Güzel bir kararKızlar bir kaliteli bir orta konuldu bakalım diğer bir kaliteliyi de dondurduk son anda offf böyle bir karar verme aşamasında kalacağımı hiç düşünmezdim ya 4 tane falan kalır diyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bir kararKızlar bir kaliteli bir orta konuldu bakalım diğer bir kaliteliyi de dondurduk son anda offf böyle bir karar verme aşamasında kalacağımı hiç düşünmezdim ya 4 tane falan kalır diyordum
Öyle ani oldu ki her şeyGüzel bir karar
Asiri siddetli ve dayanilmayacak gibi degilse endise etme ilaclar yuzunden oluyor cokgu agri . Benimde bugun 7. Gunumama kasiklarim yaniyor regli olacak misim gibi agriyor. Doktor cuma gunu yapicaz testi dedi erkenden yapmicam o ne dediyse oKızlar benim bugün transfer dahil 4. Günüm ve garip garip şeyler başladı vücudumda. ağrı değilde alttan sancı vuruyor arada regli öncesi sancısı gibi kısa süreli hemen geçiyor ama. Varmı buna benzer bir durum yaşayan? Çok korkuyorum
Walla keske oyle bi sansim olsaydi cok mutlu olurdum. Oyuzden verdigin karar cok iyi bir karar . Ne yasadigini sen biliyorsun esin degil . Tekrar o igneler ilaclar yipranmalar . Umarim gerek olmaz ama yinede orada var oldugunu bilmek bile bir rahatlama inan.Eşim bir tane dondurmaya değmez diyor olsa da bir transfer %30 ihtimal diyor
Kuzum sakin stres yapma insanlar bir yumurta ile sadece tek transfer olabiliyorlar şükür ki şansın var.Yine bu forumda okumuştum Aa kalite embriyo tutmamış b kalite olanı tutmus.Simdi stresli kısmı geride birak ve minik mucizelerine sarılKızlar bir kaliteli bir orta konuldu bakalım diğer bir kaliteliyi de dondurduk son anda offf böyle bir karar verme aşamasında kalacağımı hiç düşünmezdim ya 4 tane falan kalır diyordum
Hadi hayırlısı olsunn ben de bugün sürece başladım ilk iğnelerimi oldum 31 yaşında olduğum için hep tek embriyo düşünmüştüm ama bugün doktorum tek çift nasıl isterseniz öyle transfer ederiz dedi. Süreç içerisinde ben de buna karar vericem sanırım umarım tutunur sizin bebişlerKızlar bir kaliteli bir orta konuldu bakalım diğer bir kaliteliyi de dondurduk son anda offf böyle bir karar verme aşamasında kalacağımı hiç düşünmezdim ya 4 tane falan kalır diyordum
Cuma oldum bende :) Evdeyim yürüyorum ev işlerini yapıyorum yatmıyorum. Bel ağrım var eve geldiğimden beri bide kasık ağrım 1 adet 5.gün transfer edildiYaa ben de cumartesi transfer oldum nasıl gidiyor var mı bir belirti:)) çalışıyor musunuz, çalışıyorsanız işe başladınız mı? birde kaç tane transfer edildi? çok heyecanlıyım ben:)
En doğru kararı vermişsin.Simdi güzelce dinlenmene bak umarım izin olayını da halledersin7 tane embriyo gayet iyi falan diyince ne bileyim ben 4 tane kalır geriye diye düşünmüştüm böyle bi şoke oldum bi afalladık karar veremedik 2 a kalite koyalım dedik bi ara eşim 3 tanesini koyalım diyordu embriyolog ve ben aynı anda öyle bi baktık ki anında sustu Sen nasıl istersen öyle olsun dedi ama ben nasıl istediğimi bilmiyordum hayırlısı artık
Bende cumartesi oldum sizide cumartesi sandım kusura bakmayın neyse az var aramızda:) evet bende de var o kasık ve bel ağrısı regl olacak gibi.. ay hadi inşallah hayırlısı ile pozitif haberini alırız.Cuma oldum bende :) Evdeyim yürüyorum ev işlerini yapıyorum yatmıyorum. Bel ağrım var eve geldiğimden beri bide kasık ağrım 1 adet 5.gün transfer edildi
Dediğim gibi güzel bir karar zaten 2 seçeneğin vardı...eşinin düşüncesi de yanlış bence 1 tane embriyo için mücadele eden arkadaşlar varken dondurmamak mantıksız olurdu, sonucta o bir bebek... hem kötü sonucu düşünürsek diyelim ki bu sefer olmadı, bir şansın daha olacak az maddiyatla... ben 2. transferime sadece 3500 ödedim, başa dönmüş olsaydım en az 20 bin ödeme yapacaktım...Öyle ani oldu ki her şey
Geçti şükür ama arada sancı batıyor alt bölgeye ya normalde olsa asla umursamayacağımız ağrı sızılara nasıl duyarlı oluyoruz korkudan. Kendi işim bugün biraz işe döneyim dedim ama evham yapmaktan iş yapamıyorum hadi inşallah cuma günü burada o pozitif haberini alıcaz Allah'ın izniyle belki iki tane birden hemde dilerim bebişlerin seninledirAsiri siddetli ve dayanilmayacak gibi degilse endise etme ilaclar yuzunden oluyor cokgu agri . Benimde bugun 7. Gunumama kasiklarim yaniyor regli olacak misim gibi agriyor. Doktor cuma gunu yapicaz testi dedi erkenden yapmicam o ne dediyse o
Ben olsam bende öyle yapardım güzel bir karar vermişsin Hadi inşallah dondurduğuna gerek kalmaz ama onun orda olduğunu bilmekte insana rahatlık veriyor açıkçası Güzel haberlerini almak duasıyla hayırlı olsun transferin inşallahKızlar bir kaliteli bir orta konuldu bakalım diğer bir kaliteliyi de dondurduk son anda offf böyle bir karar verme aşamasında kalacağımı hiç düşünmezdim ya 4 tane falan kalır diyordum
Kasık ağrısı bende de var aynı gün transfer olduk batma şeklinde mi oluyor ağrı acaba? Anlık sıkışma gibi?Cuma oldum bende :) Evdeyim yürüyorum ev işlerini yapıyorum yatmıyorum. Bel ağrım var eve geldiğimden beri bide kasık ağrım 1 adet 5.gün transfer edildi
Çatlatma iğnesi oldunuz mu? Onun etkisi olabilir çok erken yapmışsınız testi ama inşallah bebişin pozitifidir o çizgiKızlar 16şubatta 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi. Bugün 5.günüm dayanamadım evde idrar testi yaptım. İkinci çizği silik gibi ama var. Bu şekilde olan varmı böyle erken çıkıyormu normalde
Çatlatma iğnesi yapmadım çünkü dondurulmuş embriyo transferi doktorum dondurup bekletti bir adet dönemi kadar bu şekil daha sağlıklı ve daha çok şanslı olacagını söylediÇatlatma iğnesi oldunuz mu? Onun etkisi olabilir çok erken yapmışsınız testi ama inşallah bebişin pozitifidir o çizgi
Bende cumartesi akşam üzeri iki embriyo transferi oldum bugün ilk defa 15 dakika yürüdüm.Vucudumdaki gaz şimdilik azaldı gibi hareketsiz yatınca hepten hasta gibi hissediyor insan kendini.Evde tek başinayim ben birşeyler hissetmek için henüz benim için erken ama kötü de hissetmiyorum açıkçası.1,5 yıldır bekleme sonunda testte pozitif görsem bile sevinemem uzun bir sure sanırım Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinYaa ben de cumartesi transfer oldum nasıl gidiyor var mı bir belirti:)) çalışıyor musunuz, çalışıyorsanız işe başladınız mı? birde kaç tane transfer edildi? çok heyecanlıyım ben:)
İnşallah güzel sonuçlar alırsınBende cumartesi akşam üzeri iki embriyo transferi oldum bugün ilk defa 15 dakika yürüdüm.Vucudumdaki gaz şimdilik azaldı gibi hareketsiz yatınca hepten hasta gibi hissediyor insan kendini.Evde tek başinayim ben birşeyler hissetmek için henüz benim için erken ama kötü de hissetmiyorum açıkçası.1,5 yıldır bekleme sonunda testte pozitif görsem bile sevinemem usun bir wure sanırım Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
İnşallah güzel sonuçlar alırsın