ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Yaaa arıyorlar mı başlarına bir şey gelince ben pzartesiye kadar dokunmayacağız kendi ortamında dursun falan diyince eyvah demiştim İnsan ister istemez tedirgin oluyor benim ağrım çok olduğu için hiç heyecan yaşayamadım hep korktum transferi ertelemeyi düşündüm şimdi artık hazırım olmasaymış bir ay daha beklemek zor gelecekti belki

bazen hatlar karışıyor rumuzlar olunca Transferim saat 10.00’da o sabahlık almayın dedi embriyolog idrara sıkışın dedi vajinal muayene şeklinde olacak vs dedi işte bakalım ilk olacak umarım sağlıkla tutunur sonu da güzel olur tekrar gerek kalmaz

Kızlar transferden sonra çalışanlar olarak rapor aldınız mı kaç gün aldınız benim normalde pazartesi günüm boş şehir dışı rapor almam sıkıntı oluyot 4 gün alıp haftayı kapatsam iyi olur diye düşünüyorum ama Rapor almak da zor nasıl olacak bilmiyorum .Bir de transfere kaç dk kala ne kadar su içtiniz

Bal doktorum ya o zaman muhakkak denk gelmişizdir cumartesi günümü oldun transfer?
Evet ama o gün konuşmuştuk sanki seninle.Seni sabah aldı diye hatırlıyorum beni saat 16.00 o kadar pozitif ki Transfer sırasında bana dedi ki artık iki haftalık hamilesin hadi hayırlı olsun falan o bile nasıl moral oldu.

Transfer yaptridigin merkez sana rapor yazar. Benim için 10 gün yazmışlardı.

Kimse seni bir gün dahi umutlandirmaz merak etme mutlaka haberdar edilirdin işler yolunda gidiyorsa cidden haber vermiyorlar lütfen içini ferah tut ve bebeklerine kavusacagin anı bekle.Eger rahminde ağrı vs hissediyorsan doktoruna danış bir ay dinlendirmek gerekiyorsa da dinlendirsinler kuzum ne olacak aylarca bekledik bir ay ne ki.Yarin hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hazırlık aşamasında iki şişe su al yanına hazirlanirken aynı zamanda iç bir sıvının vücuttan atilma süresi maksimum 30 dakikadır.transfere 20 dakika kala içersen yeterli gibi.heycandan bile tuveti geliyor insanın ya

Ben cuma oldum transfer bir gün var aramızda evet Şerife hocanın enerjisi samimiyeti umutlu hali falan insana inanılmaz iyi geliyor Birde başarı oranı çok yüksek Rabbimin izniyle inşallah bizede iyi gelir

Ben cuma oldum transfer bir gün var aramızda evet Şerife hocanın enerjisi samimiyeti umutlu hali falan insana inanılmaz iyi geliyor Birde başarı oranı çok yüksek Rabbimin izniyle inşallah bizede iyi gelir
A o sen degildin o zaman rumuzlar hepten karışıyor ya hemşire,hasta bakıcı vs varken üzerini giyinmene bile yardımcı oluyor ben böyle egosuz kadın görmedim hayatimda. inssallah sana da bana da şans getirir

Merhaba kızlar yarın sabah yumurta toplama işlemim var hem korku hem heyecan var değişik bir süreçmiş
Hayırlısı olsun Adet sancısı gibi çok basit bir işlem inşallah altın yumurtalarin seni bekliyordur embriyocuklar gelene kadar yapman gereken her işini yap 8 gün evdesin transferden sonra

Ay hadi hayırlısıyla git al gel bebişini, yada bebişlerini bilemedim Rabbim hayırlı eylesin inşallah

Kesinlikle ben bu konuda hiç aceleci değilim çok erteledim bekledim ama doktorum böyle uygun gördü taze yapma taraftarıyım dedi ben cuma günü ağrım olduğu için kontrole gittim bu halde transfer olamam diye orda konuştuk bakalım ağrılar da hafifledi kasıklarda ağrı var hala ama ilk günler gibi şiddetli değil yoksa ben bir ay rahatça gezip bu moddan çıkıp da transfer olabilirdim o da güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…