• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ananasta yiyorsunuz değil mi? Benim doktorum nane,maydanoz,nar ve bitki çaylarını yasakladı. Her gün bir dilim ananas ye dedi ben kabak çekirdeği dut ve avokado da ekledim beslenmeme. Bebişkom sayesinde sağlıklı da beslenmiş oluyorum😍
Ben ananas tercih etmeyeceğim bu süreçte kan sulandırıcı etkisi var o da benim için sakıncalı o sebeple .Bugün çıkarken hemşire şey dedi hiçbir şey yiyerek kür uygulayarak onun tutunmasını sağlayamazsın dedi .Tabi dengeli ve sağlıklı beslen ama illa şart değil zaten o tükettiğimiz vitaminler folik asitler balık yağı vs içinde çoğu şey var .Yine de işte içimiz rahat etsin biz de bir şey yapalım diye yapmaya çalışıyoruz

Ben ananas tercih etmeyeceğim bu süreçte kan sulandırıcı etkisi var o da benim için sakıncalı o sebeple .Bugün çıkarken hemşire şey dedi hiçbir şey yiyerek kür uygulayarak onun tutunmasını sağlayamazsın dedi .Tabi dengeli ve sağlıklı beslen ama illa şart değil zaten o tükettiğimiz vitaminler folik asitler balık yağı vs içinde çoğu şey var .Yine de işte içimiz rahat etsin biz de bir şey yapalım diye yapmaya çalışıyoruz
Benim direk bana verilen transfer sonrası listem var doktorun verdiği orada günde bir dilim yenecek diye belirtmişler kuzum. O nedenle yiyorum☺️

Bugün 7. Gün bitti 28 inde test yapıcam resmen günler geçmiyor ya 🙈 sana kaçında test yap dedi Eray bey 🤭 ben inanıyorum seninki pozitif olucak 🧿
Yaa öyle mi düşünüyorsun 🥲Ben çok olumsuzum neyse yprum yapmak istemiyorum ama 😬 5 Mart benim test tarihim senin az kalmış hadi bakalım ☺️

Değerin geç yükselebilir veya tek bebek tutunduysa ama bekle iki gün sonra tektar et valla ben hala kan vermedim.gidip vermemek için kendimi zor tutuyorum
Erken bekleyin bence de benim gibi kalmak da kötü oluyor çünkü erken verince sonuç yanıltıyor 🙈 hepimize sabır diliyorum 😂

Avokadolu ben de bir türlü sevemiyprum ama bugün balla ezdim yoğurt çilek muz granola kuru dut böyle bi tatlı gibi bi şey yaptım baya güzel gidiyor
Süzme yoğurda ezip katıyorum çok yakışıyor bir deneyin isterseniz, hiç tatlı birşeylerle yemedim bu arada ben sadede seviyorum amayumurta ve peynirle çok yakıştırıyorum, bakiyim bir de tatlı deniyim 👍

Süzme yoğurda ezip katıyorum çok yakışıyor bir deneyin isterseniz, hiç tatlı birşeylerle yemedim bu arada ben sadede seviyorum amayumurta ve peynirle çok yakıştırıyorum, bakiyim bir de tatlı deniyim 👍
Ben tuzlularda salatada falan hiç sevemiyorum arada yine katarım salatalara ama hep dipte kalıyor yine 😂 sos olarak yapınca da hoşlanmıyorum amq böyle granolayla falan tadı hiç gelmediği için muz çilek gibi meyveler daha baskın olduğundan anlamadan yemiş oldum yarın yine öyle yaparım muhtemelen

Yaa öyle mi düşünüyorsun 🥲Ben çok olumsuzum neyse yprum yapmak istemiyorum ama 😬 5 Mart benim test tarihim senin az kalmış hadi bakalım ☺️
Güzel düşün güzel olsun kalite li emriyo var içinde biri de Orta kalite 2 tane biri tutacaktır eminim 🤭 kaç hücreli idi, 13 . Gün istemiş testi 9. Günü falan istiyor dü bazı doktorlar bence sen 3 gün önceden yaptır ya heyecan yaptım senin adına vallahi 🤭🤭🤭🤭

Biraz geç diil mi, zaten 5. Gün embriyosu, gerçi garanti olsun istemiştir belki doktor ama bizi düşünen yok nasıl bekliyoruz 🙈😂 benden 9. Gün istedi dayanamadım 7. Gün yaptırdım

Güzel düşün güzel olsun kalite li emriyo var içinde biri de Orta kalite 2 tane biri tutacaktır eminim 🤭 kaç hücreli idi, 13 . Gün istemiş testi 9. Günü falan istiyor dü bazı doktorlar bence sen 3 gün önceden yaptır ya heyecan yaptım senin adına vallahi 🤭🤭🤭🤭
Hiç hücresinden falan bahsetmedi canım iyi kalite orta kalite dedi o an zaten biz şoktan bir şey sormadık embriyoloğumuz çok tatlıydı beni laboratuvara götürdü önlükle embriyomu gösterdi bana 🥰 inşallah dediğin gibi olur gönül ister ikisi de tutsun ama ☺️İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız hepimiz 🤲 Garanti olsun diye öyle dedi sanırım normalde adetime 10 gün var zaten belli olur da bilemiyorum artık ne zaman yaparım testi ya da gerek kalır mı bejden adet öncesi leke geliyor normalde belli oluyor şimdi gerçi hormonlar takla attı ne olur bilinmez

Hiç hücresinden falan bahsetmedi canım iyi kalite orta kalite dedi o an zaten biz şoktan bir şey sormadık embriyoloğumuz çok tatlıydı beni laboratuvara götürdü önlükle embriyomu gösterdi bana 🥰 inşallah dediğin gibi olur gönül ister ikisi de tutsun ama ☺️İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız hepimiz 🤲 Garanti olsun diye öyle dedi sanırım normalde adetime 10 gün var zaten belli olur da bilemiyorum artık ne zaman yaparım testi ya da gerek kalır mı bejden adet öncesi leke geliyor normalde belli oluyor şimdi gerçi hormonlar takla attı ne olur bilinmez
İnşallah peş peşe güzel haberler vermek nasip olur 😊🤲🧿 Okan ı ilgi alaka olarak öneriyor Sun yani olurda tutmazsa Ağustos da merkez arayışına giricem çünkü 25 temmuz da yıllık izine çıkıcaz negatif görürsem gelir gelmez özel bi merkezde vakit kaybetmeden tekrar başlamak istiyorum gönlüm bahçeci ye gitmekten yana ama tabiki inşallah Allah on izini ile gerek kalmaz 😊

Back