• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Zeytin yağını denedin mi? Kötüyü çağırma lütfen bende berbat haldeyim ama bebişim iyidir Allah'ın izniyle🥺 üzme kendini
yok onu da denicem ama hatta kayısıya koyup ye dedi kv bakalım..çağırmak istemiyorum ama elimde de değil çok kötüydü yarım saaten fazla kaldım wc de mahvoldum. hayır basur da olacağım bu gidişle daha kötü hal alacak durum.. canım başka bir şeyin var mı? biz ishalken annem hep kahve ve limon verirdi o geçirirdi ama durum hamişlik olunca farklı tabi. muz varsa muz ye yada patates haşla onu ye bağırsaklarını tutar.üzme sende kendini inşallah olmaz bir şey iyidir allahın izni ile.

yok onu da denicem ama hatta kayısıya koyup ye dedi kv bakalım..çağırmak istemiyorum ama elimde de değil çok kötüydü yarım saaten fazla kaldım wc de mahvoldum. hayır basur da olacağım bu gidişle daha kötü hal alacak durum.. canım başka bir şeyin var mı? biz ishalken annem hep kahve ve limon verirdi o geçirirdi ama durum hamişlik olunca farklı tabi. muz varsa muz ye yada patates haşla onu ye bağırsaklarını tutar.üzme sende kendini inşallah olmaz bir şey iyidir allahın izni ile.
Valla Allah yardımcımız olsun🥺 zaten bu streslerr mahvediyor insanı. Doktorumu aradım ama ulaşamadım nasip ya biraz da biz kendimizi ne kadar yıpratırsak yıpratalım değişmez sonuç birde stresle destekliyoruz problemleri. Beklicez el mahkum 🥺

Valla Allah yardımcımız olsun🥺 zaten bu streslerr mahvediyor insanı. Doktorumu aradım ama ulaşamadım nasip ya biraz da biz kendimizi ne kadar yıpratırsak yıpratalım değişmez sonuç birde stresle destekliyoruz problemleri. Beklicez el mahkum 🥺
Kesinlikle öylee ben ağladım sinirden arkadaşım geldi ıkınmaktan çok şu anda daha fazla zarar veriyorsun dedi haklı..biraz sakin kalmaya çalışmalıyız ve tevekkül etmeliyiz..ama insan zor şeyler yaşayınca birden aklından çıkıyor verende o alanda o sen istersen en güzel şekilde geçir bu süreci olmayacaksa olmaz. rabbim kötü şeyler yaşatmasın hepimiz sağlıklla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah.. artık stresi atıyorum ne yapayım çıkamazsam çıkamam içimde kalsın en kötü lağman yaparım😅😅

negatifi görünce korkuyorum kan testine gitmeye :KK43: allah hayırlısını nasip etsin,başka diyecek bir şey yok..
Kesinlikle ben de öyleyim önce merak edip edip durdum şimdi de keşke hiç yapmasam modundayım, herşeyin hayırlısı olsun eğer vakit tamamsa allah hepimizi sevindirecektir inşallah

Hadi bakalım inş tutunmuştur, ben de çarşamba tekrar yaptıracağım zaten ilk sonucu yollamadım doktora biz sana pazartesi mi yap dedik diycek 🙈😂, 5 aslında olumlu bir rakam ben şu ana kadar max 2 gördüm o da çatlatma iğnesinin 10. Günüydü iğneden yani ama şimdi de ilaçlar yüksek çıkarıyor olabilir mi bilmiyorum daha önce progestan benzeri bir tüp kullandım aşılamalarımın birinde baya 0 a yakın çıkmıştı o zaman beta sonucu ama belki diğer ilaçlar yapıyor olabilir. Umutlanıyım mı umutlanmıyım mı bilemedim 🤷‍♀️
Benim merkez bana 24 ünde test yapın dedi , ben de bu test sonucumu atamadım tabi , dondurulmuş transferde bence ilaç etkisi olmuyor , taze transferde oluyor

Ya çok korkuyorum ben normalde hiş bu tarz sıkıntılar yaşamam yıllar sonra ilkkez oldum desem yeri var. Dışarı da çıkmıyorum eşimden de uzak duruyorum. Aklıma direk corona geldi inşallah öyle değildir😔
Ya insallah degilsindir kuzum sen yine de gün boyu boğazlarını gargara yap sirke ile burnuna sirke çek evet canin azcik yanacak ama tüm doktorlar bunu öneriyor ciğerlerine mikrop inmemesi önlem olur hem umarım gün içinde toplarsın kendini 🙏🙏

Kesinlikle öylee ben ağladım sinirden arkadaşım geldi ıkınmaktan çok şu anda daha fazla zarar veriyorsun dedi haklı..biraz sakin kalmaya çalışmalıyız ve tevekkül etmeliyiz..ama insan zor şeyler yaşayınca birden aklından çıkıyor verende o alanda o sen istersen en güzel şekilde geçir bu süreci olmayacaksa olmaz. rabbim kötü şeyler yaşatmasın hepimiz sağlıklla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah.. artık stresi atıyorum ne yapayım çıkamazsam çıkamam içimde kalsın en kötü lağman yaparım😅😅
Aaaa evet sorsana doktoruna yapabiliyorsan zararı yoksa hiç bekleme yap bence. Ben dün dut kayısı falan yedim ama hergün muz yiyordum yemeği unuttum belki ondandır. Hem coraspin hem oksapar hem ananas yiyorum pıhtı sorunum var diye belki ondandır. Seninki zaten belli progestan yapıyor. Zeytin yağını dene ve stresi bırak bende bırakıyorum an itibari ile herşey Rabbimin bileceğine kalmış. Zaten gariplerim aşağıda tutunma savaşı veriyorlar bir de biz üzerine ah vah diyerek daha da zorluyoruz onları.😔

Ya insallah degilsindir kuzum sen yine de gün boyu boğazlarını gargara yap sirke ile burnuna sirke çek evet canin azcik yanacak ama tüm doktorlar bunu öneriyor ciğerlerine mikrop inmemesi önlem olur hem umarım gün içinde toplarsın kendini 🙏🙏
İğnem var bugün 🥺 Bir de ben korkudan kaç gün oldu yıkanmadım🙂 sudan çıkmış balığa döndüm ya resmen. Feryal hanımı aradım cevap vermedi yoğunlar galiba. Bakalım inşallah kötü birşey değildir. Sağol canım benim amin kim varsa sıkıntı yaşayan Biran evvel atlatsın inşallah.

Kızlar lütfen suçlamayın kendinizi ya açın pencereyi içeri oksijen girsin havaniz değişsin siz savaşçı kadınlarsiniz ne yollardan geçtik bunlarla mi yılacağız ?

İğnem var bugün 🥺 Bir de ben korkudan kaç gün oldu yıkanmadım🙂 sudan çıkmış balığa döndüm ya resmen. Feryal hanımı aradım cevap vermedi yoğunlar galiba. Bakalım inşallah kötü birşey değildir. Sağol canım benim amin kim varsa sıkıntı yaşayan Biran evvel atlatsın inşallah.
Aaa ne iğnesi daha bitmedi mi iğneler.Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏

İnşallah gerek kalmaz 🤲 Yani sonucu görmeden bilemiyorum tabi biraz da benim kanla ilgili bir durumun olduğu için çok iyi senkronizeydiler hemşireler falan zaten daha çok bilgi veriyor ilgi alaka gayet iyiydi .Doktordan Bahçecidekiler gibi bi ilgi bekleme az konuşuyor,realist ,işini biliyor o şekilde sadece muayene esnasında görüyorsun zaten asistanları daha çok iletişim halinde kendi cep numarasını da verdi ama ben hiç aramadım henüz 😃 Bahçeci’de Sabri beyle başlamayı düşünüyorduk ön görüşme vs her şeyimizi planlamıştık orası da bayağı kalabalık ama beni birçok dr buna yönlendirince ani oldu bakalım sonu güzel olsun 🤲
İnşallah sonu hepimizin güzel ve hayırlı olur ve bebeklerimiz gelir de doğum için hastane ararız tedavi için değil 😊🤭

Aaaa evet sorsana doktoruna yapabiliyorsan zararı yoksa hiç bekleme yap bence. Ben dün dut kayısı falan yedim ama hergün muz yiyordum yemeği unuttum belki ondandır. Hem coraspin hem oksapar hem ananas yiyorum pıhtı sorunum var diye belki ondandır. Seninki zaten belli progestan yapıyor. Zeytin yağını dene ve stresi bırak bende bırakıyorum an itibari ile herşey Rabbimin bileceğine kalmış. Zaten gariplerim aşağıda tutunma savaşı veriyorlar bir de biz üzerine ah vah diyerek daha da zorluyoruz onları.😔
Soracağım şu zeytinyağı olayını da bi yapayım o da işe yaramazsa lağmanı soracağım artık napayım.. aa evet canım senin onlardan dolayı olmuş olabilir bence bir muz ye varsa toparlasın ve bol su iç ki gidenler yerine gelsin.. dut kurusu da aldım onu da yiyeyim anam bunlara rağmen de olmazsa ben daha ne yapayım.. ahh evet canım bizim bebeklerimiz tutunma savaşı veriyor bizde onları üzüyoruz şimdi biraz dua edip onları allaha emanet edelim senin içinde dua edeceğim bebişlerimiz güzelce tutunsun sağlıkla gelsinler.. bide mutlu anneleri olarak onları kucaklayalım🥰🥰

Kızlar günaydın herkese sabah sabah çok iç açıcı bir konu değil ama😳 Herkes kabızlık şikayeti ediyor aranızda hiç ishal durumu yaşayan varmı
valla kayısı yemekten kabak yemekten artık midem bulandı en son çare şu şurubu aldım onu içicem gelmesini bekliyorum..şimdi yine kayısı yiyorum bunu yazarken. transfer gününü saymazsak daha 3.. rabbim yardım etsin inşallah sorun olmaz en korktuğum şey başıma geldi😭😭
Ya birşey önericem ama normal doğuma giden kadınlara devlet hastanesinde bir krem veriliyor onu makattan sıkınca ishal gibi bağırsağını boşaltır bence eczaneden ondan al hem ıkınmamış olursun. Bir fikir yani sana kalmış aklıma direk o geldi

Ya birşey önericem ama normal doğuma giden kadınlara devlet hastanesinde bir krem veriliyor onu makattan sıkınca ishal gibi bağırsağını boşaltır bence eczaneden ondan al hem ıkınmamış olursun. Bir fikir yani sana kalmış aklıma direk o geldi
Evet lağman işte iğrenç bişey ama mecbur kalırsam yapıcam canım sağol

Back