- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Emriyologlar zaten çok kaliteliyse embriyo çoğul transfer taraftarı değiller. Orta kalite emriyolarda çoğul yüklüyorlar. Benim doktorumun direk dediği zayıfsın istemiyorum 2 embriyo koymayı. Ki tanınmış iyi bir doktor kendisi. Kan değerlerim hormonlarım herşey yerinde ama bana ikiz değil 3 4 olsa nasıl taşıyacaksın dedi ki gayet mantıklı bir yaklaşım şansa bırakmamak gerekiyor bazı şeyleri. Ben 45 kiloyla taşıyamam yani 2 3 bebeğidoktor kilonun onemi yok yumurtalarin kalitesi onemli dedi . Yani tum degerlerim normal bakmayin zayif olduguma . Kocamdan daha iyiyim yani adam 96 kilo
Başta çok istedim ama mantıklı düşününce insanın gözü korkuyor tabiOy çok zayifmissin evet iki embriyo riskli olabilirmis cidden hiç gerek yok dediğin gibi Allah verince bir tane embriyoda bölünüp ikiz olabiliyor sonuçta
Kesinlikle öyle bunye meselesiEmriyologlar zaten çok kaliteliyse embriyo çoğul transfer taraftarı değiller. Orta kalite emriyolarda çoğul yüklüyorlar. Benim doktorumun direk dediği zayıfsın istemiyorum 2 embriyo koymayı. Ki tanınmış iyi bir doktor kendisi. Kan değerlerim hormonlarım herşey yerinde ama bana ikiz değil 3 4 olsa nasıl taşıyacaksın dedi ki gayet mantıklı bir yaklaşım şansa bırakmamak gerekiyor bazı şeyleri. Ben 45 kiloyla taşıyamam yani 2 3 bebeğiBünye meselesi demek ki.
İnşallah canımHayırlısı olsunAdet sancısı gibi çok basit bir işlem inşallah altın yumurtalarin seni bekliyordur embriyocuklar gelene kadar yapman gereken her işini yap 8 gün evdesin transferden sonra
Benim doğal yolla gebe kalmam imkansiza yakındı konuştuk zaten o hikayemi inceleyince ben teklif bile etmeden iki dedi.Son gün embriyolog bir yapalım deyince korktum acikcasi ama o kararımız dan dönmedi çok şükürBaşta çok istedim ama mantıklı düşününce insanın gözü korkuyor tabi
Evet progestanı fitil verdi, medicalparkta doktorum, ben de fitilden pek hoşlanmıyorum geri akıyor sürekliMerhaba iğne beni cok rahatsız ediyor, size doktor direkt fitil mi verdi? Nerde tedavi görüyorsunuz
Allen Carr’ ın kitabı var Sigarayı bırakmanın kolay yolu, ben onu okuyup bıraktım 20 senedir içiyordum nerdeyse, kitapla bırakılır mı demeyin bence deneyin.Ne güzel darısı benim başıma ben delirmek üzereyim sigara yüzündenGünde üç kere bir duman alıp söndürüyorum, çünkü tansiyonum falan düşüyor elim ayağım titriyor napıcam bilmiyorum vicdan azabı çekiyorum bir yandan
2mi seninBenim doğal yolla gebe kalmam imkansiza yakındı konuştuk zaten o hikayemi inceleyince ben teklif bile etmeden iki dedi.Son gün embriyolog bir yapalım deyince korktum acikcasi ama o kararımız dan dönmedi çok şükür
3 çocuk çok ürkünç bu devirde dediğiniz gibi ama şansı arttırdığı da bir gerçek.Herseyde bir hayır vardır ben buna o kadar çok inanıyorum kiBirde şu var yaş da önemli bi faktör.mesela benim de yumurtalar kaliteli deniyor ama yaşım 35 üstü olduğu için tutma ihtimali düşüyor diye embriyologlar 2 yumurta atılması taraftarı.benim çocuğum var olmasa kesin 2 attırırdım ikizden gözüm korkmuyor ama çocuk var yani birden 3 olma ihtimali var.ona rağmen tutma ihtimali yaştan dolayı düşük diye 2 attırmayı düşünüyorum ikisi de tutarsa hayırlısı böyleymiş derim sağlıklı olsun da çok çocuklu bi ailem olsun çok isterdim.ilk çocuklarınızsa ben olsam hiç düşünmez 2 attırırdım
Evet ikitane hucre sayıları da çok iyiydi hepsi ikiz annesi diye ugurladi beni umarım da öyle olurum2mi seninya inşallah İnşallah bebişlerin olsun bu ara çok ikizim oluyor dedi hoca inşallah biride sen ol canım benim O embriyolog bana 2yi kesinlikle kabul etmedi son saniye bile geldi tek vericez dedi. Herşeyde vardır bir hayır. Dilerim gönlünden geçeni versin Rabbim
Yarın bakayım D&Ra. olurmu olur bakarsın bende de işe yararAllen Carr’ ın kitabı var Sigarayı bırakmanın kolay yolu, ben onu okuyup bıraktım 20 senedir içiyordum nerdeyse, kitapla bırakılır mı demeyin bence deneyin.
Ben de pazartesi oldum, perşembe gittim işe ama dinlenmek istersen al rapor, fiziksel olarak ertesi gün de gidilebilir ama ben 2 gün dinlenmek istedim, bir de ilaçlar biraz uyku yapıyor başta özellikle progestan attıkça uyuyordumKızlar transferden sonra çalışanlar olarak rapor aldınız mı kaç gün aldınız benim normalde pazartesi günüm boş şehir dışı rapor almam sıkıntı oluyot 4 gün alıp haftayı kapatsam iyi olur diye düşünüyorum amaRapor almak da zor nasıl olacak bilmiyorum .Bir de transfere kaç dk kala ne kadar su içtiniz
Aman yok almiyim 2 ye zor ikna oldumHahahahahah iyi bari benim çevremde hiç tüp bebek yapan yoktu açıkçası bir çok yakınım da bilmiyor bu süreci kendimle başbaşa kalarak atlatmak istedim hepiniz bana çok iyi geldiniz çünkü damdan duseni yalnızca damdan düşen anlıyor.Benim boy kg endeksi biraz fazla sizden keşke 3 koysalarmis hahahah
Amin inşallah İnşallahEvet ikitane hucre sayıları da çok iyiydi hepsi ikiz annesi diye ugurladi beni umarım da öyle olurumsende yavruna kuzuna kavuşursun umarım ilk kontrollde kalp atışlarında karşılaşırız
Benim yastan kaynakli koydu . Daha garanti olsun nie neyse yasayip gorucez artik .Emriyologlar zaten çok kaliteliyse embriyo çoğul transfer taraftarı değiller. Orta kalite emriyolarda çoğul yüklüyorlar. Benim doktorumun direk dediği zayıfsın istemiyorum 2 embriyo koymayı. Ki tanınmış iyi bir doktor kendisi. Kan değerlerim hormonlarım herşey yerinde ama bana ikiz değil 3 4 olsa nasıl taşıyacaksın dedi ki gayet mantıklı bir yaklaşım şansa bırakmamak gerekiyor bazı şeyleri. Ben 45 kiloyla taşıyamam yani 2 3 bebeğiBünye meselesi demek ki.
Aile hekiminize durumu bildirin yazabilir benceMaalesef işte şehir dışı ben memur olduğum için yazdıkları rapor bir işe yaramıyorO yüzden yaşadığım ilden uğraşıp duruyorum
Bana bir saat dayanamam diye idrar boşaltma yaptı embriyolari koyduktan sonra bir kısmı boşaldı ama çok rahat ettim bir saat boyunca normalde de o şekilde asla yatamazdim herhaldeBen de pazartesi oldum, perşembe gittim işe ama dinlenmek istersen al rapor, fiziksel olarak ertesi gün de gidilebilir ama ben 2 gün dinlenmek istedim, bir de ilaçlar biraz uyku yapıyor başta özellikle progestan attıkça uyuyordumsuyu içerken çok sıkışacağını hissedersen dur ben 1 lt civarı içtim dibinde biraz kaldı hatta baktım çok sıkışıyorum içmedim çünkü işlem 10-15 dk çıkınca da yatsan 30-40 dk 1 saat daha tutacaksın yani ona göre
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasıp etsin inşallahBenim yastan kaynakli koydu . Daha garanti olsun nie neyse yasayip gorucez artik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?