- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Ahahha kızlar benim kilo mu duymayın o zaman 39-40 gidip geliyorum ben45 yani görüntüde çok zayıf değilim ama tartıda 45cik maalesef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahha kızlar benim kilo mu duymayın o zaman 39-40 gidip geliyorum ben45 yani görüntüde çok zayıf değilim ama tartıda 45cik maalesef.
Merhaba benim de transfer gününden beri adet ağrısı son 2 gündür şiddetli kasık ağrısı var ama sorun olmadığını söyledi doktorBugün bilgisayarda çok işim vardı 10-12 saat kadar masa başında çalıştım sanırım yoruldum, soldan bir sancı geldi hadi bitiriyim öyle yatıyım derken az önce iyice şiddetlendi ve idrara sıkışmış gibi kasılma da oldu korktum koşa koşa geldim uzandım transferimin 7. Günü oldu bir sıkıntı olmaz heralde değil mi moralim bozuldu
Merhaba, mesajınız arada kaynamış ama gözümden kaçmadı, önemli ve duymadığım bir şeyden bahsettiniz, ardışık transfer nasıl oluyor acaba bilgi verirmisiniz, bu arada tedaviniz hayırlı olsun umarım pozitifleri görürsünüz ,))Bende bugün yumurtalar toplandı.Yasım 41 ama yaşıma göre yumurta sayım çok iyi cıktı.Ardisık transfer olacak.1 çarşamba biede cuma.sizler nezaman hanimlar
Bence gayet iyi çıkmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahHerkese merhaba öncelikle güzel haberler aldığımız günler bizim olsun . Ben 3.gün taze tek embriyo transferi oldum bugün 12. Günüm kanda 274 çıktı ilk tüp bebek denemesi ilk defa beta testi yaptırmak biraz tecrübesizlik var değer normal mi bilmiyorum fazla olması da sıkıntı yazanlar var kafam karıştı
Amin insallah nerede isteyen varsaRabbim sağ salim kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah
Teşekkür ederim sıfır bilgiyle forumdan foruma koşuyorum darısı herkesin başına Allah emeklerimizi boşa çevirmesinBence gayet iyi çıkmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
40 la 90 la öğrenenler var önemli olan 2 gün sonraki sonucun ilk kan testine göre normal bi değer diğer arkadaşlar da yazar şimdiTeşekkür ederim sıfır bilgiyle forumdan foruma koşuyorum darısı herkesin başına Allah emeklerimizi boşa çevirmesin
Transferiniz oldumu Bende tedaviye ilk başladığımda 41 kiloyum ilaçlar vitaminler derken 45.5 oldum inşallah sende alırsın tabi almak istiyorsanAhahha kızlar benim kilo mu duymayın o zaman 39-40 gidip geliyorum ben
Ay maşallah iyi sonucunuz kat kat artsın inşallahHerkese merhaba öncelikle güzel haberler aldığımız günler bizim olsun . Ben 3.gün taze tek embriyo transferi oldum bugün 12. Günüm kanda 274 çıktı ilk tüp bebek denemesi ilk defa beta testi yaptırmak biraz tecrübesizlik var değer normal mi bilmiyorum fazla olması da sıkıntı yazanlar var kafam karıştı
İstemiyor olur muyum keşke alsam ama alamıyorum ben hiç tüp bebek sürecim iptal oldu benim opu zamanı aşılama oldum bakalım inşallah pozitif çıkar olmazsa yazın başlıcam tekrarTransferiniz oldumu Bende tedaviye ilk başladığımda 41 kiloyum ilaçlar vitaminler derken 45.5 oldum inşallah sende alırsın tabi almak istiyorsan
Teşekkür ederim, yatınca biraz hafifledi ama korktum doğrusu.Merhaba benim de transfer gününden beri adet ağrısı son 2 gündür şiddetli kasık ağrısı var ama sorun olmadığını söyledi doktor
İnşallah hiç gerek kalmaz yazaİstemiyor olur muyum keşke alsam ama alamıyorum ben hiç tüp bebek sürecim iptal oldu benim opu zamanı aşılama oldum bakalım inşallah pozitif çıkar olmazsa yazın başlıcam tekrar
1 hafta sonra anlıcaz güzel haberlerimi vermek için gün sayıyorum ama zaman geçmiyor resmenİnşallah hiç gerek kalmaz yaza
Geçmiyor maalesef neredeyse tüm gün bu topikte vakit geçirdim Beklemek belirsizlik korku stres ümit tüm duygular karışıyor. Hele birde çalışan biriysen evde asla geçmiyor zaman.1 hafta sonra anlıcaz güzel haberlerimi vermek için gün sayıyorum ama zaman geçmiyor resmen
Çok teşekkür ederim ilk görüştüğüm doktor da bana dinlendirmeyi önermişti bakalım bu da böyle düşündü hayırlısı olsun hakkımızda Siz de bir an önce olursunuz inşallah sağlıkla transferinizi
Ben çalışıyorum ama evde şimdi annem iş yapmamada müsade etmediği için ne yapacağımı şaşırdım şöyle bi temizlik yapsam çekmece düzenlerini falan değişsem hop diye geçecek günler ama otura otura geçmiyor bende ya burda yım ya InstagramGeçmiyor maalesef neredeyse tüm gün bu topikte vakit geçirdim Beklemek belirsizlik korku stres ümit tüm duygular karışıyor. Hele birde çalışan biriysen evde asla geçmiyor zaman.
Canım gonal f oda sıcaklığında bozulmuyor. Zaten üzerinde yazıyor. İlaç açıldıktan sonra dolapta muhafaza edilmesi gerekiyor.Umarım bozulmamıştır ne yazık ki il dışındayım canım
Merhaba ben de memurum eğer 2-3 günlük bir yıllık izin yazdırıp o esnada şehir dışından rapor alabiliyorsunuz. Hatta o günden itibaren kullanılmayan izin iade edilip rapordan sayılıyor. İzindeyken şehir dışında olmanız kabul ediliyo çünkü Bir araştırın istersenizMaalesef işte şehir dışı ben memur olduğum için yazdıkları rapor bir işe yaramıyor O yüzden yaşadığım ilden uğraşıp duruyorum