Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımKesinlikle ben bu konuda hiç aceleci değilim çok erteledim bekledim ama doktorum böyle uygun gördü taze yapma taraftarıyım dedi ben cuma günü ağrım olduğu için kontrole gittim bu halde transfer olamam diye orda konuştuk bakalım ağrılar da hafifledi kasıklarda ağrı var hala ama ilk günler gibi şiddetli değil yoksa ben bir ay rahatça gezip bu moddan çıkıp da transfer olabilirdim o da güzel olur
AminnnA o sen degildin o zaman rumuzlar hepten karışıyorya hemşire,hasta bakıcı vs varken üzerini giyinmene bile yardımcı oluyor ben böyle egosuz kadın görmedim hayatimda. inssallah sana da bana da şans getirir
Lütfen olsunduAminnninşallah 10 gün sonra Kasım anneleri topiğine yazıyor olcaz
Dün oldum bende transfer gününü saymıyorlar bugün 1. GünümEvet oldu 3. Günüm sizin?
Kaç olursa olsun tutsun inşallahAmin inşallah ben de bilmiyorum bir ya da iki koyarız demişti doktor duruma göre kalitelerine göre
Evet dün oldu transferimİnşallahsizin olmuş muydu transfer
Kiz zayifim zayifim diyosun kac kilos cok merak ettimKaç olursa olsun tutsun inşallahYaş kaçtı senin ilk tedavin anladığım kadarıyla. Benim doktorum 2 kabul etmedi çok kaliteliler 1 yeterli dedi. Birde ben çok zayıfım korktu miniciksin prensesim nasıl taşırsın bana güven dedi. Ama imkanın varsa yarın doktora iki tane istediğini söyle ben çok istedim ama nasip tabi herşey
45Kiz zayifim zayifim diyosun kac kilos cok merak ettim
Ne hoş sohbet bir doktormuşKaç olursa olsun tutsun inşallahYaş kaçtı senin ilk tedavin anladığım kadarıyla. Benim doktorum 2 kabul etmedi çok kaliteliler 1 yeterli dedi. Birde ben çok zayıfım korktu miniciksin prensesim nasıl taşırsın bana güven dedi. Ama imkanın varsa yarın doktora iki tane istediğini söyle ben çok istedim ama nasip tabi herşey
Kaç olursa olsun tutsun inşallahYaş kaçtı senin ilk tedavin anladığım kadarıyla. Benim doktorum 2 kabul etmedi çok kaliteliler 1 yeterli dedi. Birde ben çok zayıfım korktu miniciksin prensesim nasıl taşırsın bana güven dedi. Ama imkanın varsa yarın doktora iki tane istediğini söyle ben çok istedim ama nasip tabi herşey
Aile hekimiyle konuş mutlaka bana önceki transferlerimde çok yardımcı olmuştu doktor bey hatta sağlık ocağına ben değil eşim gitti aldı raporu . Aynı senin gibi şehir dışında yaptırmıştımMaalesef işte şehir dışı ben memur olduğum için yazdıkları rapor bir işe yaramıyorO yüzden yaşadığım ilden uğraşıp duruyorum
Devlet mi gittiğin yer? Devletse yaşın küçük olduğu ve ilk tedavin olduğu için tek transfer yaparlar. Olsun rabbim hayırlısıyla tutmasını nasip etsinde tek olsunNe hoş sohbet bir doktormuş31 yaşındayım ben evet ilk olacak şu anda kaç embriyo kaldı ve ne kalitede bilmediğim için bilemiyorum bir mi iki mi bana sorar mı Ama ikiz hamilelik ,doğum falanda zor o da düşündürücü tabi insan istiyor tek seferde olsa diye ama hayırlısı
Bende 44 kiloyum ama 2 tane transfer ettik45yani görüntüde çok zayıf değilim ama tartıda 45cik maalesef.
Oy çok zayifmissin evet iki embriyo riskli olabilirmis cidden hiç gerek yok dediğin gibi Allah verince bir tane embriyoda bölünüp ikiz olabiliyor sonuçta45yani görüntüde çok zayıf değilim ama tartıda 45cik maalesef.
Ay cesarete gelllBende 44 kiloyum ama 2 tane transfer ettik
Ay cesarete gelllAllah yardımcın olsun canım benim bir ay sonra hep birden ikiz annesi olmamız yok mu
Hahahahahah iyi bari benim çevremde hiç tüp bebek yapan yoktu açıkçası bir çok yakınım da bilmiyor bu süreci kendimle başbaşa kalarak atlatmak istedim hepiniz bana çok iyi geldiniz çünkü damdan duseni yalnızca damdan düşen anlıyor.Benim boy kg endeksi biraz fazla sizden keşke 3 koysalarmis hahahahdoktor kilonun onemi yok yumurtalarin kalitesi onemli dedi . Yani tum degerlerim normal bakmayin zayif olduguma . Kocamdan daha iyiyim yani adam 96 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?