• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Merhaba ben de memurum eğer 2-3 günlük bir yıllık izin yazdırıp o esnada şehir dışından rapor alabiliyorsunuz. Hatta o günden itibaren kullanılmayan izin iade edilip rapordan sayılıyor. İzindeyken şehir dışında olmanız kabul ediliyo çünkü ☺️ Bir araştırın isterseniz
Evet ama bizde yıllık izin olmadığı için sıkıntı zaten öğretmenim 🥲 maalesef bizde rapordan başla ihtimal kalmıyor aile hekiminden idare ettim geçen hafta Ama o da prosedür bilmediği için gittiğiniz hastaneden alsanız daha iyi diyor müdür şehir dışı olmaz diyor tam bir muamma 🤷🏼‍♀️Neyse halledicez bakalım inşallah

Evet ama bizde yıllık izin olmadığı için sıkıntı zaten öğretmenim 🥲 maalesef bizde rapordan başla ihtimal kalmıyor aile hekiminden idare ettim geçen hafta Ama o da prosedür bilmediği için gittiğiniz hastaneden alsanız daha iyi diyor müdür şehir dışı olmaz diyor tam bir muamma 🤷🏼‍♀️Neyse halledicez bakalım inşallah
Şuana kadar haber gelmediğine göre transfere karar verildi dualarım seninle 🙏🧡

14 Şubat’ta 1 adet beşinci gün Embriyo transfer oldum bu sabah kan testi verdim 4.91 çıktı sanırım olmadı😤

Hayırlı akşamlar 🌸🌸
Benimde yarın transferim var 🙈 heyecan dorukta 2. Denemem inşallah bekleyen herkes pozitifi görürüz 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Yaa ben de cumartesi transfer oldum🌸 nasıl gidiyor var mı bir belirti:)) çalışıyor musunuz, çalışıyorsanız işe başladınız mı? birde kaç tane transfer edildi? çok heyecanlıyım ben:)

Bugün transfer olacaklar nasıl geçti ? En ufak bir ağrı olmasın inşallah 🙏
ay ben heyecandan unutmuşum burayı:) cumartesi oldum bende sabah 9:51 de:) 2 tane transfer yaptı doktorum.. bakalım heyecanla bekliyorum test günü 3 mart dedi. ama zaman nasıl geçer bilemiyorum:)sen naptın bugün olacaktın transfer galiba? transfer kolay sadece beklemesi zor bence? birde transfer olan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi sonrasında neler yaptınız? ben çalışıyorum işe başladım masa başı olduğu için. yeme içme için kısıtlama vermedi doktorum.

Acilll !! Çok kararsızım ne yapsam? 2 tane iyi kalite embriyo bir tane da orta kaliteli embriyo kalmış .Dondursak mı bir iyi kaliteyi yoksa iki tane iyi kalite mi koydursak ?

Kızlar benim bugün transfer dahil 4. Günüm ve garip garip şeyler başladı vücudumda. ağrı değilde alttan sancı vuruyor arada regli öncesi sancısı gibi kısa süreli hemen geçiyor ama. Varmı buna benzer bir durum yaşayan? Çok korkuyorum 🥺

Acilll !! Çok kararsızım ne yapsam? 2 tane iyi kalite embriyo bir tane da orta kaliteli embriyo kalmış .Dondursak mı bir iyi kaliteyi yoksa iki tane iyi kalite mi koydursak ?
Kuzum bir orta bir kaliteli koyuyorlarsa ikisinide kabul ederse doktorun koydur. Geriye kalanı da dondur bence.

Bence 1 kaliteyi dondurun diğerlerinide transfer olun sonuçta hepsi çok değerli hiç biri boşa gitmemeli bir embriyo bir çocuk demek hangisinin tutup tutmayaçağınıda bilemeyiz unş sağlıkla tutunurlar

Eşim bir tane dondurmaya değmez diyor olsa da bir transfer %30 ihtimal diyor
Benimde 1 tane dondurulan A kalite o Allah'ın bileceği iş çok olması değil önemli olan. Ayrıca işin hem maddi hem manevi kısmı ve yaşadığın onca işlem ilaç vs var. Zor bir karat

Canım bence 2 tane koydur ya , ya çözdürürken kalitesi kaybolursa bence çift koydur

Kızlar bir kaliteli bir orta konuldu bakalım diğer bir kaliteliyi de dondurduk son anda offf böyle bir karar verme aşamasında kalacağımı hiç düşünmezdim ya 4 tane falan kalır diyordum
Olsun canım sakın strese sokma kendini akışına bırak oldu mu transfer in nasıl geçti 😊 sen kucağına alacağın bebişe odaklan ♥️🧿

Back