• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

çok şanslısınız yaa benim yaşadağım yerde hiç bir yakınım yok malesef... opu daanestezi falan biri olması gerekir mi acaba aklımda o var şimdi eşimde biraz panik bu konularda ne yaparız bilmiyorum hiç
Seni temaslı olarak yadırmadı demi canım? Benim opum covit pozitif çıktı diye iptal oldu çünkü hasta bile değildik 🤦 inşallah sıkıntı yaşamazsınız ya

Seni temaslı olarak yadırmadı demi canım? Benim opum covit pozitif çıktı diye iptal oldu çünkü hasta bile değildik 🤦 inşallah sıkıntı yaşamazsınız ya
Temaslıları sen demiyorsun ki, sistemde hanede kim varsa hatırlatma dozunu olmadıysa direk o da karantinaya alınıyor. Eşimi ve oğlumu sorgusuz sualsiz aldılar valla karantinaya, oğlum evde kalmıyor annesinde kalıyor desemde yemediler :)))

çok şanslısınız yaa benim yaşadağım yerde hiç bir yakınım yok malesef... opu daanestezi falan biri olması gerekir mi acaba aklımda o var şimdi eşimde biraz panik bu konularda ne yaparız bilmiyorum hiç
Hiç gerek yok benim de ailemden hiç kimse bilmiyor durumu tedavi olduğumuzu vs.Hem üzülmesinler hem bana gereksiz stres olmasın diye söylemedim eşimle ikimiz gayet hallettik.çıkınca zaten direkt masadan sedyeyle yatağa onlar getiriyor hemşireler daha sonra yardımcı oluyorlar eğer eşinize de anestezi olursa hemşireler daha yakından ilgilenir .Zaten öyle uzun süren bi anestezi değil çabuk açılıyorsunuz stres yapmayın

Evet bir arkadaş daha aynısını dedi biraz yiyebiliyorum midem fazla almıyor beyaz peynirde ekledim içine yok hepsi gitmiyor 😁 çeyrek ancak obada şükür diyorum
Avokadolu ben de bir türlü sevemiyprum ama bugün balla ezdim yoğurt çilek muz granola kuru dut böyle bi tatlı gibi bi şey yaptım baya güzel gidiyor

Hiç gerek yok benim de ailemden hiç kimse bilmiyor durumu tedavi olduğumuzu vs.Hem üzülmesinler hem bana gereksiz stres olmasın diye söylemedim eşimle ikimiz gayet hallettik.çıkınca zaten direkt masadan sedyeyle yatağa onlar getiriyor hemşireler daha sonra yardımcı oluyorlar eğer eşinize de anestezi olursa hemşireler daha yakından ilgilenir .Zaten öyle uzun süren bi anestezi değil çabuk açılıyorsunuz stres yapmayın
Teşekkürler canım bakalim artık inşallah belli olsun da ne xamn olacağı rabbim bir yoluna koyar inşallah 🤗

Kızlar yazdıklarınızı o kadar heyecanla okuyorum ki😍 benim de 15 yumurta toplandı 11i olgunmus onlari kullanmışlar 3. Gune 9 tanesi devam ediyordu. Yarın arayıp haber verecekler minnoslarin son durumunu ☺️ basta doktor taze transfer yapacam dedi opuya girince dondurulmus yapalim daha fazla sans olur dedi bekleyecegim icin üzüldüm ama üzüntümü yasayamadan verdiler narkozu😅😅 transfer olanlarin bekleme heyecanini, test yapacakların değerlerini umutla, heyecanla paylaşıyorum ve bekliyorum. Hepimizin gönlüne göre olsun insallah🙏🏻🙏🏻

Kızlar iyi akşamlar elimde bir adet gonal 450 var eczaneden daha uygun fiyata vereceğim düşünen olursa.

Kızlar iyi akşamlar elimde bir adet gonal 450 var eczaneden daha uygun fiyata vereceğim düşünen olursa.
Kız postumu kapattırıcan ilaç satışı yasak mesajını sil bence sonra burayı kaparlar mesaj göndermeye

Seveni çok aslnda ama ben önceden beri hoşlanmıyorum kendisinden 😬 evet benim yaptığımda tadı asla ağza gelmiyor
Evet benim yiğenim tek başına yiyor avakado yu valla 🤣🤣 ablam sabahları veriyor kahvaltısında
Yarın bi çarşıya ineceğim 1 tane kaldı almam lazım

Ananasta yiyorsunuz değil mi? Benim doktorum nane,maydanoz,nar ve bitki çaylarını yasakladı. Her gün bir dilim ananas ye dedi ben kabak çekirdeği dut ve avokado da ekledim beslenmeme. Bebişkom sayesinde sağlıklı da beslenmiş oluyorum😍

Back