Yok canım benim akıntım yok sadece bacağıma vuran bi kasık ağrım varİnsallah canim hakkımızda hayırlısı. Sende kahverengi akıntı geliyor mu
Bu ilaçlar opu sonrası mi yoksa transfer sonrasi mi veriliyor. Ben gonapeptyli 15 gündür kullanıyorum. 2 gündür gonal f 150 ve menapur 75 kullanıyorum.Bana birde iki gün sonra kullanmam için gonapeptyl verdi göbekten. Duphaston, Coraspin, Oksapar iğne, progestan iğne, progestoren fitil, vitaminler, folik asit vs vs ecza deposu gibi oldumRabbim hiç birimizin emeklerini ümitleri boşa çıkarmasın inşallah
Yukarıda yazdıklarım transfer sonrası için kuzum. gonapeptyl 1 tane kaldı sadece onuda transferden iki gün sonra kullandıryor doktorum. Meriofert yazmıştı gonalf yerine 150+75 9 gün kullanmıştım. Opu’dan birgün önce bitmişti. Her doktor farklı bir yol izliyor sanırım.Bu ilaçlar opu sonrası mi yoksa transfer sonrasi mi veriliyor. Ben gonapeptyli 15 gündür kullanıyorum. 2 gündür gonal f 150 ve menapur 75 kullanıyorum.
Hayırlı olsun inş bebişlerin sağlıkla tutunurlar sana nerde tedavi görüyorsunHayırlı akşamlar
Benimde yarın transferim varheyecan dorukta 2. Denemem inşallah bekleyen herkes pozitifi görürüz
Gaz sancısı gitgide artıyor, gerginlikten iğne girmiyor karnımaYa o gaz varmış gibi olan basınç gerçekten ne zaman geçiyor acaba tam bi düzelip sonra konulsa süper olacak.Sana sordular mı bir tane mi koyalım yoksa çift mi diye ? Yoksa kendi kararları mı ? Bana sorsalar bi cevabım yok bu soruya
Maşallah rabbim kucağınızada almayı nasip etsin benimde üçüncü denemem 7. Gün erken test yaptım vardı çok şükür asıl test tarihim 22 Şubat 12. Gün bakalım o zaman değerlerim nasıl olacak benimde içimde hep bi acaba duygusu acaba tutacak mı acaba kese olacak mı acaba kalp atışını duyabilecekmiyiz acaba sağlıkla büyüyecek mi çok şükür ama siz çoğu yolu aşıp buralara gelmişsiniz bizlere moral olmaya siz bun zorlu sabır sürelerini nasıl geçirdinizŞöyle biraz yazdıklarınızı okudumda bazılarınızın ilk bazılarınızın birden fazla denemesi olmuş. Bende bir tüp bebek anne adayıyım nasipse. 3.denememdi bu. yazdıklarınızı okuyunca o heyecan,bekleyiş,merak ve karmakarışık duygulara gittim bian boşuna dememişler damdan düşeni damdan düşen anlar. yüreğimden içimden hepinize dua ettim kimin kime ettiği duası kabul olur bilinmez kalbim ve dualarım hepinizle Rabbim sonuç bekleyen ve henüz transfer hazırlığında olan herkesin yardımcısı olsun Allah’ın izniyle her birinize pozitif sonuç alıp sağlıkla doğurmayı kucağımıza almayı nasip etsin.
Eğer yasal olmayan şekilde koyar allah korusun bebekler erken doğar ya da komplikasyon olursa tüm masrafları işlemi yapan merkez karşılamak zorunda, bu yasalar sadece bizde geçerli değil zaten uluslar arası yasalar, ama bazı istisnaları var tabi genetik hastalıklar vb…Benim doktorum ozelde ama ona ragmen koymuyorum dedi. Ilk denemede. Bilemedim.
Tebrik ederim, benim de test günüm 23 şubat, ne zaman yaptınız testi, 3. gün embriyosu mu 5. gün mü?Maşallah rabbim kucağınızada almayı nasip etsin benimde üçüncü denemem 7. Gün erken test yaptım vardı çok şükür asıl test tarihim 22 Şubat 12. Gün bakalım o zaman değerlerim nasıl olacak benimde içimde hep bi acaba duygusu acaba tutacak mı acaba kese olacak mı acaba kalp atışını duyabilecekmiyiz acaba sağlıkla büyüyecek mi çok şükür ama siz çoğu yolu aşıp buralara gelmişsiniz bizlere moral olmaya siz bun zorlu sabır sürelerini nasıl geçirdiniz
Maşallah asıl gününde de testte güzel bi değer görür sağlıkla aşamaları geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMaşallah rabbim kucağınızada almayı nasip etsin benimde üçüncü denemem 7. Gün erken test yaptım vardı çok şükür asıl test tarihim 22 Şubat 12. Gün bakalım o zaman değerlerim nasıl olacak benimde içimde hep bi acaba duygusu acaba tutacak mı acaba kese olacak mı acaba kalp atışını duyabilecekmiyiz acaba sağlıkla büyüyecek mi çok şükür ama siz çoğu yolu aşıp buralara gelmişsiniz bizlere moral olmaya siz bun zorlu sabır sürelerini nasıl geçirdiniz
Yaşım 31 ama bir ya da iki koyarız dedi doktor o konuyu daha hiç konuşmadık herhalde ne kadar embriyo kalacak ona göre karar verilirGaz sancısı gitgide artıyor, gerginlikten iğne girmiyor karnımasanırım progestan yapıyor, ama alışıyor insan , seçma hakkınız var 1-2 kaç isterseniz ama eğer 35 yaş altıysa zaten yasal olarak 1 konuluyor.
Teşekkür ederimÇok çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahNelere dikkat ettiniz acaba tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı :)
Gerçekten de ortak acı çaba tanımadığımız insanlarla kardeş gibi yapıyor bizi. Mesajınız duanız için Allah razı olsunMaşallah asıl gününde de testte güzel bi değer görür sağlıkla aşamaları geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDediğiniz gibi aslında pozitif almak bi başlangıç stres merak hiç bitmiyor ben beta 18 le öğrendim değer katlandımı katlanacakmı derken kese bebek görünecekmi kalp atışını duyarmıyız diye hep bi panikle hala her gidişimde ekranda önce doktor daha dinletmeden kalp atışına dikkatle bakıp sonra rahatlıyorum 2li test yada fetal DNA dediler onun sonucunu beklemekte bi okadar stresli geçti şimdide detaylı ultrason diyorlar onu stresle bekliyorum hep bi bekleme hali ama biyandan da şükür sebebi. var olduğunu bilip beklemek bi tık daha sakinleştiriyor insanı. Doktorlar biraz daha bukonuda net ve duygusuz oluyorlar o transfer edilenlere yalnızca embriyo gözüyle bakıyorlar aslında onlar birer bebek bizim bebeklerimiz bizim parçamız bizden alınanla can buldular canlılar tutunur tutunmaz orasını Allah bilir ama ben hep Rabbime emanet ettim hiç bir emaneti zayi etmeyen yüce Rabbim benim içimdeki canımda sana emanet dedim ancak böyle sükunet sabır buldum
Ne yaptınız merak ettim, regl oldunuz mu bugün mü gelin dediler p.tesi mi?Kızlar herkese sürecinde kolaylıklar en kısa zamanda da pozitif haberler diliyorumben de ilk defa başlıycam. Regl olunca ara dediler. Bu gün akıntı geldi ama kendi gelemedi . Muhtemelen yarın gelcek , genelde böyle oluyor. Cumartesi de hoca yokmuş pazartesi gel dediler ama 4. Günü geç değil mi ya:/
Merhaba . Bugün regl oldum. Yarın için çağırdılar. Hoca olmasa da uzman bi doktor ultrason ve kan testlerimi yapacakmış şimdilik. Öneriniz için teşekkür ederimNe yaptınız merak ettim, regl oldunuz mu bugün mü gelin dediler p.tesi mi?
Ya canım benim son duan ne kadar güzel ne kadar özel bi dua gerçekten bizim gibi anne olmaya çalışan tüm kadınlara rabbim bol sabır ihsan eylesin rabbim çünkü bizler bin türlü emek masraf gerginliklerle boğuşup iyiki kötü bi embriyo koymak için mücadele veriyoruz ve heyecanla her dk sayıyıroz bazen düşünüyorum normal hamile kalanlar gece yatıp sabah kalkıyorlar hamileyim diyorlar ne kadar büyük bi nimet ama belkide onların bundan haberleri bile yok. Seni de gerçekten tebrik ediyorum inş sen ve bizim gibi bu yolda emeklerin rabbim tez zamanda kucaklarını doldurmayı nasip etsin sağlıkla en kısa zamanda.Maşallah asıl gününde de testte güzel bi değer görür sağlıkla aşamaları geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDediğiniz gibi aslında pozitif almak bi başlangıç stres merak hiç bitmiyor ben beta 18 le öğrendim değer katlandımı katlanacakmı derken kese bebek görünecekmi kalp atışını duyarmıyız diye hep bi panikle hala her gidişimde ekranda önce doktor daha dinletmeden kalp atışına dikkatle bakıp sonra rahatlıyorum 2li test yada fetal DNA dediler onun sonucunu beklemekte bi okadar stresli geçti şimdide detaylı ultrason diyorlar onu stresle bekliyorum hep bi bekleme hali ama biyandan da şükür sebebi. var olduğunu bilip beklemek bi tık daha sakinleştiriyor insanı. Doktorlar biraz daha bukonuda net ve duygusuz oluyorlar o transfer edilenlere yalnızca embriyo gözüyle bakıyorlar aslında onlar birer bebek bizim bebeklerimiz bizim parçamız bizden alınanla can buldular canlılar tutunur tutunmaz orasını Allah bilir ama ben hep Rabbime emanet ettim hiç bir emaneti zayi etmeyen yüce Rabbim benim içimdeki canımda sana emanet dedim ancak böyle sükunet sabır buldum
Teşekkür ederim benim normalde test günüm 22 Şubat 12. Gün ama ben dayanamayıp 7. Gün kan testi vermiştim 5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi ama tabi nasip kaç tane tutmuştur sağlıklı mıdır bilmiyorum henüzTebrik ederim, benim de test günüm 23 şubat, ne zaman yaptınız testi, 3. gün embriyosu mu 5. gün mü?
Evet aynı acıyı paylaşanlar gerçekten tek yürek kardeş gibi oluyor Allah hepimizden razı olsun gönlünüze göre versin inşallahGerçekten de ortak acı çaba tanımadığımız insanlarla kardeş gibi yapıyor bizi. Mesajınız duanız için Allah razı olsunBeta değerlerinizi gün olarak hatırlıyorsanız yazabilir misiniz ? Kaçıncı gün embriyosuydu?
Kesinlikle normal yolla hamile kalabilenler ne büyük bi nimete sahip olduklarının farkındalar mı acaba bende bunu çok merak ediyorum bi öğreniyorlar bebek 8 haftalık olmuş bile gitmişken kalp atışını bebeği keseyi herşeyi görüyorlar yada bir ay yumurtlama günlerini değerlendirip şak diye aynı ay hamile kalıyorlar büyük nimet gerçekten. Biz 12. Gün pozitif görürsek anca 4-4bucuk haftalık filan sayılıyor oda herşeyi beklemek streslemek demek oluyor olsun buna şükür en azından iyi kötü bişeyler yapabiliyoruz çabalayabiliyoruz kenara çekilip havadan gelmesini beklemektense mücadele ediyoruz Rabbim isteyen nerde varsa versin hepimizin kucaklarını sağlıkla doldursun inşallahYa canım benim son duan ne kadar güzel ne kadar özel bi dua gerçekten bizim gibi anne olmaya çalışan tüm kadınlara rabbim bol sabır ihsan eylesin rabbim çünkü bizler bin türlü emek masraf gerginliklerle boğuşup iyiki kötü bi embriyo koymak için mücadele veriyoruz ve heyecanla her dk sayıyıroz bazen düşünüyorum normal hamile kalanlar gece yatıp sabah kalkıyorlar hamileyim diyorlar ne kadar büyük bi nimet ama belkide onların bundan haberleri bile yok. Seni de gerçekten tebrik ediyorum inş sen ve bizim gibi bu yolda emeklerin rabbim tez zamanda kucaklarını doldurmayı nasip etsin sağlıkla en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?