• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bugün bilgisayarda çok işim vardı 10-12 saat kadar masa başında çalıştım sanırım yoruldum, soldan bir sancı geldi hadi bitiriyim öyle yatıyım derken az önce iyice şiddetlendi ve idrara sıkışmış gibi kasılma da oldu korktum koşa koşa geldim uzandım 😔 transferimin 7. Günü oldu bir sıkıntı olmaz heralde değil mi moralim bozuldu

Herkese merhaba öncelikle güzel haberler aldığımız günler bizim olsun . Ben 3.gün taze tek embriyo transferi oldum bugün 12. Günüm kanda 274 çıktı ilk tüp bebek denemesi ilk defa beta testi yaptırmak biraz tecrübesizlik var değer normal mi bilmiyorum fazla olması da sıkıntı yazanlar var kafam karıştı

Bugün bilgisayarda çok işim vardı 10-12 saat kadar masa başında çalıştım sanırım yoruldum, soldan bir sancı geldi hadi bitiriyim öyle yatıyım derken az önce iyice şiddetlendi ve idrara sıkışmış gibi kasılma da oldu korktum koşa koşa geldim uzandım 😔 transferimin 7. Günü oldu bir sıkıntı olmaz heralde değil mi moralim bozuldu
Merhaba benim de transfer gününden beri adet ağrısı son 2 gündür şiddetli kasık ağrısı var ama sorun olmadığını söyledi doktor

Bende bugün yumurtalar toplandı.Yasım 41 ama yaşıma göre yumurta sayım çok iyi cıktı.Ardisık transfer olacak.1 çarşamba biede cuma.sizler nezaman hanimlar
Merhaba, mesajınız arada kaynamış ama gözümden kaçmadı, önemli ve duymadığım bir şeyden bahsettiniz, ardışık transfer nasıl oluyor acaba bilgi verirmisiniz, bu arada tedaviniz hayırlı olsun umarım pozitifleri görürsünüz ,))

Herkese merhaba öncelikle güzel haberler aldığımız günler bizim olsun . Ben 3.gün taze tek embriyo transferi oldum bugün 12. Günüm kanda 274 çıktı ilk tüp bebek denemesi ilk defa beta testi yaptırmak biraz tecrübesizlik var değer normal mi bilmiyorum fazla olması da sıkıntı yazanlar var kafam karıştı
Bence gayet iyi çıkmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 😊🤲

Teşekkür ederim sıfır bilgiyle forumdan foruma koşuyorum ☺️☺️darısı herkesin başına Allah emeklerimizi boşa çevirmesin
40 la 90 la öğrenenler var önemli olan 2 gün sonraki sonucun ilk kan testine göre normal bi değer diğer arkadaşlar da yazar şimdi 😊

Ay maşallah iyi sonucunuz kat kat artsın inşallah🙏🥰

Transferiniz oldumu🙂 Bende tedaviye ilk başladığımda 41 kiloyum ilaçlar vitaminler derken 45.5 oldum inşallah sende alırsın tabi almak istiyorsan🥰
İstemiyor olur muyum keşke alsam ama alamıyorum ben hiç 🤭🤭 tüp bebek sürecim iptal oldu benim opu zamanı aşılama oldum bakalım inşallah pozitif çıkar olmazsa yazın başlıcam tekrar 😊

İstemiyor olur muyum keşke alsam ama alamıyorum ben hiç 🤭🤭 tüp bebek sürecim iptal oldu benim opu zamanı aşılama oldum bakalım inşallah pozitif çıkar olmazsa yazın başlıcam tekrar 😊
İnşallah hiç gerek kalmaz yaza☺️

1 hafta sonra anlıcaz 🤭🤭 güzel haberlerimi vermek için gün sayıyorum ama zaman geçmiyor resmen 😄
Geçmiyor maalesef neredeyse tüm gün bu topikte vakit geçirdim😀 Beklemek belirsizlik korku stres ümit tüm duygular karışıyor. Hele birde çalışan biriysen evde asla geçmiyor zaman.

O okuryazar inşallah yarın transferiniz çok iyi geçer. Aynı yaştayız sizinle beni transfer için 1 ay dinlendirdi doktorum adet olmayı bekliyorum eli kulağındadır olmak üzereyim. Sonra nasıl bir süreç bekliyor ben de merak içindeyim. Allah yardımcınız olsun yarın 🙏🏻🌹
Çok teşekkür ederim ilk görüştüğüm doktor da bana dinlendirmeyi önermişti bakalım bu da böyle düşündü hayırlısı olsun hakkımızda 🤲Siz de bir an önce olursunuz inşallah sağlıkla transferinizi

Geçmiyor maalesef neredeyse tüm gün bu topikte vakit geçirdim😀 Beklemek belirsizlik korku stres ümit tüm duygular karışıyor. Hele birde çalışan biriysen evde asla geçmiyor zaman.
Ben çalışıyorum ama evde şimdi annem iş yapmamada müsade etmediği için ne yapacağımı şaşırdım şöyle bi temizlik yapsam çekmece düzenlerini falan değişsem hop diye geçecek günler ama otura otura geçmiyor bende ya burda yım ya Instagram 😁🤭

Maalesef işte şehir dışı ben memur olduğum için yazdıkları rapor bir işe yaramıyor 😢O yüzden yaşadığım ilden uğraşıp duruyorum
Merhaba ben de memurum eğer 2-3 günlük bir yıllık izin yazdırıp o esnada şehir dışından rapor alabiliyorsunuz. Hatta o günden itibaren kullanılmayan izin iade edilip rapordan sayılıyor. İzindeyken şehir dışında olmanız kabul ediliyo çünkü ☺️ Bir araştırın isterseniz

Back