• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

😂😂 doktor kilonun onemi yok yumurtalarin kalitesi onemli dedi . Yani tum degerlerim normal bakmayin zayif olduguma . Kocamdan daha iyiyim yani adam 96 kilo😂🤭
Emriyologlar zaten çok kaliteliyse embriyo çoğul transfer taraftarı değiller. Orta kalite emriyolarda çoğul yüklüyorlar. Benim doktorumun direk dediği zayıfsın istemiyorum 2 embriyo koymayı. Ki tanınmış iyi bir doktor kendisi. Kan değerlerim hormonlarım herşey yerinde ama bana ikiz değil 3 4 olsa nasıl taşıyacaksın dedi ki gayet mantıklı bir yaklaşım şansa bırakmamak gerekiyor bazı şeyleri. Ben 45 kiloyla taşıyamam yani 2 3 bebeği🙂 Bünye meselesi demek ki.

Oy çok zayifmissin evet iki embriyo riskli olabilirmis cidden hiç gerek yok dediğin gibi Allah verince bir tane embriyoda bölünüp ikiz olabiliyor sonuçta
Başta çok istedim ama mantıklı düşününce insanın gözü korkuyor tabi🙂

Emriyologlar zaten çok kaliteliyse embriyo çoğul transfer taraftarı değiller. Orta kalite emriyolarda çoğul yüklüyorlar. Benim doktorumun direk dediği zayıfsın istemiyorum 2 embriyo koymayı. Ki tanınmış iyi bir doktor kendisi. Kan değerlerim hormonlarım herşey yerinde ama bana ikiz değil 3 4 olsa nasıl taşıyacaksın dedi ki gayet mantıklı bir yaklaşım şansa bırakmamak gerekiyor bazı şeyleri. Ben 45 kiloyla taşıyamam yani 2 3 bebeği🙂 Bünye meselesi demek ki.
Kesinlikle öyle bunye meselesi 🌺 Bizim dileğimiz altın yumurtalara kavuşmak 😍Çoğul gebelik sürpriz olur zaten ama birisinin bile gelmesi bizi bayram yeri yapar kızlar. Doktorlarimiizin kişiye özel tedavi uygulayarak başarılı olmuş ünlü kisler zaten.İnsallah bizde başarı cizelgelerinde oluruz 🙏🙏

Birde şu var yaş da önemli bi faktör.mesela benim de yumurtalar kaliteli deniyor ama yaşım 35 üstü olduğu için tutma ihtimali düşüyor diye embriyologlar 2 yumurta atılması taraftarı.benim çocuğum var olmasa kesin 2 attırırdım ikizden gözüm korkmuyor ama çocuk var yani birden 3 olma ihtimali var.ona rağmen tutma ihtimali yaştan dolayı düşük diye 2 attırmayı düşünüyorum ikisi de tutarsa hayırlısı böyleymiş derim sağlıklı olsun da çok çocuklu bi ailem olsun çok isterdim.ilk çocuklarınızsa ben olsam hiç düşünmez 2 attırırdım

Başta çok istedim ama mantıklı düşününce insanın gözü korkuyor tabi🙂
Benim doğal yolla gebe kalmam imkansiza yakındı konuştuk zaten o hikayemi inceleyince ben teklif bile etmeden iki dedi.Son gün embriyolog bir yapalım deyince korktum acikcasi ama o kararımız dan dönmedi çok şükür 🙏🙏

Birde ikiz ihtimali düşük deniyor ama çevremde tüp bebek yapan 4 kişi var ikisininki ikiz oldu birine tek atıldı 4.ye kaç atıldı bilmiyorum yani 4 kişiden 2 tanesi ikiz.aslında ihtimaller de az değil ama yaşlar 35 altı tabi o da etkili

Ne güzel darısı benim başıma ben delirmek üzereyim sigara yüzünden🥺 Günde üç kere bir duman alıp söndürüyorum, çünkü tansiyonum falan düşüyor elim ayağım titriyor napıcam bilmiyorum vicdan azabı çekiyorum bir yandan🥺
Allen Carr’ ın kitabı var Sigarayı bırakmanın kolay yolu, ben onu okuyup bıraktım 20 senedir içiyordum nerdeyse, kitapla bırakılır mı demeyin bence deneyin.

Benim doğal yolla gebe kalmam imkansiza yakındı konuştuk zaten o hikayemi inceleyince ben teklif bile etmeden iki dedi.Son gün embriyolog bir yapalım deyince korktum acikcasi ama o kararımız dan dönmedi çok şükür 🙏🙏
2mi senin 😍 ya inşallah İnşallah bebişlerin olsun bu ara çok ikizim oluyor dedi hoca inşallah biride sen ol canım benim🙏 O embriyolog bana 2yi kesinlikle kabul etmedi son saniye bile geldi tek vericez dedi. Herşeyde vardır bir hayır. Dilerim gönlünden geçeni versin Rabbim🥰🙏

Birde şu var yaş da önemli bi faktör.mesela benim de yumurtalar kaliteli deniyor ama yaşım 35 üstü olduğu için tutma ihtimali düşüyor diye embriyologlar 2 yumurta atılması taraftarı.benim çocuğum var olmasa kesin 2 attırırdım ikizden gözüm korkmuyor ama çocuk var yani birden 3 olma ihtimali var.ona rağmen tutma ihtimali yaştan dolayı düşük diye 2 attırmayı düşünüyorum ikisi de tutarsa hayırlısı böyleymiş derim sağlıklı olsun da çok çocuklu bi ailem olsun çok isterdim.ilk çocuklarınızsa ben olsam hiç düşünmez 2 attırırdım
3 çocuk çok ürkünç bu devirde dediğiniz gibi ama şansı arttırdığı da bir gerçek.Herseyde bir hayır vardır ben buna o kadar çok inanıyorum ki 🌺

2mi senin 😍 ya inşallah İnşallah bebişlerin olsun bu ara çok ikizim oluyor dedi hoca inşallah biride sen ol canım benim🙏 O embriyolog bana 2yi kesinlikle kabul etmedi son saniye bile geldi tek vericez dedi. Herşeyde vardır bir hayır. Dilerim gönlünden geçeni versin Rabbim🥰🙏
Evet ikitane hucre sayıları da çok iyiydi hepsi ikiz annesi diye ugurladi beni umarım da öyle olurum 🙏🙏 sende yavruna kuzuna kavuşursun umarım ilk kontrollde kalp atışlarında karşılaşırız 🌈🎉

Allen Carr’ ın kitabı var Sigarayı bırakmanın kolay yolu, ben onu okuyup bıraktım 20 senedir içiyordum nerdeyse, kitapla bırakılır mı demeyin bence deneyin.
Yarın bakayım D&Ra. olurmu olur bakarsın bende de işe yarar☺️ 0.1 nikotinli bir sigara aldım günde 3 kez kriz tutunca içiyorum ama o bile deli gibi vicdan azabı çektiriyor bana🥺 teşekkür ederim tavsiyeniz için🙏

Kızlar transferden sonra çalışanlar olarak rapor aldınız mı kaç gün aldınız benim normalde pazartesi günüm boş şehir dışı rapor almam sıkıntı oluyot 4 gün alıp haftayı kapatsam iyi olur diye düşünüyorum ama 🤷🏼‍♀️ Rapor almak da zor nasıl olacak bilmiyorum .Bir de transfere kaç dk kala ne kadar su içtiniz
Ben de pazartesi oldum, perşembe gittim işe ama dinlenmek istersen al rapor, fiziksel olarak ertesi gün de gidilebilir ama ben 2 gün dinlenmek istedim, bir de ilaçlar biraz uyku yapıyor başta özellikle progestan attıkça uyuyordum ☺️ suyu içerken çok sıkışacağını hissedersen dur ben 1 lt civarı içtim dibinde biraz kaldı hatta baktım çok sıkışıyorum içmedim çünkü işlem 10-15 dk çıkınca da yatsan 30-40 dk 1 saat daha tutacaksın yani ona göre 🙈😂

Hahahahahah iyi bari benim çevremde hiç tüp bebek yapan yoktu açıkçası bir çok yakınım da bilmiyor bu süreci kendimle başbaşa kalarak atlatmak istedim hepiniz bana çok iyi geldiniz çünkü damdan duseni yalnızca damdan düşen anlıyor.Benim boy kg endeksi biraz fazla sizden keşke 3 koysalarmis hahahah
Aman yok almiyim 2 ye zor ikna oldum 😁

Evet ikitane hucre sayıları da çok iyiydi hepsi ikiz annesi diye ugurladi beni umarım da öyle olurum 🙏🙏 sende yavruna kuzuna kavuşursun umarım ilk kontrollde kalp atışlarında karşılaşırız 🌈🎉
Amin inşallah İnşallah🥰🙏

Benim yastan kaynakli koydu . Daha garanti olsun nie neyse yasayip gorucez artik .

Ben de pazartesi oldum, perşembe gittim işe ama dinlenmek istersen al rapor, fiziksel olarak ertesi gün de gidilebilir ama ben 2 gün dinlenmek istedim, bir de ilaçlar biraz uyku yapıyor başta özellikle progestan attıkça uyuyordum ☺️ suyu içerken çok sıkışacağını hissedersen dur ben 1 lt civarı içtim dibinde biraz kaldı hatta baktım çok sıkışıyorum içmedim çünkü işlem 10-15 dk çıkınca da yatsan 30-40 dk 1 saat daha tutacaksın yani ona göre 🙈😂
Bana bir saat dayanamam diye idrar boşaltma yaptı embriyolari koyduktan sonra bir kısmı boşaldı ama çok rahat ettim bir saat boyunca normalde de o şekilde asla yatamazdim herhalde

Back