• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben test gününe kadar devam edeceğim o iğneye ya zaten kabız yapan da o hem zehirim hem panzehirim 🤣
Kalçadan yapılan mı bende şimdi konuştum hemşiremle. Bana 3 tane demişlerdi ama devam edecekmişim test gününe kadar bitiyor diye seviniyordum bende🙂

yok benim ki karından canım :) hep aynı saatte yapıyorsun di mi?
Benim gün aşırı kalçadan iğnem göbekten yok kuzum. Göbekten sadece oksapar yapıyorum. Oda berbat bir iğne acıtıyor ama yapacak bişey yok. Kafama takılan Transfer günü bu 3 tane bitince başka yapılmayacak denmişti bugün değiştirdiler yapılacak dediler anlamadım. Kendi hemşiremle görüşemedim içim rahat etmedi tekrar öğrenicem daha sonra. Oksaparı aynı saatte yapıyorum evet. Bu arada bende kabızlık olmamasının sebebi göbekten iğne progestan almıyor olmam sanırım. Herkes kullanıyor bende niye yok çözemedim. Kafam çorba gibi oldu yemin ederim🥺

Kızlar bugun transfer gunu hariç 5.günüm. belirtim felan yok cok stresleniyorum artık

Ay benim dün yaptirdim bitti kurtuldum cok sukur eşim vuruyordu evden gidince birinden rica ettim vurdurdum artık
Ya şimdi İnci hemşireyle konuştum devam edilecek dedi ama transfer günü Gökşin bunlar bitince başka yok demişti kafam karıştı. Senin göbekten varmı progestanın.

Kızlar bugun transfer gunu hariç 5.günüm. belirtim felan yok cok stresleniyorum artık
Bugün benimde transfer günü hariç 6 ıncı günüm sün dayanamadım idrar testi yaptım yani 5.günde bak böyle çıktı

Eklentiler

• F8F7A7D6-D6EF-450B-B7D6-99C4F578B52E.jpeg
    F8F7A7D6-D6EF-450B-B7D6-99C4F578B52E.jpeg
    263,4 KB · Görüntüleme: 52
Ya çok korkuyorum ben normalde hiş bu tarz sıkıntılar yaşamam yıllar sonra ilkkez oldum desem yeri var. Dışarı da çıkmıyorum eşimden de uzak duruyorum. Aklıma direk corona geldi inşallah öyle değildir😔
Hamilelik belirtisi de olur ishal. Ilk hamile kaldigimda oyle ogrendim kostur kostur😂 gerci sonrasi devam etmedi ama o baska konu tabi ki .

Benim gün aşırı kalçadan iğnem göbekten yok kuzum. Göbekten sadece oksapar yapıyorum. Oda berbat bir iğne acıtıyor ama yapacak bişey yok. Kafama takılan Transfer günü bu 3 tane bitince başka yapılmayacak denmişti bugün değiştirdiler yapılacak dediler anlamadım. Kendi hemşiremle görüşemedim içim rahat etmedi tekrar öğrenicem daha sonra. Oksaparı aynı saatte yapıyorum evet. Bu arada bende kabızlık olmamasının sebebi göbekten iğne progestan almıyor olmam sanırım. Herkes kullanıyor bende niye yok çözemedim. Kafam çorba gibi oldu yemin ederim🥺
hmm anladım canım her hastanın farklı her doktorun tarzı farklı bende anlamadım bende de mesela kan sulandırıcı yok sadece progestan ve folic asit verdi o kadar..sen kendi dktorun yada hemşirene bir sor bakalım yine için rahat etsin.herkesin tedavisi farklı doktoruna güveneceksin bu süreçte başka bir şey gelmiyor elimizden.kiminde olan ilaç kiminde yok.doktorun sana uygun tedaviyi vermiştir allahın izni ile..hayırlı haberlerimizi beraber alacağız

hmm anladım canım her hastanın farklı her doktorun tarzı farklı bende anlamadım bende de mesela kan sulandırıcı yok sadece progestan ve folic asit verdi o kadar..sen kendi dktorun yada hemşirene bir sor bakalım yine için rahat etsin.herkesin tedavisi farklı doktoruna güveneceksin bu süreçte başka bir şey gelmiyor elimizden.kiminde olan ilaç kiminde yok.doktorun sana uygun tedaviyi vermiştir allahın izni ile..hayırlı haberlerimizi beraber alacağız
Amin canım benim amin. Ya iyiki yazmışım şu topiğin altına sizlere denk gelmişim. Yoksa kafayı yerdim ben evde bir başıma.

Erken gebelik test evet sabah ilk idrarla yaptım. Ama tabi bende 5.gün embriyosundan 2adet transfer edildi
Benim dondurulmuş 5.gun tek embriyo transfer edildi. Elimde suan normal kaset test var, belirtiniz varmı eger catlatma iğnesi felan olmadıysanız onun etkisi değildir inşallah tutunmus gözüküyor:)

Erkenden yapan arkadaslar cesaretinize hayranim😁 benim doktorum cuma sabah dedi . Bende acaba persembe sabah test yapsam mi diye dusunuyorum ama korku o kadar buyuk ki cesaret edebilir miyim emin degilim ☹️ Bugun 8. Gunum 3. Gun embriyosu .

Back