• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kesinlikle ben bu konuda hiç aceleci değilim çok erteledim bekledim ama doktorum böyle uygun gördü taze yapma taraftarıyım dedi ben cuma günü ağrım olduğu için kontrole gittim bu halde transfer olamam diye orda konuştuk bakalım ağrılar da hafifledi kasıklarda ağrı var hala ama ilk günler gibi şiddetli değil yoksa ben bir ay rahatça gezip bu moddan çıkıp da transfer olabilirdim o da güzel olur ☺️
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım 🙏🙏

A o sen degildin o zaman rumuzlar hepten karışıyor 🤣 ya hemşire,hasta bakıcı vs varken üzerini giyinmene bile yardımcı oluyor ben böyle egosuz kadın görmedim hayatimda. inssallah sana da bana da şans getirir 🌺
Aminnn🙏🙏 inşallah 10 gün sonra Kasım anneleri topiğine yazıyor olcaz🥰

bana toplama sonrası isterseniz 20 gün rapor hakkınız var dediler verdiler cok şükür o gunden beri evde dinleniyrum

Bende bugün yumurtalar toplandı.Yasım 41 ama yaşıma göre yumurta sayım çok iyi cıktı.Ardisık transfer olacak.1 çarşamba biede cuma.sizler nezaman hanimlar

Amin inşallah ben de bilmiyorum bir ya da iki koyarız demişti doktor duruma göre kalitelerine göre 😂
Kaç olursa olsun tutsun inşallah🥰 Yaş kaçtı senin ilk tedavin anladığım kadarıyla. Benim doktorum 2 kabul etmedi çok kaliteliler 1 yeterli dedi. Birde ben çok zayıfım korktu miniciksin prensesim nasıl taşırsın bana güven dedi. Ama imkanın varsa yarın doktora iki tane istediğini söyle ben çok istedim ama nasip tabi herşey🥰🙏

Kaç olursa olsun tutsun inşallah🥰 Yaş kaçtı senin ilk tedavin anladığım kadarıyla. Benim doktorum 2 kabul etmedi çok kaliteliler 1 yeterli dedi. Birde ben çok zayıfım korktu miniciksin prensesim nasıl taşırsın bana güven dedi. Ama imkanın varsa yarın doktora iki tane istediğini söyle ben çok istedim ama nasip tabi herşey🥰🙏
Kiz zayifim zayifim diyosun kac kilos cok merak ettim 😁

Ne hoş sohbet bir doktormuş 🥰 31 yaşındayım ben evet ilk olacak şu anda kaç embriyo kaldı ve ne kalitede bilmediğim için bilemiyorum bir mi iki mi bana sorar mı☺️ Ama ikiz hamilelik ,doğum falanda zor o da düşündürücü tabi insan istiyor tek seferde olsa diye ama hayırlısı 🥰

Maalesef işte şehir dışı ben memur olduğum için yazdıkları rapor bir işe yaramıyor 😢O yüzden yaşadığım ilden uğraşıp duruyorum
Aile hekimiyle konuş mutlaka bana önceki transferlerimde çok yardımcı olmuştu doktor bey hatta sağlık ocağına ben değil eşim gitti aldı raporu . Aynı senin gibi şehir dışında yaptırmıştım

Ne hoş sohbet bir doktormuş 🥰 31 yaşındayım ben evet ilk olacak şu anda kaç embriyo kaldı ve ne kalitede bilmediğim için bilemiyorum bir mi iki mi bana sorar mı☺️ Ama ikiz hamilelik ,doğum falanda zor o da düşündürücü tabi insan istiyor tek seferde olsa diye ama hayırlısı 🥰
Devlet mi gittiğin yer? Devletse yaşın küçük olduğu ve ilk tedavin olduğu için tek transfer yaparlar. Olsun rabbim hayırlısıyla tutmasını nasip etsinde tek olsun😍 Ben ikizden çok hani biri tutmasa diğeri tutar mantığıyla iki embriyo istiyordum ama Rabbim vermek istedikten sonra tek embriyo da bile ikizi verir olmamış şey değil sonuçta☺️

O okuryazar inşallah yarın transferiniz çok iyi geçer. Aynı yaştayız sizinle beni transfer için 1 ay dinlendirdi doktorum adet olmayı bekliyorum eli kulağındadır olmak üzereyim. Sonra nasıl bir süreç bekliyor ben de merak içindeyim. Allah yardımcınız olsun yarın 🙏🏻🌹

😂😂 doktor kilonun onemi yok yumurtalarin kalitesi onemli dedi . Yani tum degerlerim normal bakmayin zayif olduguma . Kocamdan daha iyiyim yani adam 96 kilo😂🤭
Hahahahahah iyi bari benim çevremde hiç tüp bebek yapan yoktu açıkçası bir çok yakınım da bilmiyor bu süreci kendimle başbaşa kalarak atlatmak istedim hepiniz bana çok iyi geldiniz çünkü damdan duseni yalnızca damdan düşen anlıyor.Benim boy kg endeksi biraz fazla sizden keşke 3 koysalarmis hahahah

Back