiş.

ahhahaha ben bsra61 bsra61 B balbocegi34 :)) 19 unda transfer ve 2 yumoş:)) valla olursa ikiz hayır demem açıkçası😂
Sana da hayırlı olsun canım; Allahım versin ikiz hiç fark etmez:)) ya hasta bakıcı asansörde daha önce gebelik oldumu dedi? eve iki düşük oldu dedim,sübyan olabilir mi hiç hocaya gittin mi dedi:) ne bilim kızlar aklım karıştı yani inançsız biri değiim ama düşüğüde buna bağlamak istemedim::)

Anadolu yakasındaysanız Göztepe medical parkın yanında Ecrin var oraya sorun bu tip ilaçların stoğu genelde onlarda oluyor, Avrupa yakasındaysanız en çok tüp bebek merkezi Fulyada ordaki eczaneleri tavsiye ederim, inş bulursunuz bir an önce 🙏
Uzak canım oralar,burda ki eczanelere bakacağım olmazsa gidip alacağım tabi ki ,çok sağol canım

Sana da hayırlı olsun canım; Allahım versin ikiz hiç fark etmez:)) ya hasta bakıcı asansörde daha önce gebelik oldumu dedi? eve iki düşük oldu dedim,sübyan olabilir mi hiç hocaya gittin mi dedi:) ne bilim kızlar aklım karıştı yani inançsız biri değiim ama düşüğüde buna bağlamak istemedim::)
sübyan olabilir mi derken neyi kasdetmiş ben anlaamdım

Sübyan falan bilmem ama bizim burada da düşüne bir şeyler yapıyor kadınlar ve gerçekten de tutuyor 🤷‍♀️ 41 evli 41 ipe 41 düğüm Yasini Şerif sonra kilit falan var epey şeyler hatta bizim bi akrabamıza da yaptılar ama bildiğim kadarıyla onlarda doktorlar neden söyleyemiyor belirsiz düşük sebepleri
Rabbimin bir bildiği vardır diyorum bende ne bileyim inansan olmaz inanmasan olmaz ama ben yaşadım ve hala da yaşıyorum yapıyorlar çünkü 😁

ben bu 10 günü atlattım ama nasıl atlattım 5. ün test yaptım negatif çıktı içim burkuldu sonra da akışına bıraktım dilerim hepimiiz pozitifleri alırız ama olmazsa da napalım biizmde sınavımız bu deriz
bende yaptım bugün 5. günümdü çıkmadı canım sen idrarda pozitifi kaçıncı günde gördün yada yaptın mı? evet aynen nasip kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz.inşallah bu sonuç güzel sonuçlanacak

Back