- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
Ah ah bilmediğimiz neler vardır daha rabbim öğrenmemizi de nasip etmesin ya herkesin bu son transferi olsunhahaha popoya ilk defa duydum,ey allahım ya daha neler göreceğiz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah bilmediğimiz neler vardır daha rabbim öğrenmemizi de nasip etmesin ya herkesin bu son transferi olsunhahaha popoya ilk defa duydum,ey allahım ya daha neler göreceğiz:)
Anadolu yakasındaysanız Göztepe medical parkın yanında Ecrin var oraya sorun bu tip ilaçların stoğu genelde onlarda oluyor, Avrupa yakasındaysanız en çok tüp bebek merkezi Fulyada ordaki eczaneleri tavsiye ederim, inş bulursunuz bir an önceYok canım ya istanbuldayım, şimdi netten bakıp çevremde ki bütün eczaneleri aramaya başlayacağım:)
ahhahaha ben bsra61 B balbocegi34 :)) 19 unda transfer ve 2 yumoş:)) valla olursa ikiz hayır demem açıkçası3. Kim? Sizin transferler ne zamandı? İkiz mi istiyorsunuz? Ne çok sordum
ben bu 10 günü atlattım ama nasıl atlattım 5. ün test yaptım negatif çıktı içim burkuldu sonra da akışına bıraktım dilerim hepimiiz pozitifleri alırız ama olmazsa da napalım biizmde sınavımız bu derizKesinlikle beklemek en zoru dediğin gibi bende iğne miğne acısını unuttum zaman geçsin istiyorum sadece:)
Günde 5 mi , sizin stok yapmanız lazım, İstanbuldaysanız dün ben Ecrinden aldım Merdivenköyde onlarda vardı yeni gelmiş.ğünde 4 kere alıyorum ,bir tane de vajinal alıyorum,eczane veriyor ama elimde yok dedi,olsun yapcka bir şey yok iğneler daha pahalı onları versinde :)
Sana da hayırlı olsun canım; Allahım versin ikiz hiç fark etmez:)) ya hasta bakıcı asansörde daha önce gebelik oldumu dedi? eve iki düşük oldu dedim,sübyan olabilir mi hiç hocaya gittin mi dedi:) ne bilim kızlar aklım karıştı yani inançsız biri değiim ama düşüğüde buna bağlamak istemedim::)ahhahaha ben bsra61 B balbocegi34 :)) 19 unda transfer ve 2 yumoş:)) valla olursa ikiz hayır demem açıkçası
Allah yardımcımız olsun bende hiç hayır demem vallaahhahaha ben bsra61 B balbocegi34 :)) 19 unda transfer ve 2 yumoş:)) valla olursa ikiz hayır demem açıkçası
Merdicen köy neresi canım? sabah akşam 2'şer, gece de yatmadan vajinal :)))Günde 5 mi , sizin stok yapmanız lazım, İstanbuldaysanız dün ben Ecrinden aldım Merdivenköyde onlarda vardı yeni gelmiş.
Uzak canım oralar,burda ki eczanelere bakacağım olmazsa gidip alacağım tabi ki ,çok sağol canımAnadolu yakasındaysanız Göztepe medical parkın yanında Ecrin var oraya sorun bu tip ilaçların stoğu genelde onlarda oluyor, Avrupa yakasındaysanız en çok tüp bebek merkezi Fulyada ordaki eczaneleri tavsiye ederim, inş bulursunuz bir an önce
Benim de çift transfer ama korkuyorum ikizden hayırlısı tabi, gerçi değer düşük çıktı ikiz değil heralde , 28 mi test günü?ahhahaha ben bsra61 B balbocegi34 :)) 19 unda transfer ve 2 yumoş:)) valla olursa ikiz hayır demem açıkçası
Aynen canım inşallah,estrafemi hem yutup,hem vajinal koymak nedir ya?:)))Ah ah bilmediğimiz neler vardır daha rabbim öğrenmemizi de nasip etmesin ya herkesin bu son transferi olsun
sübyan olabilir mi derken neyi kasdetmiş ben anlaamdımSana da hayırlı olsun canım; Allahım versin ikiz hiç fark etmez:)) ya hasta bakıcı asansörde daha önce gebelik oldumu dedi? eve iki düşük oldu dedim,sübyan olabilir mi hiç hocaya gittin mi dedi:) ne bilim kızlar aklım karıştı yani inançsız biri değiim ama düşüğüde buna bağlamak istemedim::)
Anadolu yakası Göztepe medical parkın yanında hemen E-5 in kenarında, siz ne taraftasınız?Merdicen köy neresi canım? sabah akşam 2'şer, gece de yatmadan vajinal :)))
Sübyan falan bilmem ama bizim burada da düşüne bir şeyler yapıyor kadınlar ve gerçekten de tutuyor 41 evli 41 ipe 41 düğüm Yasini Şerif sonra kilit falan var epey şeyler hatta bizim bi akrabamıza da yaptılar ama bildiğim kadarıyla onlarda doktorlar neden söyleyemiyor belirsiz düşük sebepleriSana da hayırlı olsun canım; Allahım versin ikiz hiç fark etmez:)) ya hasta bakıcı asansörde daha önce gebelik oldumu dedi? eve iki düşük oldu dedim,sübyan olabilir mi hiç hocaya gittin mi dedi:) ne bilim kızlar aklım karıştı yani inançsız biri değiim ama düşüğüde buna bağlamak istemedim::)
Ay ne bilim ya, doğa üsttü varlıklardan bahsediyor galiba:) rasnferden çıkmışım ağladım ağlayacağım , ablamız sübyandan bahsetti:)sübyan olabilir mi derken neyi kasdetmiş ben anlaamdım
Vajinal mi hadi progestana alıştık daAynen canım inşallah,estrafemi hem yutup,hem vajinal koymak nedir ya?:)))
bende yaptım bugün 5. günümdü çıkmadı canım sen idrarda pozitifi kaçıncı günde gördün yada yaptın mı? evet aynen nasip kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz.inşallah bu sonuç güzel sonuçlanacakben bu 10 günü atlattım ama nasıl atlattım 5. ün test yaptım negatif çıktı içim burkuldu sonra da akışına bıraktım dilerim hepimiiz pozitifleri alırız ama olmazsa da napalım biizmde sınavımız bu deriz
Sorun şu ki içmeye başlarsam birkaç yudumla yetinememKız sigara içenlere bile günde bi kaç fırt çekin diyorlar sende bir kaç yudum iç nefsin ölsün en azından
belli olmaz nasip kısmet sen kaçıncı günde yaptın testini? 3 mart test günü canımBenim de çift transfer ama korkuyorum ikizden hayırlısı tabi, gerçi değer düşük çıktı ikiz değil heralde , 28 mi test günü?