• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bugün dayanamayıp ılık duşa girdim inanılmaz iyi geldi kızlar cuma dan beri nasır tutmam yakinmis duş almadan bir hafta dayananlara plaket verilsin 🤣🤣

Bugün dayanamayıp ılık duşa girdim inanılmaz iyi geldi kızlar cuma dan beri nasır tutmam yakinmis duş almadan bir hafta dayananlara plaket verilsin 🤣🤣
valla ben dün aldım ılık hatta soğuk dondum ama dayanamazdım daha fazla cumartesi transfer oldum 2 gün yeter zaten 2 gün sonra alabilrsiniz demişlerdi. sadece çok sıcak su ile almadım ama durana gerçekten verilsin yani:)

valla ben dün aldım ılık hatta soğuk dondum ama dayanamazdım daha fazla cumartesi transfer oldum 2 gün yeter zaten 2 gün sonra alabilrsiniz demişlerdi. sadece çok sıcak su ile almadım ama durana gerçekten verilsin yani:)
Ilık suya nasıl alisacaksak ya gerçi yazın da progestan hormonu ile çıplak gezsek serinleyemezdikk 🤣

Beni şimdi geri aradılar iğneler bitince başka yokmuş sadece fitil devam edicem😄 o iğne bitsin başka bişey istemiyorum🙃
ben de iğnenin acısına razıyım ama çalışırken özellikle fitil çok zor oluyor. Yapıp 5-10 dk oturuyorum en fazla, evdeki gibi rahat olmuyor gündüz yaptıklarım

4-5-6.gün testlerim kan vermedim ya daha gün gün koyulaşacakmı bakıyorum bugün 6.gün
Katılıyorum, pozitif görenlerin mutlulukları daim olsun buna gönülden katılıyorum ama önceki transferimde bende idrarda 2. Çizgileri görmüştüm sonra maalesef düşüşe geçti. İnşallah hepimiz bu zor süreçte amacımıza ulaşırız ama kendimizi kaptırmadan tevekkül içerisinde yapmalıyız bunu unutmamalıyız ki mutluluklarda bizim hüzünlerde.. benim transferin 6. Günü, transfer günün saymazsak.. perşembe kan vermeyi düşünüyorum evde yapmıcam test filan, yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum açıkçası...
Yani keşke yanıltıcı olmasa hemen öğrenip sevinsek ,sevinçlerimizi paylaşsak ama maalesef sabretmek lazım değerleri görmek lazım kimyasal mı ne olduğunu anlamak için hepimizin inşallah sonuçları pozitif olur canı gönülden isterim 🤲

ben de iğnenin acısına razıyım ama çalışırken özellikle fitil çok zor oluyor. Yapıp 5-10 dk oturuyorum en fazla, evdeki gibi rahat olmuyor gündüz yaptıklarım
Bana eve gelince at eksiklerini dedi bi de hijyen açısından da zor çalışırken

Bana duşla ilgili bir şey demediler opudan sonra sadece bugün duş alma alırsan da ayakta çok ılık suyla ve sakın karnına su tutma demişti

Ilık suya nasıl alisacaksak ya gerçi yazın da progestan hormonu ile çıplak gezsek serinleyemezdikk
ya valla ben kaynar kaynar almaya alışmışım ya dondum titreyerek çıktım duştan zaten maksat gusul almak içindi fazla uzatmadım🤣 geçen gece ben afedersiniz ama donla yattım yani yandım😂😂

Bana duşla ilgili bir şey demediler opudan sonra sadece bugün duş alma alırsan da ayakta çok ılık suyla ve sakın karnına su tutma demişti
opü zamanı bugün duş alabilirsin dediler bana da tranferde de yarın alabilirsin demişlerdi ben yine 1 gün geç aldım :)

Sen yine de bir kaç gün almamaya çalış en az iki gün diyorlar ama gidebildigi yere kadar giden kardeşlerimiz var elbette ben 4. Günde pes dedim

ya valla ben kaynar kaynar almaya alışmışım ya dondum titreyerek çıktım duştan zaten maksat gusul almak içindi fazla uzatmadım🤣 geçen gece ben afedersiniz ama donla yattım yani yandım😂😂
Sorma ya sıcak su terapisi diye birşey var yani ama kimse anlamıyor beni 🤣🤣 bende her sabah kalktigimda çok terliyorum iki gündür doğalgaz yakmıyorum evde

Sorma ya sıcak su terapisi diye birşey var yani ama kimse anlamıyor beni 🤣🤣 bende her sabah kalktigimda çok terliyorum iki gündür doğalgaz yakmıyorum evde
anlayamazlaaar bizi o sıcak suyun rahatlatma hissi hiçbir şeyde yok valla😂 di mi ben tek değilim yani bunalıyor insan şirkette normalde donarım şimdi kısa kollu ile duruyorum yardımcı abla şokta sana ne oluyor diyor 😂

Sen yine de bir kaç gün almamaya çalış en az iki gün diyorlar ama gidebildigi yere kadar giden kardeşlerimiz var elbette ben 4. Günde pes dedim
Raporluyum zaten evdeyim o yüzden iki gün dayanırım diye düşünüyorum gece saçlarım çok terliyor sadece ona da at kuyruğu artık 😂

Back