• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hiç hücresinden falan bahsetmedi canım iyi kalite orta kalite dedi o an zaten biz şoktan bir şey sormadık embriyoloğumuz çok tatlıydı beni laboratuvara götürdü önlükle embriyomu gösterdi bana 🥰 inşallah dediğin gibi olur gönül ister ikisi de tutsun ama ☺️İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız hepimiz 🤲 Garanti olsun diye öyle dedi sanırım normalde adetime 10 gün var zaten belli olur da bilemiyorum artık ne zaman yaparım testi ya da gerek kalır mı bejden adet öncesi leke geliyor normalde belli oluyor şimdi gerçi hormonlar takla attı ne olur bilinmez
Progestan kullanmıyor musunuz? Adet olmazsınız ki 🙈

Evet benim de 14 şubatta transfer oldu, testi 21 inde yaptım, çarşamba tekrarlayacağım
idrar testi yaptınız mı acaba? ben de 13 şubatta transfer oldum, bugün 10. günü. sabah ilk adrarla yaptım,negatif. Kan vermedim daha ama çok moralim bozuldu

idrar testi yaptınız mı acaba? ben de 13 şubatta transfer oldum, bugün 10. günü. sabah ilk adrarla yaptım,negatif. Kan vermedim daha ama çok moralim bozuldu
Yok ben direk kan verdim idrar testi daha önceden yanıltmıştı beni .sizin kaçıncı gün embriyosuydu

Bence bugün kan verin 3. Ya da 5. Gün embriyosu hangisiyse artık kanda kesin çıkar

Evet benim de 14 şubatta transfer oldu, testi 21 inde yaptım, çarşamba tekrarlayacağım
Hadi bakalım inş tutunmuştur, ben de çarşamba tekrar yaptıracağım zaten ilk sonucu yollamadım doktora biz sana pazartesi mi yap dedik diycek 🙈😂, 5 aslında olumlu bir rakam ben şu ana kadar max 2 gördüm o da çatlatma iğnesinin 10. Günüydü iğneden yani ama şimdi de ilaçlar yüksek çıkarıyor olabilir mi bilmiyorum daha önce progestan benzeri bir tüp kullandım aşılamalarımın birinde baya 0 a yakın çıkmıştı o zaman beta sonucu ama belki diğer ilaçlar yapıyor olabilir. Umutlanıyım mı umutlanmıyım mı bilemedim 🤷‍♀️

İnşallah peş peşe güzel haberler vermek nasip olur 😊🤲🧿 Okan ı ilgi alaka olarak öneriyor Sun yani olurda tutmazsa Ağustos da merkez arayışına giricem çünkü 25 temmuz da yıllık izine çıkıcaz negatif görürsem gelir gelmez özel bi merkezde vakit kaybetmeden tekrar başlamak istiyorum gönlüm bahçeci ye gitmekten yana ama tabiki inşallah Allah on izini ile gerek kalmaz 😊
İnşallah gerek kalmaz 🤲 Yani sonucu görmeden bilemiyorum tabi biraz da benim kanla ilgili bir durumun olduğu için çok iyi senkronizeydiler hemşireler falan zaten daha çok bilgi veriyor ilgi alaka gayet iyiydi .Doktordan Bahçecidekiler gibi bi ilgi bekleme az konuşuyor,realist ,işini biliyor o şekilde sadece muayene esnasında görüyorsun zaten asistanları daha çok iletişim halinde kendi cep numarasını da verdi ama ben hiç aramadım henüz 😃 Bahçeci’de Sabri beyle başlamayı düşünüyorduk ön görüşme vs her şeyimizi planlamıştık orası da bayağı kalabalık ama beni birçok dr buna yönlendirince ani oldu bakalım sonu güzel olsun 🤲

Kızlar günaydın herkese sabah sabah çok iç açıcı bir konu değil ama😳 Herkes kabızlık şikayeti ediyor aranızda hiç ishal durumu yaşayan varmı acaba?

Kızlar günaydın herkese sabah sabah çok iç açıcı bir konu değil ama😳 Herkes kabızlık şikayeti ediyor aranızda hiç ishal durumu yaşayan varmı acaba?
ben bugün iyice kabız oldum ve hiç umduum kalmadı artık o kadar kötü sıkıştım ki ne yapabiildim o kadar sıkınma ıkınmayla umutlarım tükendi.. keşke ishal olsam dedim o anda..muz ye canım iyi gelir

Aaaa kuzum geçmiş olsun umarım bir an evvel uçup gider sürekli kaybettigin suyu içmeye çalis.Suana kadar hep kabızlıkti eşim ishal şüphesiyle test yaptırmıştı Allah göstermesin de bugün kendini biraz dinle bakalım.bogaz,burun,geniz.

ben bugün iyice kabız oldum ve hiç umduum kalmadı artık o kadar kötü sıkıştım ki ne yapabiildim o kadar sıkınma ıkınmayla umutlarım tükendi.. keşke ishal olsam dedim o anda..muz ye canım iyi gelir
Kendini suçlama bu doğal bir durum.
Yapacak birşey yok vücudundan o toksinleri atman daha iyi hiç değilse.

Aaaa kuzum geçmiş olsun umarım bir an evvel uçup gider sürekli kaybettigin suyu içmeye çalis.Suana kadar hep kabızlıkti eşim ishal şüphesiyle test yaptırmıştı Allah göstermesin de bugün kendini biraz dinle bakalım.bogaz,burun,geniz.
Ya çok korkuyorum ben normalde hiş bu tarz sıkıntılar yaşamam yıllar sonra ilkkez oldum desem yeri var. Dışarı da çıkmıyorum eşimden de uzak duruyorum. Aklıma direk corona geldi inşallah öyle değildir😔

Kendini suçlama bu doğal bir durum.
Yapacak birşey yok vücudundan o toksinleri atman daha iyi hiç değilse.
ne yapsam olmadı her şeyi denedim hayatımda yemeyeceğim daha önce asla yemem dediğim şeyi bile yedim ama yok yanibundan sonrası nasip kısmet..ben elimden geleni yaptım

Deme öyle umut hep vardır. Kayısı sayısını yükselt yada hoşaf falan yap, zeytin yağı iç bir iki yemek kaşığı hem zaten kaçıncı günün artık tutunmuştur bebiş bir yerlere üzme kendini

Deme öyle umut hep vardır. Kayısı sayısını yükselt yada hoşaf falan yap, zeytin yağı iç bir iki yemek kaşığı hem zaten kaçıncı günün artık tutunmuştur bebiş bir yerlere üzme kendini
valla kayısı yemekten kabak yemekten artık midem bulandı en son çare şu şurubu aldım onu içicem gelmesini bekliyorum..şimdi yine kayısı yiyorum bunu yazarken. transfer gününü saymazsak daha 3.. rabbim yardım etsin inşallah sorun olmaz en korktuğum şey başıma geldi😭😭

valla kayısı yemekten kabak yemekten artık midem bulandı en son çare şu şurubu aldım onu içicem gelmesini bekliyorum..şimdi yine kayısı yiyorum bunu yazarken. transfer gününü saymazsak daha 3.. rabbim yardım etsin inşallah sorun olmaz en korktuğum şey başıma geldi😭😭
Zeytin yağını denedin mi? Kötüyü çağırma lütfen bende berbat haldeyim ama bebişim iyidir Allah'ın izniyle🥺 üzme kendini

Back